Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si dal s Titanfall cca před měsícem pauzu a tak před 3 dny se k němu vrátil, zase mě začal bavit a pořídil jsem si Season Pass. Teď mu denně věnuju zhruba dvě hodiny (když mám čas) a nějakou dobu u něj asi zase vydržím.
    Není to žádný zázrak, ale kdybych se nebavil, tak Titanfall nehraju :) .. líbí se mi dynamika bojů a ten prvek titánů na bojišti :) . Ale jinak samozřejmě by se výhrady našly - třeba matchmaking občas funguje dost "zajímavě" (ale na druhou stranu jsem se teď setkal i s několika hodně vyrovnanými boji, které skončily na skóre klidně 296-300, takže tam to bylo napínavé od začátku až do konce)
  • Počítám že ti co si pořídili Season Pass asi budou chtít svoji investici využít na max.ale za sebe mohu říct že po cca. osmdesáti hodinách herního času (včetně bety) to považuji za uzavřenou záležitost. Můj zájem o hru zabilo otřesně fungující lobby, nesmyslné zásahy ze strany tvůrců a malá hráčská základna v herních módech které mě oslovovali. Ta se ještě roztříštila s příchodem prvního DLC. První a také poslední zkušenost se studiem Respawn.
  • Nemyslím celosvětově, to je jasné, to se hrajou mnohem starší hry. Myslím tady z diskutujících na Games.cz.
  • Jack1947
    Určitě hraje...
  • Ne, že bych to sám vlastnil, jenom ze zvědavosti, hraje to ještě někdo ? *4* Nebo po vlně hypu a pár týdnech hra zemřela ? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit