Přejít na výpis diskuzí
Rozsáhlý mod pro Aliens: Colonial Marines dělá z vetřelců nebezpečné soupeře
4.4.2016 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Zeptam se jak blb ale:"To jako fakt ? A to te zabjieli nepratele nebo prostredi nebo co ? Mas nejaky zkusenosti i s jinejma FPSkama ? Nehral si treba prvni nebo druhy AVP ?"
-
Já si tu hru koupil jen kvůli sošce ve sběratelské edici, ale nakonec jsem tu hru zkusil. Hrál jsme ji na easy, a naprosto jsem neměl proti té hře šanci, umíral jsem neustále a nemohl se pohnout dál. Dark Souls hry jsem dohrál ale tohle bylo moc. Tenhle komentář bude nepopulární, ale taková je prostě má zkušenost s touto hrou
-
Bohuzel jsem byl jeden z fanoušku co si koupil sberatelskou edici a jediny co na te edici je spatne je hra samotna.. smutn ze? bohuzel si nemyslim ze tenhle mod tuto hru zachrani... level design je otresnej stejne jako technicky zpracovani a vubec cela hra je jeden velky podvod a fake proti E3 kde onen ukazkovy level byl super bohuzel ve hre chybi...resp je jaksi jinej a spatnej :p Tahle hra me presvedcila o tom ze si nikdy neporidim originalku resp original pred tim nez si zkusim demo abych kupoval zajice v pytli a sponzoroval luzu ktera by si za podvod zaslouzila sedet. Pokud bych mel moznost hrat jakykoli level jako demo , nikdy bych si tenhle odpad nemohl koupit....