Přejít na výpis diskuzí
Rozpracovaná verze modu S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha vyjde v dubnu
4.4.2014 | Adam Homola
45 příspěvků
-
Na jednu stranu škoda. Ale zase to už aspoň vyjde, čeká se na to jak na spasení.
-
A co takový Stalker Soup od Tecnobacona to je maso. Nyní má 53 aktivních levelů a je skvělí i když ne bezchybný. Snad koncem roku má vyjít první release verze. *9*
-
No to jsi zvolil příklad za všechny prachy *11* , to i ten DMP je lepší...
-
-
Velmi bych vážil slova v tom, který modpak je lepší... Ony jsou oba balíčky totiž dost jasně odlišný. Vím o čem mluvím, DMPčko jsem skrz SoCh prohnal několikrát a na testování RZM jsem se podílel zhruba od podzimu 2012 a vlastně až do jeho vydání tento měsíc.
Troufal bych si říct, že práce, kterou Rsa Viper na svém balíku odvedl je do jisté míry srovnatelná s tím, co dělají pánové z Dezowave. Přidání několika vyřazených lokací, úpravy ve skriptech AI, obnovení několika částí zavrhnutého, původního Ukrajinského dabingu, stejně jako několika vyřazených druhů mutantů, atd... Rozhodně se nejedná o nějakou halabala splácaninu všelijakých menších modifikací, posbíraných na moddb. RZM má taky dost osobitý přístup k budování fikce zóny a s tím související atmosféry a jde spoustou způsobů svou vlastní cestou. Mnoha hráčům se to samozřejmě líbit nemusí a je jistý, že spoustu dalších odradí obtížnost, ale se ztrátama v zóně počítáme. *2* -
-
Me na DMP stvala jedna vec a to byla naprosta nelogicnost lootu. Dva az tri naboje najit u mrtvol je proste blbost, chapu ze je to nejspise z duvodu aby clovek po zone nebehal jako Rambo, ale timto zpusobem (i kdyz chtene) ti rovnou castecne nastavuje jakym stylem mas hru hrat a to se mi nelibi. Jinak jsem si v modu chrochtal, o tom zadna :)
-
-
Já bych řekl, že je to právě do jistý míry záměr. Nábojů se stejně dá najít dost, když vybíjíš zbraně od nepřátel. Je to ale spíš kvůli atmosféře, v zóně nemá bejt blahobyt a dostatek všech prostředků, rambostyl hraní je dost dobře vyloučenej i samotnou účinností zbraní, muškou AIček apod.
-
-
-
pro BelaJBB : No to jsi zvolil příklad za všechny prachy *11* , to i ten DMP je lepší...
-
-
DMP je dobrej mód, co je na něm špatnýho?
-
Je to najnovší český moddpack, alebo poznáš niečo čerstvejšie ? *7*
-
-
Šmarja pano. Srovnávat Lost Alphu na kterou se těší snad každý Stalkerista s "nějakým" modpackem! To za prvé a za druhé si uvědom, že v té redakci zatím sedí lidé a pokud to není fanda tak ti těžko bude psát o modpacku proboha!
-
-
Asi to nemá zmysel, tu sa to "stalkermi" len tak hemží. Len tak na okraj, aj Lost Alpha je moddpack. Inkognito, neviem, kde si zobral, že niečo porovnávam. A k tej redakcii len toľko, že sa v bleskovkách popísalo o iných nepodstatných blbostiach. A českých moddpackov snáď nevychádza tak veľa, aby sa popri zmienke o móde Mario Kart 8 nenašiel priestor pochváliť aj domácu scénu.
