Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Wiki je pro amatery, hraju metodou pokus -> omyl :D
  • ale kdyz mas upgradnutou osetrovnu, tak vyleci i silenost, a mas navic clena posadky...

wiki ftl ftw

ale nektery jsou opravdu nahodny, treba kdyz potkas toho mantis utecence, ten te bud ojebe nebo se k tobe prida, i kdyz se rozhodnes mu pomoc
  • XorxoxTalarius
    Musim te zklamat, ale rozhodnuti v FTL jsou dobra a blba vzdy, jelikoz kdyz se objevi event, tak ma vzdy stejny vysledek. Napriklad muj oblibeny vesrmirny pavouk na palube. Kdyz das ze pomuzes, prijdes o clena posadky. Pripadne vzit si na palubu lehce sileneho trosecnika, ten ti prozmenu zase neco vyhodi do vzduchu.
  • vsechno nahodny nebylo, ale nahoda tam hraje svoji roli, asi jako by hrala v podobny situaci, kdy clovek utika pred nepratelskou flotilou neznamym vesmirem *5*
  • No mne to neprišlo, že by vo FTL boli dobré a blbé rozhodnutia, pretože boli všetky náhodné. Ostatne celá tá náhodilosť ma od hrania odradila. Tým nechcem povedať, že je hra zlá - je skvelá, ale tento aspekt mne ako hráčovi jednoducho nevyhovuje. Preto som zvedavý, či to rozšírená edícia nejak zmení.
  • FTL je hra, která nemá chybu. Kdo chce, může si dát jako relaxaci jednu hru na pár nebo zkusit štěstí a prokousat se až do konce.

Nové příběhy atd. potěší. I původní scénař se nemá za co stydět. Velmi se mi líbílo, že dvojice vývojářů v titulcích poděkovala všem backerům. Achievementy moc ve hrách nemusím, ale tady šikovně otevírají další skiny, což se hodí, protože má člověk další a další motivaci. Jsem hodně zvědavý na Galactic Princess.

FTL nezmizí jen tak z disku :)
  • a ja si smazal pozici se 100% achievmenty, hromdopolice *5*
  • XorxoxTalarius
    Tak to mam radost teda ... to zase budu celej den sedet u PC a co chvili se vztekat ze jsem se blbe rozhodl :D
  • Kdyz uz chcete zavadet praxi s opakovanym postovani stejnych "novinek", nemohli by jste vybirat zpravy s vetsim flame potencionalem? Slysel jsem, ze to Vavrovo RPG pry ma nejaky novy trailer *mrk*mrk*
  • Tushan
    *14* zrovna sem FTL pařil takže super zpráva *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit