Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pojednou na vlně Westworldu...
  • Hromada lidi. Argumentovali tim ze prvni dil serie byl RDR (revolver). Druhy dil byl RDR (redemption). Tak ze treti dil nemuze byt RDR2. Snad v kazde diskusi kde se o rdr2 mluvilo se takovy chytrak nasel.
  • Mart9
    Kup si konzoli, pokud ti OPĚT uteče nějaká hra, evidentně už by se ti vyplatila. Vždyť už dokonce stojí míň než 8000, takový super stroj. Fakt jen hlupáci nekupují.

EDIT: Píšu o PS4
  • Mart9
    Kdo to jako říkal?
  • Něco co nikdy neexistovalo nemůže logicky ani vymírat, exkluzivity jsou pojem týkající se pouze konzolových her, vývoj a exkluzivnost takových her pak platí přímo výrobci těchto konzolí, na pc nikdo takový není a ani nemůže být, jelikož pc není uzavřená platforma kterou by vyráběl a zajišťoval jediný výrobce.

Hráči skrze Kickstarter či Fig financují vznik nikoli exklusivních titulů ale běžných her které by měly třeba problém získat finance od běžných vydavatelských dómů, taková hra sice může zůstat jako titul jen pro pc, ale není smluvně vázán na jedinou platformu, tudíž je pravděpodobné že se později třeba ukáže i na jiných platformách.
  • Neklám, bratko - PC má zdaleka nejvíce aktuálních her, které zároveň nejsou na ostatních platformách, tedy PS4, Xbox One a Wii U, od FPS přes RTS po RPG, zatímco na konzolích ti chybí celé žánry. *15*
  • Kde jsou vsichni co tvrdili ze pokracovani se nemuze jmenovat RDR2 a at tomu tak laskave prestaneme rikat?
  • ringmancz
    vždycky když se řeší Rockstar a PC, tak si vzpomenu na tohle :D - https://youtu.be/whcjRhXpgGE?t=8m59s
  • jedna z výhod je, že z amazonu čorujou placky a prodávají nový hry za 400-500 :D
  • ringmancz
    tady ale nikde nebojuje za PC exkluzivitu. my ty hry klidně dopřejeme i ostatním
  • JohnyTheZik
    Tak jak to teda je? PC hrani je mrtvy, nebo PC hrani roste?
  • Kozy
    No Rockstaru po GTA V už tolik nevěřím, ta hra nebyla nic moc. Na druhou stranu ta romantika divokýho západu je hodně lákavá. no jsem zvědavej co z toho nakonec vyleze.
  • Hnisavec
    další hrebíček do rakvy s menom PC hranie.....AAA exkluzivity na PC sú čistý endemit, vymierajúci druh, ktorý musia financovať dopredu backeri na KS a i tak to nie je ono. Celkové predaje na PC rastú, ale to len preto lebo sa tam ráta mobilná sféra a MMO hry....
  • Myslíš kňourání pracujícíh lidí?
  • Brzdi s tím blbým handheldem kámo, já si na dovolené zahraju i bez TV xenoblade chronicles, monsterhunter, fire emblem.... zatímco ty se táhneš s krabicí větší než herní notebook, ovladačem, hdmi kabelem, blu rayema s hrama a bůhví čím ještě, upřímně nikoho takového neznám, ale abych ti nekřivdil, znám jednoho týpka, co dřív cestoval s herním PC, než pochopil, že na dovolené se hlavně odpočívá a to i od paření *3*
  • Zir074
    Mno rozvíjet můj pohled na konzole, zde v diskuzích je zbytečně a vedlo by to spíše k popuzení.

Tak tedy, akorát děkuji těm co přispěli svými názory a trochu mi to tím i vysvětlili.

(Nevím, proč to vyhodilo ten příspěvek 2x, ale prosil bych o případné smazání.)
  • Zir074
    Mno rozvíjet můj pohled na konzole, zde v diskuzích je zbytečně a vedlo by to spíše k popuzení.

Tak tedy, akorát děkuji těm co přispěli svými názory a trochu mi to tím i vysvětlili.
  • ringmancz
    ze které platformy mají největší zisky v GTA Online? řekli to někde?
  • Ano, o zisky jde samosebou vždy na prvním místě, to ale neřeším, já řeším že ono čekání se dokázalo ospravedlnit jelikož jak uživatelé PS4 a Xbox One verzí, tak majitelé Pc verzí dostali za ono čekání tak říkajíc něco na víc, oproti majitelům X360 a PS3 verzí. Proto si myslím že z toho nemá cenu dělat nějakou velkou vědu, je to jen o tom počkat si.
  • Protože třeba budeš chtít a bude ti to lépe vyhovovat....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit