Přejít na výpis diskuzí
Rift se připomíná a ukazuje nové prvky
19.10.2011 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
Rift je brutální kopie wowka, ale je tam pár zásadních věcí navíc a nebo jinak pro které stojí za to ho vyzkoušet. S nadsázkou říkám, že Rift je takovej velkej "datadisk" k wowku.
Hlavní rozdíly jsou:
• modernější a trochu realističtější grafické zpracování,
• úplně nový systém class,
• možnost kombinací jednotlivých "talentových stromů" dle libosti,
• mnohé ability mi připadají daleko nápaditější a zajímavější než ty z wowka
• jiné profese a pak
• systém world eventů.
Jinými slovy: Bavilo-li vás wowko a už se vám zdá ohrané, tak Rift je tou pravou volbou. Jo a na aukru se dá sehnat za 5€ klient+30dní zdarma. -
Mel jsem to predobjednany ,koupi >l zazranej jsem byl> do toho dva mesice pak zaverecky
A uz to nehraju jako kazdej sice mam cas,ale za ty mesicni poplatky si holt koupim dve jiny starsi hry nemam rad mesicni poplatky ,Jelikoz jsem student a linej tak jsem prisel a hral
Hra je to opravdu paradni super kommunita az na tu Ceskou
Lepsi bylo si najit nejakyh hrace a kecat s nima nez no lifery -
Námrdovej class system ...jinak je to lepsi prumer, ale hra me bavi zatim.Jsem lvl 37 asi za 50h hrani ale hraju hlavne pvp tam ty expy tolik nelitaj.Hraju za assasin/ranger/marksman/bladedancer/bard/nightshade:-) uvazuju ze si pridam i riftstalker class, je fakt zabava si hrat s rozdelovanim bodu a vytvareni si tridy na míru
pvp server bloodiron nick Behind -
pre mna to bolo vyhodenych 50€, hral som to par dni a potom ma to prestalo bavit a vratil sa s5 k wowku...ale uz aj to ma prestalo bavit po tych rokoch :D asi si pockam na nejake nove revolucne mmo, lebo ten wow system uz je trocha otrepany...dovtedy budem drtit battlefield 3 *1*
-
Hrál jsem Rift, když začal. Hrál jsem ho měsíc tak zlehka a musím říct, že se mi líbil. Bohužel na hraní nemám v poslední době vůbec čas. Nedávno jsem si koupil 2 měsíce hraní za nějakých 25€, ale zatím jsem využil asi tak 2 dny ze samého důvodu, z jakého jsem přestal dříve hrát.
Každopádně Rift je parádní hra. WoWko jsem nikdy nehrál. Zato jsem dříve hrál UO, Lineage 2 a chvíli Aion.
Myslím si, že v solidníá partě kámošů se v Riftu dá královsky pobavit. A jestli je to vykrádačka jiných MMORPG je mi úplně fuk. Hlavně že se u toho bavím. -
-
Konečně někdo s dobrým názorem.
Já osobně jsem hrál asi 4 měsíce RIFT, ale z nedostatku času jsem toho nechal. Je přeci jen těžké se plně věnovat dvoum MMORPG najednou. RIFT je dobrá hra, je rozhodně lepší, než jiné, starší MMORPG, kterým se také říkalo 'WoW Killer'...
-
-
ja naopak musim rict ze me se Rift libil
-
-
hele je pravda ze sem koupil pri vydani hral mesic a pak pauza(ale nemel sem i net asi mesic)
ale vcera jsem se k riftu vratil....nevim zkousel jsem vsechny momentalne hrany mmorpg a tohle me prijde ZATIM nejhratelnejsi...uvidime jak dlouho me to vydrzi:-) -
a jelikoz mluvis v minulem case, tak uz ho asi nehrajes a to je ten problem... on se libil spouste lidem, ale vydrzeli u toho 14 dni, pak se bud vratili k wowku, nebo sli na 14 dni zkusit jinou mmorpg a nebo s mmorpg skoncili (na par tydnu, nez se vrati k wowku nebo zkusi jinou mmorpg:) a tohle tu hru neuzivi, je to mozna skoda, ale proste dokud nekdo neprijde s necim revolucnim, nema sanci lidi dlouhodobe udrzet (nevim jak je na tom SWtOR)
-
-
Ja ten Warcraft fakt nemusím, čo ma ešte čaká ... *7*
-
Kopie vzdy zustane kopii a nikdy nepredci original u teto hry to plati dvojnasobne, vyzkousel jsem a dekuji nemam zajem .
-
-
To bych tak vehementně netvrdil. Prostě obšlehli koncept a přidali k tomu něco nového.
Z mého pohledu se jim to povedlo. Vyzkoušel jsem a jsem velmi mile překvapen.... a hraju :o)
-
-
Hra je navíc za pár šlupek (teď snad dokonce do dneška za 2 éčka), takže o tom docela uvažuju.
-
-
ani korunu za to
-
-
hrál jsem a přestal asi před měsícem, hra je to dobrá, ale má stejný nedostatek jako všechny ostatní hry - úbytek hráčů... byl jsem defakto poslední z legie kdo ve hře ještě zůstal a ono hrát sám je vážně o ničem...
-
-
njn, ale kdyby si opravdu chtelk hrat tak spriznene duse urcite najdes. ale to chce aktivitu a lidi vetsinou chtej jen pasivne prijmat. proto cest vsem uspesnym guild-leaderum, pac vest guildu uspesne je ta nejtezsi classa v mmo hrach
-
-
Co konkrétně se ti nelíbilo?
-
-