-
-
Tak znovu. Podívej se já ti neberu, že je ten mód dobrej. Taky sem si hrál s datastorem atd. Ale Lost Alpha je to proč bych si zahrál STALKERa znovu. I když potom co řekl Thorleif bude Rsa trošku víc ("Rsa Viper na svém balíku odvedl je do jisté míry srovnatelná s tím, co dělají pánové z Dezowave. Přidání několika vyřazených lokací, úpravy ve skriptech AI, obnovení několika částí zavrhnutého, původního Ukrajinského dabingu, stejně jako několika vyřazených druhů mutantů, atd... ")
Ale jde mi spíš o to, že tu brečíš pod článkem jak je to smutné, že nepíšou o českém modpacku. Zkusim to napsat podruhé a obšírněji. Pochop, že lidé z redakce netráví stejné množství času jako Bela na Stalker fóru. Hádám, že nemají ani věštecké koule. Podle zdroje pan Homola sleduje Lost Alphu na ModDB kde rsa jaksi nevidím. Zkrátka a dobře. Mohl si to napsat bez keců o tom jak je to smutné nebo napsat do bleskovek jak to sám vyžaduješ o nové verzi mod packu. Navíc Mario Kart 8 je jaksi novinka a klasická přebraná zpráva, nechceš to náhodou jít vyčítat třeba i IGN? Navíc teď redakce odvedla docela slušnou práci s rozhovory a články o českém rybníčku. Ale bez křišťálové koule se prostě o každém "prdu" zmínit nemůže. *3*
-
-
-
Nejde o čerstvost , ale o kvalitu - třeba Sigerous mod je sice starší , má pár chyb , ale posunuje hru dál , jinam . O tom si RZM může nechat leda zdát
-
-
Pfff, ako proti gustu ziaden disputat, ale zrovna SGM vypada ako kopec bez ladu a skladu na seba nahadzanych veci a featur, takze vznikne gulas ala cirkus Humberto. Hlavne ze to je farebne a ma to kopec svetielok, ze? A aj ked ma to bavilo, tak mi je jasne preco niektori ludia daju prednost minimalistickym modpackom, ktore davaju prednost celkovej odladenosti jednotlivych stranok hry. Tieto mody sice neocenia ludia co si ako prve naedituju nosnost na hodnotu kamionu, ale krasa na modoch je, ze si vyberie kazdy, podla svojej chuti :)
-
Kecy v kleci. Žiaden mód "neposunuje hru jinam". A Datastor rovnako ako Viper sa v "posune" hry nelíšia.
-
-
Neliší - bohužel , a podle toho to vypadá ... a dopadá . A co se "posunu" týče , asi jsi jich (módů) tolik nehrál . Končím tuto debatu , je beze smyslu . Viz. Trololo - každému podle jeho gusta . Howg!
-
-
-
-
-
-
Ti testeři, kteří to zveřejnili jsou opravdu blbci...
Autoři byli domluveni, že to vydají jako oficiální addon a to teď už nepůjde, kvůli pár blbečkům...
Klidně bych si další měsíce počkal na úžasný dokončený produkt, než vidět, jak se tvrdé roky práce takto rozsypou vývojářům pod rukama. Tohle si rozhodně nezasloužili. -
-
Proc uz to nejde?
-
Sice plne suhlasim s tim ze tester co to leakol je vyp*tlany kreten, ale ocakavat uzasne dokonceny produkt je smiesne. Ziaden takto velky a komplexny mod sa nezaobide bez hotfixov a patchov. A to neni ziadne kydanie spiny na chvalihodnu pracu moderov, ktori sa dru zadarmo, ale je to len realisticke konstatovanie.
-
-
Taky vypadá parádně. Rovněž čekám na L.U.R.K 2.0. *8*
-
-
Jo LURK ma zaujima tiez, hlavne som zvedavy na tie atmosfericke zvuky, co ukazali pred nejakym casom.
-
-
Hm ... Oznámenie bety módu nestojí za samostatný článok, kľudne postačili bleskovky. Navyše použiť k tomuto módu obrázok z Clear Sky nie je celkom kóšer.
Ale smutnejšie je, že český herný web sa nezmieni ani slovom o práci českých modderov
http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=10&t=5186 -
-
tohle je remake hry, ne mod. A se vší úctou k českým modderům, jejich práce zas tak zásadní není... prostě si tweaknuli hratelnost a přidali pár featur. A já nemám zájem hrát to samé znova jen proto že tam jsou nový kvéry
-
-
Pani, to bych mohl oprasit DVD se hrou, po letech.
-
-
nepotřebuješ. jede to standalone
-
-
Tak tim lip. *3*
-
-
-
No konečně, už na to čekám věky. *4*
-
-
Nápodobně, sotva jsem dohrál Call of Prypiat, mám rozehraný ClearSky a dneska haluzově otevřu moddb a hnedle šup do katastru zájmů a odškrtnuto datum v kalendáři :) Už dříve jsem po tomhle modu pošilhával. Jinak naopak myslím, že za krátký článeček to naopak určitě stálo. Snad do té doby dojedu ten ClearSky :)
-
Moje slova! Už se na to třesu!
-