Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • obrazky sa pozeraju na prd - videa nacitava pomali !!!! uz s tym nieco robte !!!! myslim ze nie som sam...
    • No a mě se video zase přehrává trhaně, takže pro mě opětovně nesledovatelné. Tohle je evergreen všech autorských videí tiscali games. To je takový problém video upravit tak, aby jeho přehrávání bylo plynulé i pro starší pc a pak dát čtenáři vybrat v jaké kvalitě si záznam pustí?
    • Rozhodně nejsi sám. Například mě se toto video načítalo cca 15 min. , což je tak trochu na posrání. Opravdu netuším, čím to je. Pokud má někdo nějaký nápad, jak to vyřešit, prosím o radu.
    • nevim, nemam problem
  • Když se na něho divam mam pocit ze trosku prebral fetu :))) kapanek se nekontroluje :D
  • skutocne vyborny rozhovor. tu prewiev verziu som si pozrel iba to hodinove gameplay video na youtube a okamzite po zhliadnuti som si to predobjednal. takze svojim sposobom to malo aj pozitivny ucinok :)
  • Nevim, jestli to tu uz nekdo psal, pojmu singularita je venovan dokument "The Transcendent man". Viz.google.Silne doporucuju.
    • A kniha "The Singularity Is Near". Ovšem ať už je vztah k tomuto tématu jakýkoliv, doporučuji využívat http://www.kurzweilai.net/ pro nejnovější zprávy z cutting-edge vědy.
      • Mimoto jsem se snažil vytvořit titulky k tomu dokumentu "The Transcendent man", ale to je i s kvalitními titulkovacími nástroji tolik práce (pokud to chce člověk udělat kvalitně), že jsem se po několika dnech nedostal ani k 30%. *7* Ta kadence slov u podobných dokumentů je šílená. *1*
        • ignorance u nás taky.
  • *padli
  • betu jsem dohral, byl to prumer ale kupovat nebudu, k čemu taky hry nezvyknu hrat dvakrat
    • Tak odpověď už jsi dostal...fuck them!
    • USER47
      Yeah, sure. Kdybys ji opravdu hrál, tak by sis býval mohl všimnout, že je to jen relativně krátká část hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit