-
Cože? Opravdu je tu článek o tom, že odchází tenhle týpek? Jakože komunitní manažer a creative strategist? Takže prostě nějaká šmucka z marketingu? Takže asi stejně zajímavej člověk jako vrátnej nebo účetní? Pardon, Aleši, ale tohle je Smutný. Hodně Smutný. To i ten nejposlednější texturář je zajímavější postava než tenhle mediální panák. Tohle je prostě bída herní žurnalistiky. A nejhorší je, že pak tyhle nicky získávaj pocit, že skutečně ve světě her něco znamenaj. Ano, asi tolik jako ve světě fotbalu Zbyněk Merunka.
-
Asi sa mu uz nechcelo trollovat na prikaz... Nedivim sa mu...
-
Homefront: were going to beat COD!
Medal of Honor: COD's going to wish they never made a game!!
Crysis: COD is going down!!!
Halo: COD ain't got sh*t on us!!!!
Battlefield: COD your reign is over!!!!!
Call of Duty: Who's next ? *5*
.... *1* *2* *15* *6* *5* .... -
-
Smutne na tom je,ze vsechny hry,ktere se o to pokousi,konci nakonec stejne targicky,jako samotne CoD *1* .
-
interesting true story
-
-
Deti uz toho bylo dost--------ovce ovce ovce---jako treba mongol FlyingKeule. Kdyby COD byl hnuj jak to naci zebraci pisi tak by se ho neprodalo vic jak hloupeho bf3 *1* Nikomu se do obliceje IW nesmeji vandraku. Kazdej si tu hru koupi dobrovolne tak se tu neztrapnuj. Cena 59.99 euro na steamu jen dokazuje ze si tu hru nemuze dovolit zadny social jako FlyingKeule. To je ten duvod proc takovi trotlove nadavaji a urazi... To same je AMD - pro socky. nVidia pro ty movite *5*
nName - rulezzzzzz bracho *14* -
-
Hmm,takze kazdy ,kdo na CoD nadava,na nej vlastne nadava jen proto,ze na nej nema finance?
Dik,ze jsi mi konecne otevrel oci *3*. -
Dobrá, dobrá, finanční magnáti se dnes poznají podle toho, že hrají CoD a mají grafické karty od nVidie.... *1* *1*
-
Spíš ti to plátí rodiče viď :)
-
Jsem sice movitý, ale nemůžu za to, že mi naši koupili multimediální not s AMD... Já si na ně nestěžuji, mě to vyhovuje... A je to pravda, kdyby byl COD trapárna a ne to co je, tak by byla někde na dně, nikdo by si to nekupoval a nemluvilo by se o tom... Jenže je to posranej komerčák a všichni se z tý hry můžou akorát tak pokálet... =-D Ámen *8*
-
-
Ach jo, zdejší komunita se pomalými, ale jistými kroky blíží ke stejné smečce zbytečným hovad jako na jiných webech...
-
-
Jn, treba takovej nName to docela rozjizdi. *15*
-
-
Nevim proč ale myslim že tenhle borec nějakou tu inovaci přines, Activision ji prostě zamítli :-)
-
Fuck you last stand *1*
-
myslim že u Resident Evilů hledají někoho s jeho portfoliem *5*
-
No nedivím se mu že odešel.Chlubit se touhle pozicí zrovna u CoD by bylo na pěst *15*
-
pak to ma vypadat ty hry kdyz tam delaj takovy nezodpovedny zradcovsky lemry...