Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu proč jsou vytvořeny zbrane o kterých pisete jak sou super,ale vůbec je ve hře neseženete ,př.štípač kamene jo je skvostná sekyra jak o ni pišete,ale můžete si o ni jen nechat zdát.a tohle mě v hrách fakt šte.a není to jen tenhle případ,měli byste se nad tím zamyslet,dokaze to otrávit dobrou hru.
  • Vsichni to chvalite, ale me osobne teda Risen 1 prijde jako krok zpet. Navraceni se ke korenum Gothicu je fajn, ale hra je priserne linearni, bojovy system mi prijde dost nevyvazeny...obrovske a tezke potvory se hybou hbite jak kdyby nic nevazili. Co se vlastnosti postavy a nepratel tyce, tak je to opet velmi nevyvazene. Jesterani jsou behem utoku temer nezastavitelni a jejich obranu lze jen tezko prorazit a vlastne vubec, protivnik se brani s 1h zbrani, kterou naprosto s klidem zblokuje mocny utok 2h zbrani. Co se predmetu a vybaveni tyce tak Risen rozhodne neni zrovna pestry a to vlastne souvisi s tou linearitou, vlastne hrac nema absolutne zadnou moznost volby. Magie je taky velmi skoupa na kouzla. System vyroby predmetu mi prijde taky krapet zpatecnicky, moc toho vyrobit nejde. Treba hezke je, ze k vyrobe prstenu potrebujete prsten :D to me naprosto dostava. A pak je tady system obnovovani HP/MP vsechno ma pevne stanovene hodnoty o ktere vam doplni zdravi ci manu. To je dost nerealne....Takze za me musim rict ze mnohem lepsi je Gothic 3 s CP 1.7 + CM +QP...to co nezvladli vyvojari bravurne zvladla komunita.
    A v e neposledni rade Risen 1 jsem dohral za 25h.
  • proč jenom risen 2 nemohl být udělaný ve stejném enginu jako risen 1... risen 2 je paskvil, zejména plynulost ovládání a soubojového systému. po spoustě let jsem si zahrál risen 1 a nelituju toho času. nechápu jak někdo může srovnávat DA a gothic/risen. da může mít lepší příběh, ale nikdy člověk neokusí tu radost, když semu konečně podařilo vyšplhat se na nějakou ukrutnou skálu, přelevitovat propast, ve formě nautila prolézt dírou a tam najít poklad a pokochat se výhledem.. tuhle objevitelskou radost jsem prožíval ve všech dílech gothica. a s chozením po rovině a nemožností překročit 20 cm vysoký obrubník v da.. no nesrovnatelný.
  • Čawte lidi,tuhle hru si chci koupit a nevim jestli to je v poho...Nechcete mně před ničím varovat??? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Kup, nebudeš litovat. Úžasná hra. Pravý nástupce gothica ;-)
  • Stáhněte Patch ??? (nic vám to neříká)
  • No popravde...jak Risen tak Dragon Age jsem zkousel nekolikrat a ani jednou jsem to nedohral, pač me to prestalo bavit. Napr DA2... deset minut hrani a nazdarek :-D
  • Nuda a těch bugů je tam hodně. Nemám chuť to dohrát ani jednou, natož, abych to otočila víckrát. Kdybych Risen hrála před Dragon Age I a II, možná bych ho i dohrála, ale takhle je to nuda. Bez teleportačních kamenů člověk pořád jenom chodí tam a zpátky, osobní hodnocení tak max 5/10.
    • No jo jak člověk okusí Dragon Age, tak se mu nikdo jen tak s něčím nezavděčí.
      • Jo kdyby se Bioware a PB spojili v nějaký slušný projekt, mohla by to být hodně zajímavá zábava.
        PB je klasika a rozhodně dělat svou práci umí, Bioware má zas snad nejlepší scénáristy a příběhy jsou dokonalé a to jak v fantasy (serie DA:O) tak ve sci-fi (serie MS).
        PB si na nic nehraje a snaží se zas hráči udělat vše jednoduché (ovládání apod.)

        Poznali jsme práci PB a JW bylo by opravdu zajímavé PB a BW...
  • Hráli jste to aspon ? Je to dobra hra to jo,ale tech bugu to je strasneeeeeeeeeeee.Videl jsem jak za mnou jesterak prolezl pres diru od nauntiluse.Nebo me zabili pres zed..Takovych bugu je tam nespocet.
    • Pravda, obcas se tam neco podobnyho vyskytne, ale neni to nic co by bylo nejak skutecne casty na to, aby se dalo rict, ze je hra zabugovana. Kdyby bugovaly kvesty a dalsi podstatny veci nereknu, ale nejaka ta vymecne kdy prolinajici textura apod. nestoji at tak za rec. Hrano s verzi 1.1.
  • výborná hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit