Přejít na výpis diskuzí
Rozmáchlý trailer na Battlefleet Gothic: Armada ukazuje brutální střet Chaosu a Imperial Navy
20.4.2016 | Adam Homola
75 příspěvků
-
To nejsi, no... Možná něco horšího...
-
kupovat hry.. nejsu padlé na hlavu :D
-
jj, v betě jsem dal nějakých 15 hodin a pak se donutil přestat a čekat na vydání.
Jediné, čeho se bojím, je výše zmíněné balancování stran - protože během bety toho už celkem dost změnili a ne vždy k lepšímu :-/ .
Přijde mi, že to zatím nejvíc schytalo Impérium - zvlášť mě otrávilo jak nerfnuli Nova Canon. Přidali označení, kam výstřel půjde, takže se na něj může protivník snadno připravit/vyhnout se a navíc mu dali náhodný rozptyl, takže v 90% případů jde výstřel úplně jinam, než chci a to i na nejkratší možnou vzdálenost.
Jednu z těch dvou brutálních degradací dříve užitečné zbraně bych bral, ale obojí je až příliš - z nejlepší zbraně impéria (která je přímo ve hře uvedena mezi hlavními silnými stránkami Impéria) udělali zbytečnost, z které vystřelím tak 1-2x za hru a většinou ani jedno z toho není zásah *1*
Hodí se maximálně tak na Eldary a to ještě když to náhodou střelí tam, kam jsem chtěl a nebo náhodně do dráhy nějaké jejich lodě, která zrovna vyplýtvala svůj boost.
Jo a některé z misí prakticky nelze proti určitým nepřátelům vyhrát. Pokud je protivník alespoň průměrně schopný, tak v misích jako konvoj a získání dat nemáte v roli útočníka proti Eldarům šanci. Jedině taktéž v roli Eldarů, takže pro všechny ostatní je to jen ztráta času a nejlepší je počkat na první chvíli, kdy se dá skočit do warpu a misi předčasně ukončit *16* .
A nebo v konvoj misi nabrat jeden lehký křižník a zbytek samé doprovodné lodě, které jsou dostatečně rychlé aby Eldary dohnaly, a doufat, že obránce bude neschopný konvoj ubránit :) . Což ale samozřejmě nelze použít v druhé zmíněné misi, protože doprovodné lodě nemůžou data stahovat.. -
Já hlavně nikdy nepochopil jaké má hlasování v diskusích vlastně smysl... By tuhle rakovinu z redditu radši mohli zrušit úplně a pokud někdo s někým nesouhlasí, tak ať to napíše.
-
Až ve 22? :( Jsem se těšil, že se hned po návratu z práce vrhnu na kampaň *9*
By mě zajímalo, jak dlouho ještě bude games.cz bavit tenhle systém hlasování pro honibrky. Ať dají jeden účet = jeden hlas a ne anonymní hlasování přímo vybízející k zneužívání proxy atd. Člověk to těm dětem skoro ani nemůže mít za zlé - je to zhruba na úrovni zamáčknutí všech zvonků u baráku a pak zdrhnutí..dneska už mají v tomhle utrum, protože u těch nových jde zazvonit jen na jeden byt současně a tak musí alespoň dávat na netu stovky mínusek, chudáčci *13* -
tvl 150 nesouhlasných... tady má někdo fanklub...
-
jsou, jen si musíš koupit hru *4*
-
Nejsou na to free servery?
-
Stare cinske prislovi pravi: "Jako se trava ohyba ve vetru, tak meni moudry muz sva rozhodnuti"
-
Zítra v 22:00 oficiálně, tehdy končí i sleva na hru:)
-
Ono to vychází zítra? *8*
Já v pátek jedu pryč na celej víkend... to mě dělají schválně *13* -
Maxíčku, jdi hajat.
-
Sestri utekl vam pacient zase
-
Jestli Matišek změnil nazor tak si tohle po vyplate taky ihned Koupim.
-
Jo četl jsem o tom, ale iOS nemám ve svém vlastnictví, takže mě to mine. Příští týden se chystám na Warhammer 40k šachy, protože jsem to u hrál u kámoše a neskutečná paráda.
-
Toho balancu bych se zas tolik nebál. Ono jim do toho hodně lidí bude kecat, ale zas se to musí přízpůsobit i té realtime hratelnosti. Přecejen to bude trochu jine než tabletop verze.
Jinak nevím jestli jsi zachytil, ale pro iOS vyjde BFG:Leviathan, která má být hodně blízko pravidel stolní verze. -
Maxíčku, jdi hajat.
-
anonymky jako ty zakázat...
-
necroni tam nebudou sry
-
Jenom doufám, že udělají balanc u Necronů, protože ve stolní verzi to je docela maso.