Rockstar z Red Dead Online odstraňuje členy Ku-klux-klanu
-
A za Black Panters v GTA Online jo?
-
Já ale vůbec nesoudím zda je roleplay za KKK v pořádku nebo ne. Já jen říkám, že roleplay za masového vraha mi přijde minimálně srovnatelný, nebo horší ;-)
-
Proč jen černobílé? Forrest Gump už prý není nezávadný film.
-
Ach bože ne, jenom ne rasistický trolly na internetu? CO budou chudáci dělat? Zapalovat si křížek na vlastní zahrádce?
-
treba zrušiť aj čb. filmy...😱..
-
Když jsem v 90 koukal na demolition mana, tak to byla docela sranda. Nedávno jsem si to pustil znovu a musím říct, že už mi tolik do smíchu nebylo...
-
Hmmm, zase korektní boj, zajímalo by mne, kde ten korektní boj skončí a co spustí...
-
Tak jako roleplay za KKK mi nepříjde úplně okay ale jak myslíš.
-
Pardon, ale to je hrozne clickbait titulek :D resp. titulek v clanku je ok, ale na hlavni strance se ukazuje jen "red dead se louci s KKK" a u toho SP zaber :D moc hezky!
-
Nemažou. KKK v online vůbec nejsou, tohle způsobili moddeři, kteří je tam přidávají neoficiální cestou, takže se jen blokujou ty módy. Vždyť ten článek ani není tak dlouhý 😐
-
Jojo, smažeme historii a bude nám všem dobře v našem sluníčkovém světě. :-D
-
Taky tam běhají hráči se zbarněma na navzájem se zabíjejí (je to virtuální, ale to je te nkkk obleček taky úplně stejně). Co s tím? Může to ve hře být?
Co GTA? Co když tam má někdo bílou posatvu a ve free roamu zabije černou postavu? Je to dnes ok?
Jako na celé té situaci není až tak hrozné, že se našlo pár magorů, co vyrazili do ulic. Ale že se jim podařilo přesvědčit svět (včetně médií, policie, politků a velkých firem), že se to nesmí kritizovat a to ani náznakem.
-
Tak mažou to protože tam tak běhají hráči v oblečení KKK že jo :D
-
Tak to je snad úplně jedno, ne? Mažou to ze hry? Mažou. Protože se pos*ali? Ano, po*rali.
-
No jen aby! Připosraný jsou na to dost.
-
Možná, že kdyby sis přečetl článek tak bys zjistil, že KKK v bude mazán jen v Onlinu a né v singleplayeru.
-
Vždyť KKK je tam vyobrazenej jako banda naprostých blbců :D. Jedu takhle nocí na své Klepně, když tu vidím v dáli nějaký oheň. Slezu z koně a začnu se přibližovat ke zdroji světla. Okolo kříže je banda KKK a melou nějaké blbosti. Zanedlouho chtějí zapálit kříž, ale místo toho si omylem jeden zapálí hábit, od něj chytne další a nakonec se celá situace změní v komické pobíhání zapálených blbů kolem.
Korektnost i v takových situacích je cesta do pekel.