-
http://www.gamespot.com/ridge-racer-unbounded/
-
RR: Unbounded mam a je to dobra hra, takovy dalsi Split Second, vsak tech 8/10 v recenzich to nema asi jen tak pro srandu. Ale tyhle free to play PS3 hry co posledni dobou vychazi, Tekken Ace Combat apod. nevyhledavam.
-
*7* Já za Unbounded dokonce platil a koukám , že se to jako srágora opravdu nezdálo jen mně . Vůbec všechny ty poslední Burnouty / NFS i TD Unlimited vyšuměly tak nějak do ztracena.
-
-
-jj přímo je to bída ,jediná hra co splnila všechny očekávání za posledních 5 let je GTA 5 *1*
-
-
podle me škoda člověkohodin recenzovat takove hry, čas recenzenta mohl byt využit jinde
-
-
Naopak je dobre takovy hry recenzovat a varovat tak lidi pred zakoupenim takove sr@cky, ktera je postavena na tahani prachu z hracu, aby se vubec dala hrat.
-
-
varovat před zakoupením? hm...
-
-
Hm, vlastne free2play, ze ... Zmatl me ten reklamni banner "objednat na jrc", kterej je mimochodem u kazde hry a v hodne pripadech vede na stranku na prazdnou stranku jrc. Sypu si popel na hlavu o opravuju z puvodniho "varovat pred koupi" na "vyhnout se takove hre sirokym obloukem". *1*
-
-
-
-
Tedy, nechci vidět tu jejich "Next car game". *11*
-
-
jestli sis četl tuto recenzi, tak je největší problém F2P model, který je vyděračský... a když se podíváš na záběry z NCR, zjistíš, že jdou ve stopách Flatoutu, tedy je tu malá pravděpodobnost, že půjde o podprůměrnou hru...
-
-
Kdyby byl problém jen ve F2P modelu tak nic neřeknu. Jenže už Unbounted byla průměrná neslaná nemastná záležitost, tohle je zdá se být to samé se strašlivým F2P systémem. Poslední dobrá hra od Bugbear byl Flatout 2 jenže to už je nějakých 7 let, UC ani nepočítám, byl to jen remake Flatout2.
Proto tomu jejich Next Car projektu moc nevěřím. Videa jsou sice pěkná, ale jestli to půjde hrát nebo to bude srajda z nich nepoznáš. -
A jaka F2P hra neni "vyderacska"? *15*
-
-
Trackmania
-
Vim ze tu nemate tuhle hru radi, ale League of Legends ma podle me dost slusnej F2P model a pro me je to jedina F2P hra ktera se da dlouhodobe hrat bez toho, aniz by vas nutila cokoliv zaplatit a zvyhodnovala hrace co do toho sypou penize. To, ze ta hra ma prisernou komunitu je vec druha :)
-
-
nepochopim proc porad kazdy srovnava F2P model LoL-ózní hry a jinejch F2P her... *7*
-
-
A proc ne? Je to F2P jako F2P, nemerim dvojim metrem.
-
-
Dota 2, Warthunder, Heartstone?
-
-
war thunder
-
-
A to, že ti trvá půl roku herního času dostat se na další level?
-
-
Hrám iba za Rusov, nedal som ani floka a mám LVL8 a v Ruskom letectve 7, predvčerom som dostal bonus za dva týždne v hre, o čom točíš šmudlo?
-
-
-
-
-
-
Tahle diskuse je dost negativní teda :D není tady ani jeden ++ *1* *1*
-
No, podle toho co jsem se docetl v recenzi to bude perla. Kdo utece vyhraje.
-
No... jak se to vezme... Auta moc nehraju. Spíše vůbec. Ale vím jak Free to play hry dopadají. Zkoušel jsem jich spoustu a u žádné jsem nezůstal déle jak 4 hodiny. Zkoušel jsem World of Tanks. Nebavilo, World of Planes. Nebavilo. Planet Side 2 taky nebavilo. Asi pro mě nejsou F2P hry určené. Ale někoho baví a zůstanou u toho. tento Ridge Racer je fakt blbost. No přiznejme si to... Čelní náraz v rychlosti 200 km/h do protijedoucího auta a nic se nestane... Nebo když vletím do betonového sloupu a ani škrábnutí ? A když najedu jenom přes blbý obrubník a někde se tuknu okamžitě letím vysekaný jak nevím co ! 3/10 je naprostý souhlas... nepřináší to nic nového, platit za opravu auta reálnými penězi ( po nějaké době až vám vyprší 50 klíčů ) a grafika na dnešní dobu taky nic moc... Prostě se to nepovedlo. Snad příště. I když možná radši už ne *15* ...
-
-
zrovna v planetside je f2p skoro neviditelne, pravej opak p2w
-
-
strasny, Ridge Racer dopadl ještě 1 000x hur než NFS...
-
-
-dpč :D to snad ani nejde ne ?? leda že by na tom dělali ti sami lidi akorat pod vlivem :D :D
-
-
No když to porovnám s Rage Racer nebo Ridge Racer Type 4, tak to sragora je a 1 000 je ještě málo.
-
-
-
S fyzikou a křehkostí auta souhlasím. V plný rychlosti a driftu narazim bokem auta do betonu, pohoda, malý čelní náraz a auto je na šrot. Strašná rychlokvaška.