Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ak chcete pridajte sa v rockstar social clube do Crew pre ceskych a slovenskych hracov : CS-Connection, skratka skupiny - CSSK.
    • oprava : CZSK.
      • SocialClub je nepatrně přetížený *1*
  • Miserius
    Tak to nejde *2* jen si clovek udela postavu a uz se nikam nepripoji... s tim snad kazdej pocital, doufam ze to za par dni pujde na 100%
    Tak už to jde, k tomu Update článku, kdyz nemate marker pro start zavodu, vypnout zapnout hru a vse je ok
  • mne nenaskočí ani to intro, nefunguje to vôbec...
    • Miserius
      V menu dej Online, Play GTA Online a Solo session. Nez se jim uklidni servery, je potreba hrat solo
      • nejde ani to
        • Miserius
          Divny, me to jde... Uz jsem udelal par misi pro Lamara, nejlevnejsi barak koukam stoji 80 tisic a ja mam 3.5k *1* Ale uz jsem ve fazi kdy jsou potreba hráči takze mam smulu když to nejde
  • byl bych pro *1*
    • h0p3
      kdyby měl někdo zájem tak si mě hoďte do friendů nick: Miami Horr0r (nula na konci)
      • Já jsem tam jako RemissClock77
  • Četl jsem, že PC verze vyjde 22.listopadu, je to pravda?
    • Inquisitor
      Tipuju že souběžně s vydáním na nový konzole.
      • Na nové konzole to nebude, to už Rockstar potvrdil *3*
    • ano je to pravda mam to potvrzene od kamarada, ktery na toto tema dela bakalarskou praci
    • Miserius
      To datum se pise na vice webech, podle me by ale uz davno byla marketingova kampan...
    • Ne, není
  • PS3 Crew CzSk Ronin http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin
    Kdo chce porušovat zákon a při tom si i pokecat tak ať se přidá už nás je 98 zločinců
  • jak to vlastně funguje? musím si přes PC udělat registraci do toho jejich social clubu aby mě to pustilo do hry na konzoli?
    • Vostoq
      Ne registraci nepotřebuješ ale pokud budeš regnutej budeš mít bonusy- auto (elegy C8 nebo tak něco, vypadá jak nissan gtr), upilovanou broknu od začátku nejspíš, a pokud budeš v crew tak i barvy crew pro auto a logo crew na auto a hadry ;)
  • Jak se můžu přidat k nějaký partě?
  • h0p3
    Tak co, založíme GAMES crew ? *1* (X360)
    • Jasný jedině x box 360
      • Jack1947
        Kdybych mel Silver/gold a chut... mozna mozna bych do toho sel *3* .
        Zatim tedy asi ne no.
    • ja bych byl pro :D
    • ne
  • ok můj nick je RemissClock77
    • tvl jak to tady funguje? Když dam reagovat hodí to novej příspěvek atd…. všecko funguje opačně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit