-
"creative strategist" u Call of Duty? Se nedivim ze konci. Toho moc na praci asi nemel. *15*
-
-
A jéje. Už je to tady... Trapárny s urážením CoD - jaké překvapení.
-
-
Jak, už je to tady? Vždyť to tu bylo od čtyřky a je a taky i nadále bude furt... =-D od čtyřky to stojí za poserpádlo.. Jedina tak ta pětka mne zaujaka a BO taky, jinak je komerčák s propagandou USA... co jiného taky.. =-D Nedivím se že je Homefront zakázaný v Emerice, když je to neEmerický a stílejí se tam Emeričani... =-D
-
Kolik takovejch trollů jako jsi ty se tu ještě objeví?! *7*
-
-
Jo aha takže já jsem troll..:-D :-D No, ty vole... Ty jsi se povedl. Jo, já tady rozpoutávám flame kolem CoD - prober se, hošánku.
-
-
Flame si vyvolal, protože si byl jediný s jiným názorem. *1*
-
-
-
Cod uráží sám sebe... *3*
IW nechť je rozpuštené celé... a COD ať zhyne sním :) Nebojím se o ně, když plavou v penězích hráčů kterým se smějou do obličeje :)
Je tady snad někdo kdo chce aby v tomhle pokračovali ? Hate vůči COD na Games.cz je epic, to ale nemění nic na faktu, že teď už nejde žádnýmu z haters cokoliv namítat. Pakliže existují stále "skalní fanoušci" série je mi jich upřímně líto. -
A jéje. Už je (to) tady... velký fanoušek CoD - jaké překvapení *1*
-
-
Protože mi tohle vadí, proto musím být fanoušek? Zkus trochu přemýšlet. Líbily se mi díly 1 + datadisk, 2 a pak jsem hrál cca do půlky čtyřku - nepovažuju se za fanouška série, ale zejména druhý díl se mi líbil hodně. Ostatní díly jsem nehrál.
-
-
Však tady taky nikdo na první dva díly nenadává, tehdy se zdálo všechno v pořádku. Vydávat každej rok "novej" díl, tomu se tedy všichni smějí.
-
-
no ale ty hry prostě nejsou dobrý a smrdí to, když ty hry dostávají devítky. Takto nevypadá silně nadprůměrná střílečka. Takhle vypadá vítězství marketingu..
-
a) dělat si srandu z Call of Duty už je takový zvyk a kdyby se to v diskuzi nedělo, něco bude se světem špatně. přece jen neexistuje moc herních sérií, do kterých trefovat se je tak snadné...
b) vycházel jsem z předpokladu, že jediný, komu může vadit utahování si z CoD, je člověk, který jej hraje 12 hodin denně už několik let, a proto se Ti omlouvám... -
CoD by byl v pořádku, ale jeho vliv na demolaci západní profi herní scény je neodpustitelnej.
-
To ovšem nic nemění na tom, že
a) ...je to otrávné číst v každé diskuzi týkající se BF3 nebo CoD, případně v jakékoliv jiné diskuzi, která se CoD netýká ani vzdáleně a nějakej pubescent to vždycky vytáhne.
b) ...jsem reagoval na to, že mě okamžitě nazýváš skalním fanouškem série, aniž by ses uráčil si minimálně ověřit, jestli teda tím fanouškem skutečně jsem.
-
-
do půlky čtyřky?? tos skončil u výcvikový mise ne? *1*
-
-
Tak alespoň vím, že jsem o nic nepřišel...
-
ale jo zajímá mě to, jen mi cod přijde tak krátký , že se snad ani v půlce skončit nedá.
-
Hele, já nevím, porádně si to nepamatuju... Dle tvé reakce soudím, že tě ani ve skutečnosti nezajímá, kde jsem skončil, tak šestří svým i mým časem.
-
-
-
-
*16*
-
-
Podobna prace jako svacinar v hladomorne.
-
-
Asi stejně užitečná profese jako tvůj příspěvek.
-
-
Tys mu to natřel.. =-D Vždyť má pravdu.. =-D
-
Zatimco ten tvuj zachranil 17 somalskejch deti pred vyhladovenim.
-
-
No, vidíš, jak jsi vtipnej... Jedno plusko za druhým, bimbasi. Na to si tu vy kluci hrajete, ne?
-
-
-
-
-
myslim že u Resident Evilů hledají někoho s jeho portfoliem *5*
-
No nedivím se mu že odešel.Chlubit se touhle pozicí zrovna u CoD by bylo na pěst *15*
-
Nevim proč ale myslim že tenhle borec nějakou tu inovaci přines, Activision ji prostě zamítli :-)
-
Asi sa mu uz nechcelo trollovat na prikaz... Nedivim sa mu...
-
Ach jo, zdejší komunita se pomalými, ale jistými kroky blíží ke stejné smečce zbytečným hovad jako na jiných webech...
-
-
Jn, treba takovej nName to docela rozjizdi. *15*
-
-
Deti uz toho bylo dost--------ovce ovce ovce---jako treba mongol FlyingKeule. Kdyby COD byl hnuj jak to naci zebraci pisi tak by se ho neprodalo vic jak hloupeho bf3 *1* Nikomu se do obliceje IW nesmeji vandraku. Kazdej si tu hru koupi dobrovolne tak se tu neztrapnuj. Cena 59.99 euro na steamu jen dokazuje ze si tu hru nemuze dovolit zadny social jako FlyingKeule. To je ten duvod proc takovi trotlove nadavaji a urazi... To same je AMD - pro socky. nVidia pro ty movite *5*
nName - rulezzzzzz bracho *14* -
-
Hmm,takze kazdy ,kdo na CoD nadava,na nej vlastne nadava jen proto,ze na nej nema finance?
Dik,ze jsi mi konecne otevrel oci *3*. -
Dobrá, dobrá, finanční magnáti se dnes poznají podle toho, že hrají CoD a mají grafické karty od nVidie.... *1* *1*
-
Spíš ti to plátí rodiče viď :)
-
Jsem sice movitý, ale nemůžu za to, že mi naši koupili multimediální not s AMD... Já si na ně nestěžuji, mě to vyhovuje... A je to pravda, kdyby byl COD trapárna a ne to co je, tak by byla někde na dně, nikdo by si to nekupoval a nemluvilo by se o tom... Jenže je to posranej komerčák a všichni se z tý hry můžou akorát tak pokálet... =-D Ámen *8*
-
-
Homefront: were going to beat COD!
Medal of Honor: COD's going to wish they never made a game!!
Crysis: COD is going down!!!
Halo: COD ain't got sh*t on us!!!!
Battlefield: COD your reign is over!!!!!
Call of Duty: Who's next ? *5*
.... *1* *2* *15* *6* *5* .... -
-
Smutne na tom je,ze vsechny hry,ktere se o to pokousi,konci nakonec stejne targicky,jako samotne CoD *1* .
-
interesting true story
-
-
Fuck you last stand *1*
-
Tak už vím, kdo za všechno může *1*