Přejít na výpis diskuzí
Řidiči Driveclubu se s updatem počasí dočkali pořádného slejváku
11.12.2014 | Ladislav Loukota
15 příspěvků
-
Čau, založil jsem si Club, nechce se někdo přidat, chtěl bych vytvořit čistě českej club takzž se nechci připojovat do nějakých už založených. Jméno clubu: CzechSharks, Můj nick: Martin CZ.
-
no vypada to hezky ale na project cars to nema, cili kupovat kvuli tomu PS4 asi nema vyznam.
-
Graficky naprostej luxus, vymazlený do detailu. Respekt pro vývojáře, kteří si dávají na hře záležet.
-
Prekrásna hra, raz si ju keď výjde nejaká ucelená verzia aj so všetkými dlc určite kúpim.
-
Má cenu si kvůli (nejen) týhle hře kupovat PS4? Volat mám Logitech Driving Force GT.
-
-
PS4 podporuje pouze Trustmaster volanty *9*
-
-
To si dělaj srandu ne? *16*
-
-
Co je to za otázku? Čekal jsem od toho trochu víc ale i tak je to dobrá hra, takže stojí.
-
Tenhle volant prý na PS4 nefunguje.
-
-
Takže myslíte, že má cenu si tuhle hru koupit? Chci hrát hlavně mulťák.
-
Jezdím, jezdím a nemůžu se nabažit, vypadá to opravdu skvěle. Myslím, že lepší ztvárnění počasí v závodní hře (nebo i jinde?) jsem ještě neviděl. Škoda, že to takhle nemohlo být už od začátku.
-
Vypadá to skutečně parádně. Teď si uvědomuju, že jsem asi věrohodnější vizuál v žádné jiné hře neviděl. Nasvícení, počasí... tleskám vývojářům.
-
Tak toto je fakt velkoparada, tohle neni k videni ani na ultra nabusenych PC, klobouk dolu.
-
Vypadá to fakt hezky, to jim musím uznat.