Přejít na výpis diskuzí
Rift: Planes of Telara, MMO s cestováním v čase
11.12.2010 | levis
19 příspěvků
-
Tak snad to nakonec nedopadne hrozně. Podle toho co čtu různě na internetu, by to mohlo být zábavné a dobré. No ještě uvidíme...
-
Bude recenze této hry? Zatím neexistuje.
-
Hrál jsem obě bety za healera a velmi mě to bavilo. Jinak mám informace od lidí, co byli v alfě a testovali high content. Říkali, že je připraveno velké množství (huge) masivních dungů a raidů. Obě dvě základní instance (Iron Tomb a Realm of the fae) byli skvělé a zábavné. Na hru se velmi těším
-
http://www.pcgamer.com/2011/03/16/rift-review/
-
Je někdo z vás momentálně v betě na serveru Riptalon?
-
Beta víkend byl bez bugu. Hrál jsem to cca 6-7 hodin a nenarazil jsem ani na jeden bug.
Původně měla být hra bez poplatku. Ale po té co předvedli, se obávám, že možná změní názor. -
-
nevim, kde jsi vycetl nebo zjistil info ze to ma byt F2P MMO?
Z ofic FAQ:
"Will I have to buy a subscription to play RIFT?
Yes, you will need to buy a monthly subscription to play RIFT. However, the exact price is still being determined and will be announced much closer to game’s launch. "
-
-
Je to pecka, hrál jsem tři dny teď poslední Betu 4.. od pátka do pondělí a husté... grafika, hratelnost, akce, invaze, dungeony, možnosti výběru class a souly, vlastní tvoření postavy. Na to že beta, bez bugů, krásně optimalizované, prostě mne to oslovilo. Jinak co tak vim, tak má se jednat o měsíční poplatek 15 dolarů, což je zhruba 300 Kč za měsíc, i tak mám v plánu se do toho pustit
-
-
no ve skutečnosti jsem přímo ve hře slyšel že dokonce jenom 12 dolarů, betu jsem taky hrál a je to naprosto úžasná hra
-
-
Momentálně to mám bloklé za 6.99 liber / měsíc (3 měs. předplatné - preorder zvýhodnění) ... což vychází na nějakých 200 Kč / měsíc ... oproti WoWku teda o 1/3 levnější. Nemluvě o tom, že pro mě WoW bylo nejlepší bez datadisků a doufám, že Rift bude právě takový. Hrál jsem dvě bety, běží to hladce, super vývoj postav, bugy žádné. Troška vybalancovat rifty / invaze a bude to vynikající hra. Proto jsem si to také přímo u nich předobjednal a jen čekám na 24.2. :-D
-
-
-
kde stahnu tady tu hru prosim odepiste
-
-
Ze Steamu.
-
-
http://www.riftgame.cz/ fan site
-
Už ted se mi to líbí víc než WoW
Ale jak se říká nesudme knih podle obalu.
V tomdle případě hezky vypadá blbě hraje a nakonec zklamání XD -
-
No jelikož už proběhl první beta víkend, tak už prosákly nějaké informace. Grafika pěkná, hraje se to pohodově a zklamání to rozhodně nebude. Autoři si taky zakládají na nejvyšší míře odbugovanosti. Už teď je prý hra zbavená téměř všech bugů.
-