Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam, ze prijde i recenze na Distant worlds 2 ;)

    • Radši bych s nimi ještě počkal, jinak to skončí velmí špatnou známkou. Potenciál tam je, ale to co vydali je spíš lepší early access. To, že tam zjevně chybí obsah bych ještě přešel (jen 1 typ paliva oproti DW:U a UI celkem okatě počítá s dalšími typy), ale ten technický stav je teď žalostný. Lidi nadávají na pády, já tedy naštěstí žádný nezaznamenal, ale AI je v tak žalostném stavu, kdy jsem to vypnul a čekám na patche. Flotila se neustále někde zasekávala, tu o hvězdu, pak při tankování se poslední loď nemohla dostat do stanice, protože ji bránila jiná loď z flotily a tím komplet zablokovali stanici pro všechny ostatní nákladní lodě... kolonizoval jsem planetu přes kolonizační příkaz u kolonií, který má poslat nejvhodnější rasu, ale nakonec tam AI poslala úplně špatnou rasu, která na daném typu planety měla velký postih, takže kolonie úplně na nic a správný typ kolonistů už se mi tam nepodařilo dostat. AI privátního sektrou nezvládá přepravu surovin. Mezi několika planetami mi lítají desítky až stovky nákladních lodí s kapacitou 2000 - 8000 ale vezou jen 100 nákladu a pak jsou planety a stanice, kam za celou hru nepřiletí prakticky nic. Dal bych tomu minimálně pár měsíců, možná rok a bude to dobrá hra, ale v tomto stavu je to na velmi silné nervy. Pomalu lepší si pustit DW:U, kde těch změn zase není tolik.

      • Aha diky za zajimave info. Ja narazil az na aktualni dil, tak az budu met chut na 4x strategii mrknu i po starsich dilech / Se vratim zas ke Stelaris.

  • Gulivera84

    Kolik toho  jeste zme penezenky ukousnou, to me nici, ale nekupto, kdyz vis ze ty hre neco chybi...😇

    • Reeki

      Na trhu je tolik kvalitních módu že ten jejich systém DLC, kdy za vše dáš skoro až 250 EUR, tak ať si tohle strčí do zadele. 

      • Gulivera84

        Hej, dik, to me vubec nenapadlo ze dotoho sou mody, ja sem jelito.....dik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit