Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tak tohle zní pěkně drsně, navíc - je to konečně něco originálnějšího což je dneska sakra něco vyjímečného ve hrách. Takže to se cení, a hodně. Docela se na to i těším. Konečně něco nového.
  • aha ujo si strcil hlavu do stareho radia a signal chyta ostnatym drotom.
  • Jak mohou oznámit DLC (stažitelné za prachy) dva měsíce před vydáním hry??? Chápu dva roky po vydání hry pro oživení zájmu o hru a nějaké chechtáky do kapsy, ale proč tato DLC prostě nejsou v základu?
    Anebo OK, hra bude za 40 USD a pokud vam staci hrat za hlavniho hrdinu, muzete si koupit lite verzi za 20 USD...
    Ale takhle vobracene? To mam pocit ze si bez DLC kupuju neco, co ostatni mit budou a ja nemam kompletni hru...
    Samozrejme chapu proc to delaj, ale je to podle me proste nechutny a muzeme za to my, ze si ta DLC stejne koupime. Proto to dela cim dal vic firem.
    • Nechci to obhajovat, ale tohle se liší hra od hry. Je rozdíl mezi pre-order DLC bonusem a Season Passem. Tím SP ti vlastně říkají co pro hru plánují a ty si to v rámci levnějšího balíčku můžeš předplatit. Většinou jsou jednotlivá DLC samostatně dražší.
      U obsidianu si taky můžeš koupit za zvýhodněnou cenu datadisk, který je teprve v plánu. O nic vpodstatě nepřicházíš, ptže v době vydání hry tyhle DLC ještě nejsou ani hotová, ale pouze v plánu.

Spíše mám problém s těmi předobjednávkovými DLC, ale i to už se dnes dá koupit po vydání za pár kaček. Třeba ty 3 předobjednávkové mise pro Watch Dogs a všechny skiny, které byly pouze u nejlepší edice se daly koupit samostaně do 100,-
      • No tak mají říct: "máme v plánu hru podporovat DLC balíčky" a ne "připlaťte si a dostanete DLC ve kterých bude to a ono, víme to, protože na nich už taky pracujeme".

Já to začnu obhajovat až takovej obsah budou dávat zdarma, ne třeba všechen, ale např možnost hrát za to monstrum už mi teď smrdí tím že beztak budeš pobíhat po nějaký lokaci kterou v základní hře projdeš a ty úkoly budou ve smyslu: "zabij 3 lidi jedním úderem", nebo "splň to a ono do 5 minut".

Za DLC který smysluplně rozšiřují příběh, odehrávají se v nových prostorech a mají odpovídající délku + nějaký nový prvky (zbraně, monstra, inventář apod...) jo za ty si klidně připlatím.
        • Jasně. Některá DLC jsou bohatá jiná ne. To už je na tobě jestli si to koupíš nebo ne. Prostě evoluce starých datadisků, kde taky bylo navíc pár nových misí,jednotky, kampaň a mnohdy se za to platila i plná cena.
          Teď se na to nadává jen proto, že se to více kouskuje a oznamuje se to ještě před vydáním hry. Já osobně nikdy nekupuju tyhle Season Pass ještě před vydáním. Zahraju si samotnou hru a pokud mám po nějaké době chuť na nášup, tak se podívám co nabízí DLC a rozhodnu se. Ale ber to tak že season pass je novodobý datadisk.

Mě spíše více vadí ty různé edice např. Assassins Creed, kde jsou prostě věci, které už po vydání neseženeš. Ale jak říkám, i s tímhle se už začíná šmelit na netu, ptže to má vlastní sériová čísla.
          • Jo s těmahle edicema, který obsahují nějaký unikátní věci začali různý obchodní řetězce, protože je začíná nasírat jak pomalu ale jistě končí jejich éra. Digitální distribuce je dřív nebo později semele jak svýho času Netflix videopůjčovny, tak se aspoň snaží ty zákazníky udržet těmahle blbostma (upřímě jde stejně většinou a nějaký bezcený cetky, který hru nijak neobohacují).
            • Mě už tyhle potřeby mít doma kopii fyzicky celkem úspěšně opouštějí. Když si vzpomenu kolik peněz už jsem narval do různých edic (a že jich fakt mám kolem stovky), tak si při pohledu na to kolik zabírají místa říkám na co je vlastně mám.
              Soundtrack ti do nich stejně už teď dávají prostřednictvím kódu, na artbook se podívám tak 2-3x a pak už ho nikdy neotevřu a stejně ho po čase samotní autoři uvolní na net, figurky mají většinou otřesnou kvalitu a když už se najde nějaká kvalitní, tak mi na ni pak stejně sedá prach atd...

Prostě si začínám tak nějak uvědomovat, že ten online nákup mi šetří místo, peníze a díky možnosti si hru předem stáhnout a v den vydání okamžitě hrát, tak i čas.
              Jako nevýhodu bych viděl akorát v tom že už tu hru nikdy neprodáš (což já stejně nikdy nedělám) a nikomu ji nepůjčíš (to už je trochu blbé, ale co se dá dělat)...
            • To je druhá věc. Různá pre-order DLC pro různé shopy. To mě nevadí, ale naposled třeba taková sběratelka pro Dragon Age 3, kterou koupíš jen u Gamestopu, tak to už je prasácká exkluzivita.
              Mě vadí třeba u AC, že má hodně edic a až ta nejlepší má úplně všechny DLC jako mise atd. Pak až kompletní digitalní edice, a to já zase radši fyzickou kopii.
    • Tak já když vím že v nějaké hře bude tuna DLC (Borderlands, GTA, AC atd...) tak si v klidu počkám na levnou edici která je bude obsahovat, ta hra mi nikam neuteče a přece ji nemusím hrát hned jak vyjde...

Ale chápu jak to myslíš a souhlasím s tím že když ti oznamují DLC tak dlouho dopředu, tak ti vlastně vědomě říkají že tě chtějí pořádně vyždímat a ano máš pravdu i v tom že si za to můžeme sami...
  • RangerCZ
    Toto mi chybělo v Silent hillu, hrát za Pyramid heada
    • Zrovna Pyramid Head je takovej velkej otazník a já jsem rád že to tak i zůstalo. Hraní za něj by mě sice asi taky lákalo, ale zároveň bych měl strach z toho že to rozbourá tu auru těch záhad co ho tak obestírají.
    • Tady budeš pařit aspoň za SafeHead *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit