-
Tohle oznamování tisíce DLC ještě před vydáním hry mě vždycky dostane. Pak mám pocit, že si vlastně kupuji nedodělanou hru. Plánovaně nedodělanou.
-
-
Ja len čakám kedy niekto napíše: "Nikto ťa tie DLC nenúti kupovať."
-
Takže si nic kupovat nebudeme, a počkáme si až výjde kompletní edice. Mezitím můžeme sáhnout k jinému řešení..
-
Jenze by to pak vypadalo jako pri vyvoji stalkera, kazdejch 14 by nekdo prisel s napadem, ze tohle tam daji a bude to super a hra pak nikdy nema sanci vyjit... Kdyz bude MP3 kvalitni hra s dobrym multakem v zakladu, tak jim DLC (smysluplny) nemam za zly.
-
-
Nemáš jim DLC za zlý? Když už ti před vydáním hry strkají pod nos, co tam nebude a co by sis měl ještě zaplatit? Tohle mi připadá jako velká drzost. Když dostanu ucelenou hru a za nějakou dobu přijde DLC, co mi ještě prodlouží zábavu, beru to. Ale je mi vážně prosti srsti tenhle drzý přístup k fanouškům typu "Hele, líbí se ti to? Ještě jsme ani nevydali plnou hru ale tohle jsme ze hry odstranili a pak tě to necháme zaplatit znovu."
-
Tady se spíš naráží na princip. Pokud mám nápad na hru, tak jí vytvořím tak jak si myslím že bude dobrá. Zase se to nemůže přeplácat, ne všechno se dá napěchovat do jedný hry, ale dřív mi přijde, že vycházelo víc datadisků, kde se třeba tyhle věci užili. Hra stála mezi 999-1599,-Kč a po roce přišel datadisk za 399-799,- a ten dal zase kousek příběhu, další mapy do mulťáku, přidal třeba zbraně atd... Ale tohle je prostě výsměch...
-
-
neznam dlc politiku rockstaru, takze nemuzu soudit, ale myslim, ze na red dead redemtion sem zadny spatny ohlasy neslysel, ani na datadisky na gta 4
-
-
-
Ano, presne to si kupujes! Zamerne osekanou hru.
-
-
No jo no, doba kdy se vývojáři snažili do hry dát co nejvíce obsahu aby byla zábavná je pryč, nyní je třeba ho tam dát co nejméně a pak prodat po částech.
-
-
Tak, tak. Osobne nejvice fandim CDP RED a Valve.
-
-
-
-
DLC zamoruje svet. tahnete do pic*
-
Max Pay
-
Tak jestli jsem to dobře spočítal tak je to 6 DLC. Takže jestli jsem někdy uvažoval o koupi, tak teď se jim na to vyse*u už jenom z principu. Už mam po krk tohohle DLC trendu. Za MP3 budou chtít kolem 50 € + min 15 € za každý DLC. Takže nějakech 140€ za 1 hru? Za ty prachy by mohli žrát koňský vejce.
-
-
V zásadě s tebou asi leckdo souhlasí, ale když už počítáš, tak počítej s aspoň trochu reálnými hodnotami.
-
-
Tady už mě nic nepřekvapí, kouknu a vidím House s brokovnicí.
-
-
*1* presne ... takže už pripomýnal Bruca Willisa, Tommy Lee Jonesa, Edwarda Nortona, Hugh Laurieho a ešte pár na ktorých mená som zabudol ... ale ešte nikoho som nepočul, že by pripomýnal originál :)
-
-
A co je podle tebe originál?
-
-
Mechwarrior_bw@tiscali.cz: Jenže Gordonova podoba (stejně jako u té Lary) je ustálená. U Maxe byly dvě hry a hrdina má dvě různé podoby. Která by teda měla být použita v dalším díle? Co když ani jeden z herců, kteří stáli předlohou, už své ksichty do placu dát nechtějí/nemůžou (u dvojky a Sama Lakea to tak ostatně bylo)?
Podle mě je ta situace fakt naprosto odlišná od jiných sérií s ikonickými hrdiny. -
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/original
-
-
Ok, vtípek.
Jaký vzhled Maxe je podle tebe originál, resp. jak by měl podle tebe vypadat Payne ve trojce, aby připomínal originál? -
-
pristup k životu *1* tak to môžeš použiť ako zámienku ku zmene kohokolvek a v čomkolvek :) neviem či si fanúšik HL ale skús si predstaviť, že by Gordona vyzliekly z obleku a urobili z neho niekoho kto sa na pôvodného Gordona vôbec nepodobá, no problem ? :)
-
No, však ona Lara Croft taky tu vizáž taky mění, jen ne tak markatně. Navíc je to mnohem obsáhlejší série, MP má dva díly, každý Max je jiný (a oba na jiného základě reálného obličeje), proto u mě zas pro změnu nefunguje tohle porovnání.
Paynova identita je v jeho charakteru, přístupu k životu, holt ne ve vzhledu. -
to je akoby si napísal, že nechápeš prečo by mala Lara Croft vyzerať ako Lara Croft :) jednoducho tá postava má nejakú identitu, výzor a meniť ho každým dielom je odveci ... ako bude vyzerať v MP4 ? ako Sean Connery ? :) Porovnávať to s agentom 007 je trochu odveci, keďže tam nebola žiadna alternatíva, iba obmieňať charaktery za mladšie modely :)
-
Právě to je ten důvod, že vůbec nechápu, proč by měl připomínat herce z jedničky či z dvojky. MP je tímhle přístupem ve stylu bondovek víceméně unikátní, tak proč v tom nepokračovat i nadále.
-
to je predsa jedno, ja som len narážal na to, že nový Max ľuďom pripomýna x hercov ale originál vôbec a dokonca ani na Maxa z dvojky sa moc nepodobá, takto to vyzerá, že každý nový diel je o niekom inom, len všetci majú zhodou náhod rovnaké meno a životopis :)
-
-
-
-
-
Jj taky sem čuměl:)).
-
-
To je nějaký pozdní apríl, ne?
-
-
nn kruta realita!! A to me nadavali, kdys sem jinde psal ze Max Payne 3 bude sra..a
-
-
ale jak samotna kvalita hry souvisi s marketingem vyvojarske firmy ??
-
-
logika nekterych lidi je proste: plesnivej rohlik = pecivo je spatny
-
-
-
-
Aneb vytřískat prachy, kde se dá.Aby to nakonec nedopadlo, že Bullettime si budeme muset do každé mise "dokoupit"......
-
-
co tady prozrazujes model MP4 ? pockej rokstar te zazaluje ... uvidis.
-
-
Sorry, ale ns*at jim. Už se to tak troch přehání. I když mám MP moc rád, tak už jeho předchůdci se dali dohrát za 7-10 hodin, vážně mě zajímá za jak dlouho profičím MP3. Pokud bude SP kampaň kratší než 9 hodin, tak sorry, ale nepudu do toho. Multiplayer to nezachrání, který bude v základu jen jakýsi polotovar a abych si ho musel postupně dokupovat, tak o to vážně nestojím.
-
-
kam na tyhle čísla chodíte u starých her? Max Payne 1 jde dohrát za JEDNU hodinu... však klidně hru nekupuj, když bude SP kratší než devět hodin...
-
-
čo je to za argument ? *1* taký mirrors edge je možné dohrať tiež za hodinu ale dokáže to tak 1 zo 100 a na prvý krát tak 1 z milióna :) neporovnávaj speedruny. Čo si spomýnam tak MP1 sa hral bežne okolo 8 hodín, MP2 o niečo menej.
-
Jistě Doom 2 taky JDE dohrát za 40 min. A jistě pokud bude SP kratší než děvet hodin tak si jí nekoupím.
Ještě něco? *3* -
-
speedrun 1 hodina, normální gameplay (pokud člověk pořád neumírá) 4 hodiny... teda možná js těmi 7-10 hodinami myslel dohromady první a druhý díl... :)
btw doom 2 jde na speed run dojet za 18 minut. -
-
Ne myslel jsem první díl a to na první pokus, ne na easy, občas smrt. Když si to nadrtím a budu to pařit 10x za sebou taky to stihnu za 4 h.
-
-
ucho: nevim, odkud tuhle informaci mas, ale jestli je to pravda, tak supr... Snad se Rockstaru podari
-
Žádnou špínu neplivu, určitě to bude skvělá hra, s třemi hodiny gameplaye :D
-
tak ještě jednou, MP3 má jen cutscén přes 4 hodiny. takže tady pliveš špínu zbytečně...
-
-
-
-
-
-
"Kdo si za 2400 microsoftích bodů nebo třicet dolarů pořídí Rockstar Pass (předobjednat jej lze již nyní), bude moci přídavky nakoupit se slevou až 35 procent."
->
"Nechci slevu zadarmo!" LOL -
-
Je to dost nesikovne formulovane. Tim Rockstar Passem za 30 dolaru budes zdarma ziskavat DLC, ktera jsou zatim do podzimu naplanovana a budou samostatne dohromady stat (asi?) 46 dolaru.
EDIT: Kazdopadne ja moc velky fanousek Maxe Payna nejsem, tak pockam az tak za rok vydaji Complete Edition.
-
-
Tak už i MP3 tuhle nemoc chytil *13*