Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju momentálně CP již potřetí. Dal jsem si od něj velkou pauzu a překvapilo mě, ač verze 1.61, kolik chyb ve hře stále je. Lidi chodící přes vysoké překážky, věci zasekávající se do auta (při nárazu). A hlavně, inteligence lidí a aut je stále mizérie. Když se člověk zastaví a sleduje jak to město nefunguje :-( ... Moc toho neopravili.  Včera po konci mise mám jít do výtahu a opustit budovu, když se výtah otevřete, za dveřmi žádný není a já padám mapou dolů a dolů. 

    Ve srovnání s jinými hrami je život ve městě tristní. Lidé neumějí obcházet překážky. Auta se často zaseknou v kolonách, ucpou křižovatky. 

    A hrozně mi vadí jízda autem, které se otáčí kolem své osy místo aby "jelo" po kolech. Kroutí se jak kdyby bylo napíchnuté na špejli. 

    Před tím jsem si zahrál Mafia 3 a ten svět kolem fungoval o 200% lépe!!! Ano, i ta má své problémy, ale u CP zcela rezignovali na umělou inteligenci světa kolem!!! 

    • Vzhledem k tomu, ze to jsou vsechno scripty, tak mi nevadi jestli neco nefunguje, nebo se to jen tvari, ze to funguje.

    • J.V.Stalin

      To máš asi nějakou vadnou verzi, protože se mi tu spousta hráčů zaklínala, jak už je všechno 100% opravené.

      • Kallessin183

        Nikdy to nebude na 100% ale je pravda, že rozdíly v množství podobných chyb se radikálně snížilo, kyž srovnám stav po vydání a po posledním patchi.

        Sám jsem dohrál CP hned po vydání a za celou dobu narazil na jediný bug, který mi rozbil hru a bylo třeba načítat starší pozici.

        Rád se do Night City vracím jen se projíždět autem a poslouchat rádio a na podobné problémy s chodci, nebo dopravou tam popravdě potkávám absolutně minimálně.

        • CHROCHT

          Já tu tzv opravenou verzi zkoušel a je to bohužel pořád dost špatný. Ono už to asi lepší nebude. Tu hru by nedal dohromady ani maďarský inženýr Rubik se svým kolektivem.

          Jediné co nám zbylo jsou lži CD Projektu...

        • Mě to přijde dost podobný, vím, že některé bugy vážně zmizely, ale je tam spousta dalších. 

          A sranda je také zavolat si vlastní auto v nějaké složitějším "terénu". Buď se někde zasekne a nebo zboří vše co mu stojí v cestě jak tank. 

          Ale horší je ten nefunkční svět. Ostuda, že se na to vykašlali. 

  • Je naprosto jasné, co se tím největší myslí. Kdybyste se jenom na chvíli zastavili a dohledali si informace o článku, který jste pravděpodobně viděli jen letmo, tak zjistíte, že několik vývojářů objasnilo, že tím byla myšlena velikost rozpočtu. Což dává smysl, když se podíváme na herce, kteří v daném DLC budou. Přesně takhle vzniká špatný hype pro hry. Styďte se.

    • cms.jakub-malcharek

      Ah, zdá se, že mě tady zradil překladač z polštiny.

      Upřesněno, díky za upozornění.

  • LiarForHire1

    Bojím se o zajímavou implementaci tohoto dlc do celkového příběhu, protože Cyberpunk byl dobrý především tím centrálním příběhem a i ty individuální charakterové oblouky měly za mně poměrně neuspokojivá vyústění.

    • Inferius

      Co jsem tak pochopil z ruznych clanku a rozebirajicich videi, tak to zatim vypada, ze ten datadisk prida novy konec, ale to je taky jen domenka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit