Přejít na výpis diskuzí
Rozbásněný trailer na nový update WoW: Mists of Pandaria
28.2.2013 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Warcraft příběh měl pokračovat, ale nějak normálně :) Rozhodně ne oživováním dávno mrtvých postav (Cenarius, Ragnaros, Muradin apod.) A rozhodně neměl pokračovat poražením Deathwinga. To mě řekněte, co bude hlavní boss tady, aby to ještě dávalo alespoň minimální smysl ?
-
O U10 k Rohanu, ani slovo...
-
Óooo je to easter egg , není to easter egg. Ale je! Není ! Je !
Není to proboha jedno ? I kdyby to před skoro deseti rokama byl easter egg teď už to dávno přerostlo v něco většího. Snad jedinej komu to vadí jsou lidi kteří si myslí že warcraft příběh měl skončit z Arthasem. :D -
V příštím datadisku na WoW čekejte zergy. (Jeden se ve W3 kampani dal najít taky *3* )
-
Bravo, hned v první větě jsi svou konspirační teorií odhalil děsivý záměr blizzardu dostat celý svět do virtuální reality a nadělat z nich poslušné platící ovce *8* Jak jsme mohli být tak slepí....
-
Byl to aprilovej vtip ze pridaji do W3 pandy, hraci si to potom vymodlili a tak v datadisku dostali pandiho hrdinu.To je cely uzasny lore.
-
v čem konkrétně spočíval ten easter egg? jinak odpůrci pand často zmiňují asi o 5 let novější film kung-fu panda, tolik k jejich informovanosti.
-
Já je nezavrhuji, jen mně zase vadí, jak všichni jejich zastánci tvrdí, že byly pevnou součástí lore dávno před tímhle datadiskem.
-
Já tomu říkám móda.
(šup, mínusy!) -
Blizzard vydává hry pro asiaty a pandí národ a jejich kultura je až do oči bijící *4*
-
tak ty sis dovolil kritizovat Blizzard? Tak tomu já říkám odvaha *3*
-
K*rva uz to pochopte ta blba panda ve W3 byl jen easter egg boze...Udivuje me jak to ti lidi porad berou jako ze to tam bylo soucast nakyho trapnyho lore ktery je rekneme si na rovinu vykradacka vseho moznyho stejne jako samotnej warcraft.
-
Takže k vůli tomu, že to byl easter egg v datáči všichni pandareny zavrhují? hmm ok
-
Jo, jako easter egg v datadisku. *15* *15*
-
To tam teď můžou prdnout i rasu mývalů a tchořů. A taky jim napsat mohutný historický a folklórní podklad než většině ostatních ras. *1*
-
Ale ho*no... byl to jen z*urvenej easter egg... s lore to nemá vůbec nic společného.
-
Co mají všichni proti posraným pandám? Kdyby tam pochodovali zastupci jiné rasy tak by to bylo ok? omg pandy - no comment! Pandy k warcraftu patří, v MoP dostali mnohem mohutnější historický a folklórní podklad než má většina ostatních ras... Pro zajímavost, původně měly být pandy nová alianční rasa v Burning Crusade.
-
v životě jsem nehrál WoW, ale hrál jsem Warcraft 3, a tyhle řeči o pandách mě štvou. Pandareni existovali dřív než celé to vaše WoW.
-
Vidíš. Pro mě zase jeden z důvodů, proč jsem s WoW skončil byl ten, že tam LFG (a LFR) přidali *1* . Resp. následky toho, že to tam přidali.
-
nejde o to co nabizi konkurence vubec tenhle styl MMO je zrudnost s jedinym cilem vypestovat zavislost a jednotliva studia se predhaneji komu se to podari nejlepe, ale stale jim kraluje blizzard ti to dovedli k dokonalosti. Taky jsem par let wowko hral a vim co to obnasi a jsem ted strasne rad ze jsem s tim prestal je tolik moznosti jak a co si hrat a poznavat, ze zamrznout u jedne hry je HLOUPOST! Nehlede na to ze MMO hry zerou i cas co jinak clovek venuje rodine pratelum proste realnemu svetu i ten nejparanovitejsi hrac "normalnich" her se ven dostane mnohem vice nez MMO hrac a kor kdyz ten MMO hrac za to hrani plati chce pak zaplaceny cas vyuzit