Přejít na výpis diskuzí
Rise of the Tomb Raider předvádí badatelskou stránku dobrodružství Lary Croft
30.10.2015 | Adam Homola
24 příspěvků
-
Dobre zvolena pisen a nastesti zadny dubstep. *3*
-
Ak to bude aspoň tak dobré ako Tomb Raider zpred dvoch rokov tak budem úplne spokojný, škoda, že to výjde až budúci rok na PC, takto cez vianoce budem hrať tak maximálne just cause 3...
-
-
Do vanoc muzes hrat krome JC3, Fallout 4, AC Syndicate, COD, Anno nebo FM2016 takze nabidka bohata jak blazen *5* *5*
-
-
Dusko, ale mňa tie ostatné hry okrem JC 3 absolútne nezaujímajú *3* akurát teraz som si spomenul, že o dva týždne vychádza Legacy of the void takže asi budem mať čo hrať cez vianoce, dve hry na dva týždne stačia :)
-
-
-
Tohle se mi při kliknutí zjevilo http://postimg.org/image/5b0f4m81f/ To je nějaká nová reklama... WTF?!?!
-
To první znovuzrození Lary se mi moc nelíbilo, ale tohle ani nevim proč se mi celkem zamlouvá :) Jsem zvědavej, jestli je to jenom masírka nebo to bude lepší pokračování.
-
se tesim. Ale s tou krvi, bahnem, padama, lamanim, krupanim, litanim, smutkem a vlastnim predurcenim uz by mohli trochu ubrat. Uz to pusobi trochu kycovite na to ze ma byt silnou osobnosti.
-
Smutný je p*ča.
-
-
Ale no tak, taky se spoustou věcí nesouhlasím (viz níže), ale není potřeba sprostě urážet, nemyslíš?
-
-
nechtel napsat "Smutny je prča" ?
jen se mu taky "r" smrsklo na malou hvezdicku ;-) -
To víš, některým lidem se hroutí svět, když se dá AC nějaké lepší hodnocení.
-
-
-
xxx
-
-
Dočasná exkluzivita neni nic noveho pod sluncem a nejedna se o exkluzivni praktiku MS. Dělají to i jini.
Taky se mi tyto praktiky nelibi, ale zase neni fer to hazet jen na MS. Ale chapu, nadavat na MS je dnes trendy.
Ten zbytek zvastu radsi ani nekomentuju. -
Pořád lepší tohle, než doživotní exkluzivity u Sony (třeba Uncharted, když jsme u těch hrobek a starodávných artefaktů).
-
-
Tak vzhledem k tomu že Sony ty studia vlastní, je celkem logické, že to tak je :)
-
-
Tomb Raider sice nezacal na PC nybrz na Sega Saturn, ale celkove pravdu mas.
-
-
tr zacal myslim na puvodnim psx
-
-
-
Jo, nevypadá to špatně a i předchozí díl se mi líbil, ale do příštího podzimu, kdy se to dostane na PS, to v klidu vydržim.
-
Vždyť je to starý trailer, který byl při oznámení hry, ne?
-
Nehorázne se na to těším, klasická odreagovatelna zábava s peknym vizuálem, lokacemi a nenáročnou hratelností. Čím víc člověk stárne, tím víc mu stačí jen týhle tři aspekty.