Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem přesvědčen, že pokud by recenzent používal místo myši TIR, mohla být i desítka :)
  • pro hharo: Jeste poznamka, proc ty paradni videa nelitaji s mysi. Zkus mysi posunout treba vyskovku. Co se stane? Vrati se zpet. Tedy je to presne jako kdybys letal s klavesnici. Chapes? Jestli bys chtel aby to bylo jako s JOY tak by mela zustat v te poloze do ktere si ji posunul. Proto jestli nekdo tvrdi, ze leta s mysi a dokaze byt stejne dobry jako s JOY tak keca.
  • kotty
    Hm, velmi pekna recenze, i kdyz trosku opozdena. Pozde, ale prece. Hra jako takova me zaujala uz kdysi, ale to dokupovani letadel a stale celkem vysoka cena hry, presto, ze je na trhu jiz bezmala 2 roky me od koupe celkem odrazuje.
    • Dá sa kúpiť aj samotný cd-key ktorý stojí pár stoviek :) záleží či máš čas hladať a vyznáš sa v tom

      P.S.: Lietam v letke tento pekný simulátor už asi rok aj čosi a som silno spokojný :) hra sa stále vylepšuje ... odporúčam sú tam aj lahko ovládatelné stroje pre začiatočníkov aj zložitejšie
  • pozdě ale přece
  • Je to paradni hra a pokud nechcete dokupovat letadla a tak sahnete po IRON CROSS edici kde to mate za litr komlet - viz. treba http://www.jrc.cz/hra_pc_rise_of_flight_iron_cross_edition
    • Jaká je prosím v této edici DRM?
      • Je jen jedna verze hry, tedy je vyžadováno stále stejné logování k firemnímu serveru. A upozorňuji, že Iron cross neobsahuje všechna letadla která jsou k dispozici.
        • Jen bych dodal, že "přihlášení k firemnímu serveru" není jako u Ubi (spadne linka a šlus), na offline se stačí přihlásit tuším jednou za 14 dní nebo za měsíc.
          • Takže se musím připojovat abych si vůbec zahrál? Ubi s uplayem a jejich servery, EA a teĎ tohle. Oki, mám lítání rád, první světovou taky ale zas taková srdcovka abych se nechával při hraní omezovat to není. Díky za info, o koupi budu uvažovat jen když odstraní DRM.. Těm co nevadí podotýkám že právě hraji věkovitý Thief 1 což je hra už neexistujícího studia. Jak to bude s hraním aktivovaných her po letech? Hádejte.. Warez :(
            • Ono je to jediné rozumné řešení při tom systému, co mají, ta hra si nějak musí ověřit, co za letadla si vlastně člověk koupil. Jedno přihlášení za měsíc (když nelítám online) za žádnou buzeraci nepovažuju.
              Navíc tohle je banda nadšenců a ne Sony, kdyby nedejbože krachli, tak ještě předtím půjde do světa patch, co zpřístupní všechna letadla a jakékoliv ověřování vypne...
  • A ešte som chcel povedať že pokiaľ by mal niekto záujem si polietať lebo ho to samého nebaví a chcel by niekoho kto mu bude kryť šestku tak sa stačí ozvať na skype: elbartoSK alebo e-mail: elbarto123@azet.sk ....Letu zdar :)
  • Najlepší letecký simulátor súčasnosti. Nádherná grafika, hromada lietadiel a pritom jedno krajšie ako druhé, pritom každé má svoje špecifické klady a zápory (už ste videli niekedy vysieť Fokkera D.VIIF na vrtuli za SE5a? Presne ako to popisujú piloti čo lietali v 1. svetovej... *5*), damage model lietadiel je skrátka božáreň, atd atd atd... Ale predovšetkým - fantasticky spracovaný letový model. To hovoria hlavne skutoční piloti, ktorí RoF lietajú. Odkedy vydali novú kariéru, singleplayer sa dostal do nových dimenzií - a to je zatiaľ iba beta verzia, čo je aj v samotnej hre zvýraznené. Multiplayerové boje sú kapitola sama o sebe, obzvlášť boje medzi letkami majú skvelú atmosféru.

    Čo sa týka platených lietadiel a tzv. poľných vylepšení - mám hru odkedy vyšla a veru som spočiatku frlfal práve na systém platených lietadiel. Lenže časom som začal názor meniť práve preto, že som videl ako za peniaze, ktoré vývojári dostali od hráčov, pilujú tento klenot do dokonalosti, čo by zadarmo samozrejme nebolo možné. Takže momentálne je to tak, že mám všetky mašiny i doplnky čo vyšli a už sa teším na ďalšie stroje čo majú prísť.
    *14*
  • Zlobit se na Rise of Flight kvůli ceně je kratkozraka kritika. Spocitejte si pomer casu zabavy a penez, ktere na to date. Jen u maloktere hry vychazi hodina hrani tak lacino. Jak se tady psalo, Iron Cross edici sezenete neco kolem 1000Kc a je v ni dostatek letadel na stovky hodin hrani. Rise of Flight je kvalitni hra, vyborne podporovana vyvojari, neustale vylepsovana, takze pokud ma nekdo simulatory rad, cena neni ani v nejmensim odpuzujici fakt.
    Navic nabidka letadel k dokoupeni je vlastne vyhoda - je to dokonaly zpusob, jak udrzet vyvojare na hre stale pracovat. Diky tomu jsou schopni vylepseni financovat. Nejste preci nuceni platit mesicni pausal, jen si obcas koupite co chcete. Nejlepsi stihacky za necele 200Kc neni moc, a to nezminuji akce, kdy cena letadel spadla tusim ke 3EUR.
    • kotty
      O Iron Cross edici jste ale v recenzi nic nepsal. Psal jste doslova "Pokud si hru zakoupíte, v základu dostanete pouhé 4 typy letadel - Albatros D.Va, Fokker D.VII, Nieuport 28.C1 a SPAD 13.C1." Neznaly clovek nevi, ze je Iron Corss rozsirena edice. Ale ani ted presne nevim, kolik a jake letadla se v ni vlastne nachazi.
      A i presto - 8 euro za jedno letadlo se mi zda jako prehnane. Asi mame kazdy jiny predstavu o tom, co je a neni mnoho. Ac to bude znit ohrane, opet musim poukazat na vyvojare z CD Projektu. Zaklinac stal uz od zacatku mene, jak tato hra (nehlede na to, ze premiova edice Zaklinace se v mnoha pripadech rovnala sberatelskym edicim jinych her), nabizi rovnez desitky hodin zabavy a dostava pravidelne updaty a DLC zdarma.
      • sleepless
        Je to cele dano rozdilnym byznys modele. Zaklinac 1 a 2 jsou po strance vyvoje klasicke tituly, na nichz maka tym 50+ lidi, a do kterych se jeste pred vydanim naleje spousta milionu dolaru a doufa se, ze se vrati. CDP ma navic i jine aktivity, aby mohla pripadny mensi nez ocekavany uspech ustat. 777 Studio je nekolik nadsencu, pro ktere je styl postupneho vyvoje jednotlivych prvku a prodej mensich casi, jedinou realnou moznosti, jak ve vyvoji hry pokracovat..a snad se tim i uzivit. Z prodeje krabicove verze toho sami tvurci moc nemaji, vetsinu spolkne distribucni retezec. U podobnych projektu, cilenych na uzkou komunitu, se navic tak nejak predpoklada, ze komunita ve vlastnim zajmu tvurce podpori a na oplatku za to bude dostavat presne ten obsah, o ktery stoji. A to se myslim v pripade RoF deje. Ostatne, nedavno vydany patch s novou karierou byl zdarma a pro hru je to velke nakopnuti. Ani jeden z uvedenych modelu neni vuci hraci "chamtivy", jen je kazdy z nich vhodny pro jinou situaci a nedaji se vzajemne stavet vedle sebe.
      • Zaklinac je bezva, o tom neni pochyb a take u nej nema vyznam diskutovat cenu.

        Kazdy ma hodnotovy system jiny :), nekdo da bez mrknuti oka 170 za listek do kina a za dve hodky je z nej venku, jiny zaplati 137 Kc (7.62 USD pri kurzu cca 18Kc) za Sopwith Triplane a vydrzi s tim letat treba 30 hodin :)

        Jinak hra ma nekolik edic a v recenzi jsem je nezminoval (http://riseofflight.com/en/store/demoupgrades), + jsou slevy za nakup vice letadel, + jsou zde nové Field Mods....+ v nabidce je spousta dalsich slev....to by bylo skoro na dalsi recenzi :)

        Kdo chce vedet, co ma vyznam kupovat a co ne, napiste, rad poradim
        • kotty
          Holt jsem si asi zvyknul na to, ze kdyz si koupim hru v cene AAA titulu, tak v ni taky vsechno podstatne dostanu (shodnem se, ze nektera letadla, ktera v zakladni verzi chybela podstatna byla!). Ale asi bych toho chtel moc. *7*
          Nicmene hru jako takovou neshazuji (koneckoncu jsem ji nehral, tak nemohu posoudit). Vlastne mam v planu vyzkouset demo verzi, ktera naopak vypada vyhodne, pokud je to, co tu lidi rikaji pravda.
      • A kolik kopií se prodá Zaklínače a kolik ROF? To už rovnou můžeme srovnávat prodeje nějaké FPS a simulátorů ne? *4*
        • kotty
          Me jako koncoveho zakaznika ale zajima predevsim cena a co za ni dostanu. Z recenze jsem se dozvedel, ze jen 4 letadla a zbytek si musim za premrstenych 8 respektive 16 eur za kus dokoupit. To me prislo jako silne neadekvatni. Teprve az z diskuze jsem vycetl, ze edice Iron Cross nabizi letadel vic, i kdyz ani ted presne nevim kolik a ktera.
          Pokud bych mel tedy srovnavat s jinymi simulatory, pak Cliffs of Dover (jejich mizernou optimalizaci stranou) nabizi letadel v zakladu 15.
          • Alepson v thredu a simech si dejte pokoj s tim pitomym zaklinacem. Neni to dobrej etalon perfektni hry za dobre penize a uz vubec se neda srovnavat pribehova hra a simulator s multiplayerem a editorem.

            Zaklinace jsem jednou dohral a rozhodne nemam potrebu se k nemu vracet. Jestli to bylo 18 hodin hrani? A to se celou dobu rozhodne nejednalo o zabavu.

            Rise of flight je o detailnim letovem modelu a fyzice a s editorem misi je to defakto sandbox. Kdyz na to prijde muzes to hrat roky.
          • A simulátor se dvěma letadlama úplně zadarmo je adekvátní? Takovy DCS: A-10C Warthog obsahuje jen jedno letadlo a stojí 60 dolarů!! *4*

            ICE obsahuje Fokker D.VII, Albatros D.Va, Pfalz D.IIIa, Fokker Dr.1. a Spad XIII, Nieuport 28, SE.5a, Sopwith Camel.
            • kotty
              Tak komplexnost moderniho bitevniku a letadel z prvni svetove valky se neda moc srovnavat. Myslim, ze naprogramovani a vymodelovani vsech casti A-10C zabralo vic casu nez 10 letadel v RoF dohromady. *3*
  • Hra je naprosto paradni a neni nad to zazit pocit "kde proboha su", kdyz se snazite to, co vidite na zemi naroubovat na mapu. Jeste, ze plati pravidlo, ze na zapad jsou frantici a na vychod nemci :) Hra ma porad sve mouchy (treba ze AI vidi v mracich jakoby zadne nebyly) ale zabava je to kralovska. A az dotahnou novou karieru do konce, bude to zuzo.
  • pro vsechny, kterym se taky nesnesitelne pomalu nahravaji jednotlive mise...nasel jsem tohle:

    Painfully slow loading with mods on
    I've been experiencing very long mission loading times with mods on, which kind of takes the fun out of using custom files. I first thought the game was just scanning for new files, but it seems even files that have been loaded several times before still take a while to get loaded again.

    takze zkuste dat ,,mods,, na off, ja to testnu az nekdy odpoledne
    • takze odzkouseno...ze 3minut -> 15s to je docela rozdil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit