Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Člověk, co stvořil fail jako Daikatana, nemůže nemít nepravdu...
  • Co přesně ti vadí na DRM? To že ti teoreticky leze ta společnost do kompu? To ti vadí?
  • Tilwaen
    Milá redakce, to už zde podle vás tak dlouho nebyla žádná diskuzní válka na téma PC vs. konzole, že tasíte takový článek? :-)
  • kennyB
    Pár jich tam je...
  • No, řekněme, že pár her původně pouze pro konzole se na PC podívá, ale většina to rozhodně nebude. Navíc pokud mrknu na velké hry pouze pro konzole, tak v těch je PC drceno třeba PS3 stopro.
  • flash789
    Tak uz to doslo tak daleko ze je nad slunce jasne ze Steam je vyhoda PC..neuveritelne jak snadno najednou všichni prijmou DRM a ještě to povazuji za vyhodu. Jo aha..zase ty prachy...ja zapomel:)
    Dejte me hru za 5e a klidne me pak můžete celej den s.kat do zadku, to chápu:)
  • Dogkiller
    Koupil jsem si gamepad, propojil PC s TV a mám počítač i konzoli v jednom. Nevidím sebemenší důvod proč kupovat nějaké další zbytečné konzole. Kvůli pár exluzivkám? Pche. Beztak se většina z nich dřív nebo později objeví i na PC. Tak jaképak copak? *6*
  • Jack1947
    Lets hejt end...
  • Konzole to jen tak nerozdrtí, ale v silných výhodách PC má pravdu. Kompatibilita, F2P, Steam slevy a hry za 5€, a plus Early Access. Což mě vlastně utvrzuje v tom, že už konzoli nikdy nechci.
  • Jack1947
    Je tzv za zenitem tak už radši jen plácá... (pravděpodobně mu za to zas tolik málo neplatí).
  • s.hih
    Romero čte diskuze na Games.cz a řekl jen to, co už se tu dávno ví. Warezák *2*
  • flash789
    Kdyby jste místo to zvastani o nesmyslech radsi udelal nejakou dobrou hru pane Romero, svého casu vam to slo vyborne.
  • Conchita Wurst ?
  • Free2Playem těžko drtí konzole, ale cenově sou na tom PC hry rozhodně líp.
  • Chim
    Romero by si tyhle články na Games mohl odpustit. Komu tím prospěje? Zase se to tu zvrhne k přeměřování pinďourů.

PS: Samozřejmě že PC je lepší než konsole.
  • hojně, kde??
  • člověk co stvořil pecku jako Doom nemůže nemít pravdu.. ergo PC JSOU LEPŠÍ NEŽ KONZOLE *1* *1*
  • A jej to zas bude banů :D
  • víc by mu to slušelo na fotkách *4*
  • proc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit