Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O této kauze jsem doteď nic nevěděl, ale musím se zeptat, proč takový člověk, jako Jack Thompson, vůbec existuje!?
  • BBC? *1* *1* *1*
  • Jack1947
    They fuck with... R*...it was bad choice.
  • Upřímně já bych se na drama na tohle téma rád podíval. Takže všichni, kdo fandí Rockstaru,aby cenzuroval historické drama jděte někam. Mark Zuckerberg taky asi nesouhlasil s filmem Social Network. To neznamená, že měl tvůrce soudit.
    • Já taky fandím spíš BBC než Rockstaru, ale pokud BBC film propaguje skrze registrovanou značku Rockstaru, jako GTA film, tak udělalo chybu.

      Pokud ho ale propaguje jako svůj film o hrách GTA, nemůže Rockstar samozřejmě nic namítat a už vůbec nemůže nic namítat proti plánům BBC natočit o studiu a jeho práci film.

      Spíš bych čekal, že se k tomu Rockstar, který se tváří jako "milovník ironie" (na které ve skutečnosti pouze vydělává, ale systém nepodkopává) postaví trochu odvážněji.
      • mi vysvetli propagovanie skrze trademark co si pod tym predstavujes
        Trademark ma sluzit na to aby si zakaznik "nepomylil" dva rozne produkty, asi tazko si niekto bude mysliet, ze BBC robi PC hru ked to nazvu Game Changer: GTA , alebo si to nebodaj fanboys pomylia s filmom natocenym podla GTA?
        jasne ze R sa to nemusi pacit ked ich tam nevykreslia ako najlepsiu korporaciu na svete ale
        Dufam, ze sud sa ani nebude zaoberat tymto bullshitom a zmetie im to zo stola.
        btw aj si cital ten list od R?
        “Take-Two Interactive has filed suit against the BBC for trademark infringement based on their movie currently titled ‘Game Changer’ as it relates to Rockstar Games’ Grand Theft Auto video game series.
        fakt vtipne, a dalej

        “While holders of the trademarks referenced in the film title and its promotion, Rockstar Games has had no involvement with this project. Our goal is to ensure that our trademarks are not misused in the BBC’s pursuit of an unofficial depiction of purported events related to Rockstar Games. We have attempted multiple times to resolve this matter with the BBC without any meaningful resolution. It is our obligation to protect our intellectual property and unfortunately in this case litigation was necessary.”
        It is our obligation to protect our intellectual property no neviem co chlapci od R hulia ale nevidim najmensi dovod ako by dokument o GTA mal akoze ohrozovat ich IP
        • Pokud jde jen o název filmu, u soudu ta žaloba nemůže obstát a Rockstar je mimo, jak píšeš.
  • BBC= Banda Blbých Cucáků
    • Kozy
      Páni, jak dlouho jsi to vymejšlel?
  • Rockstar by radsej malo nieco spravit s loading timom Online verzii *9*
  • rocstar ma prostriedky, dufam ze BBC dostane poriadne do drzky
    • Hej fanboys a co takto zobrat lopaty a vidly a ist na centralu BBC?
      Ja sa cudujem ludom co tu obhajuju postoj R. Akoze to kam sa dopracujeme ked TV bude moc vysielat/natocit reportaz o niekom len ak s tym druha strana bude suhlasit?
      Nabuduce ked napr BBC odvysiela nejaky dokument zo Syrie ako to tam vyzera, tak ich Syria bude zalovat pretoze su vykresleny v zlom svetle?? lol

      V tomto pripade by mal R dostat nadrzku za tento postoj, sa mi zda, ze odkedy zarobili nejaku tu miliardu z posledneho GTA tak nevedia co so sebou.
    • Přesně, za tu prozápadní illuminatskou propagandu, kterou předvádí by si zasloužila!!!!
  • Lukyz
    Jack Thompson tak tohle jméno jsme hodně dlouho neslyšel a jsem za to docela rád *1*
    Tenkrát ho taky někteří stavěli do jakési role mesiáše který, změní tvář herního průmyslu tak jak ho známe a budeme hrát jen výchovné, sluníčkové a politicky korektní hry s jednorožci *1* A druhá strana z něj měla akorát tak "zadní část těla" *1*
    • Jednorožci nejsou politicky korektní. Jejich roh je jednoznačně falický symbol. Takže tohle neprojde u feministek. O jednorožcích nejsou zmínky v Bibli, čili ani pro křesťany neni úplně nezávadnej. Navíc, jednorožci jsou obvykle zobrazováni bílí, čili jasná glorifikace árijského nadčlověka. Z toho plyne ještě jednoznačný nedostatek etnické diverzity, dokud někdo nevytvoří afrorožce.
      Dále jednorožci pobíhají s ostrým předmětem napevno přidělaným k hlavě, nehledě na možnou újmu, kterou mohou ostatním způsobit. Co kdyby děti začaly jednorožce kopírovat a lepit si na hlavy kuchyňské nože a nůžky na nehty? To by skončilo krveprolitím.
      A v neposlední řadě je jednorožec dle mnohých záznamů nedůvěřivý ke všemu cizímu. Jinými slovy, jednorožci jsou xenofobové, možná dokonce rasisti, vzhledem k jejich barvě s velkou pravděpodobností i náckové. Takže ne, jednorožci rozhodně neprojdou.
      • Na poměry games.cz nečekaně kvalitní ironie, palec nahoru a díky za zasmání : )
  • Foxtrot_cz
    "nakolik se tvůrci filmu vůbec hodlají držet skutečnosti, a nakolik nechají popustit uzdu své fantazie"

    Ono je vůbec možné, aby si něco v takovémhle případě vymysleli? Ten film má přeci popisovat určité skutečnosti a určitě může Rockstar poškodit, pokud jej tam vyobrazí špatně.
    Podle mě by to měl být dokument a měl by se držet čistě skutečnosti. Žádné výmysly.
    • Tohle má být televizní drama a já si myslím, že by se to mělo natočit.
      Dokument by měl býti dokument. Tohle není dokument - tohle je drama inspirované skutečnou událostí.
      Nevím, jak by to Rockstar poškodilo. Všichni tu vypadají naštvaní, že BBC vyhodili Clarksona, protože se porval s producentem Top Gearu.
      • Spíš by měli uznat, že na to měli koule a stáli si za svým. I když s tím názorem nesouhlasím, respektuju je za ten vyhazov.
    • Dneska už nenajdeš skoro žádné žurnalistické dílo, které by se zcela drželo faktů. Hlavní je prodat dobrý příběh.
      • hlavni je ukazat jak jsou hry spatny, o to jim v dnesni dobe jde.
        • Zatím se nic o filmu neví, ale BBC mi nepřijde otevřeně proti hrám. Nemyslím si, že to bude zobrazovat Thompsona jako nové převtělení Ježíše Krista.
        • No jasné, dětska dnes neumějí kotoul vpřed tak nemůžou sedět a smažit..
          Já jo, umím smažit a dokonce kotoul vzad :-) - včera odzkoušeno naživo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit