Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom doufám, že konec recenzování neznamená i konec gamesplayů. Tahle herní videa, co děláte s Vaškem, patří k tomu nejlepšímu (humor i obsažné informace).

  • dworkin

    No sláva. Konečně je to na titulce, na prvním a nejdůležitějším místě a hned z titulku je jasný, kdo je tady šéf.

  • W0R10CK

    Měl bych jeden dotaz - existuje nějaký speciální důvod proč jste tady na Tiscali ignorovali vynikající pokračování slovenského dungeon crawleru Vaporum: Lockdown, které vyšlo v září 2020? Za mě 9/10 a jeden z nejatmosféričtějších krokovacích dungeonů, které jsem kdy hrál.

  • Moc nesouhlasím, s tím předělání webu na současnou šílenost mezi dobrými počiny. Na mobil nebo tablet fajn, ale proč desktop, kde dalždice a využití pouze prostředního pruhu obrazovky jsou spíš krokem vzad. Microsoft se hodně snažil ve windows a stejně narazil, tak bych čekal, že se z toho lidi poučí.

    • mousekrup

      Upřímně taky mi přijde, že to je zbytečně úzké. A jak jsou ty čtverečky vedle sebe, tak si mi v tom i hůř orientuje. Bral bych spíš nějaký seznam, kdy můžu jet očima zezhora dolu a nemuset furt překakovat ze strany na stranu.

      • tak si to nazoomuj a uvidis co to udela (ctrl+kolecko mysi)

        • mousekrup

          Pardon, to jsem asi nepochopil. Když zazoomuju, tak dostanu obrovské písmo a články jsou pořád dva vedle sebe :).

          • tak nevim, ja mam clanek/sloupec jen jeden na celou siri okna, v chrome i ve firefoxu (bez reklam po stranach)

            • mousekrup

              No, tak teda ano... když přibližuju dál, tak po zoomu na 400% mám skutečně jen jeden sloupec, ale to fakt nejde číst :D.

      • Souhlas, design je velmi nepřehledný.

  • bodmrazu

    Musel jsem fakt pozorne cist kazdou vetu abych konecne pochopil ten "konec jednoho recenzenta" ;-)

  • Jarisko84

    Drzim palce novej redakcii aj ked Pavel a Honza mi moc chybaju... Boli to velky odbornici , vyznali sa.Zazili tak ako ja casy zxspctrum a prvych konzol...

    Tak este raz vsetko dobre.. drzte sa.

  • Byl jsem velmi skalním fanouškem Hrej.cz. Po odchodu Vortexáků jsem chtěl na web zanevřít, jelikož jsem Pavla Makala absolutně neznal. Ale přeci jen jsem tomu dal šanci. Poslechnul jsem všechny hPody, které byli s Pavlem. A tento člověk mi neskutečně přirostl k srdci, jak svým vytříbeným humorem, tak svojí snahou pozvednout Hrej na nějakou úroveň. V jeho režii to byla fakt jízda. Pro mě určitě nejlepší šéfredaktor, který to tam vedl. O to více mě zamrzelo, když mu vedení házelo klacky pod nohy a nakonec ho odvolalo. Ale jsem neskutečně rád, že ho cesty zavedli právě na Games.cz a můžu ho dále sledovat třeba ve Fight Clubu nebo na streamech. Za Bětku jsem taky velmi rád. I když má za ušima, tak je to i neskutečně krásná žena, na kterou je radost pohledět. Pro mě je teď Games.cz Top 1 na CZ/SK herní redaktorské scéně. Jen tak dál. :-)

    • LiarForHire1

      No pro mě to jsou perfektní protiváhy. Bětka zaměřená spíše na obecné casual publikum v kontrastu s Pavlem, který to dělá spíše pro hardcore základnu.

  • jack

    Série těchto článku je dle mého to nejlepší, co jste pro komunitu kolem Games mohli udělat. Najednou nejste jen zlobivi recenzenti, kteří dali něčí oblíbené hře méně či nenáviděné více bodu v hodnocení. Jste lidé se svými lidskými příběhy. Díky Vám za to. Minimálně já se pokusím na oplátku  byt více empaticky a občasné ironické poznámky více uvodim smajliky ;-).

  • aspa

    A už má Betka širší rozsah? Kdysi prohlásila o jedné z nejlepších her, ze je to japonska sracka, a ze hraje pouze na Xboxu... To bylo takové smutné...

    • Carnage666

      Ona řekla přímo "japan bullshit" a mam dokonce pocit že takhle hodila do pytle všechny hry od japonců že je nehraje a nemá ráda. Tim výrokem u mě hodně klesla a jak vidim nejsem jedinej kdo na to pamatuje 😀

      • mousekrup

        Tak ono když se kouknete (nemyslím to nijak špatně, spíš konstatuju), tak Bětku nejde brát jako herního recenzenta. Její seznam recenzí zde na games není zrovna moc dlouhý (https://games.tiscali.cz/autor/alzbeta-trojanova) ;). Ne každý, kdo má názor na hry je recenzent. Já to chápu tak, že tady plní spíš roli takového "influencera" :).

  • triptich

    perfektné zhrnutie, hodné šéfa. po tom, čo sa podriadení vyblbli, vedúci navrátil dôstojnosť. super, že to prakticky každý z vás pojal po svojom a trochu inak. spolu to tvorí pekný a ucelený náhľad do redakcie.

    dovolím si malú poznámku: ak sa už nestíha recenzia (dôvody nech sú akékoľvek), nedajú sa napísať aspoň krátke dojmy, s upozornením, že proste viac času hre nebude obetované? niečo ako urobil vašek s orange cast?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit