Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dovolil bych si upozornit autora, že jsme již v roce 2013 ne 2012 :D
  • God-of-War
    Ty vole... drzte uz vsichni zobaky, kdo ma ty hejty furt cist??? V recenzi to dostane devitku, vsichni si to koupi a budou pekne parit. Neserte ma a radsi cekejte na Utery.
    • To je alespoň názor chlapa *15*. Ale více méně s tebou musím souhlasit.
  • Viktor_H
    Přijde mi, že to vůbec nemá vetřelčí atmosféru. Navíc ta hudbička je fakt strašná.
    • Atmosferu to praveze ma, akurat ze ala american pie.
    • Zerathus
      Pozor! Na nadávky na Clinta Mansella odpovídá má rychlá ruka *1*
    • A jakou atmosferu ti to teda pripomina kdyz ne vetrelci :-)) A hudba je nahodou hodne dobra.
  • skvely, neobvykly trailer. hodne dela skvele zvolena hudba
  • Jak vydno s neohrbanosti a pomalosti alienů tak bude zase nejspíš konzoloidní ovládání ala poslední AvP. Přál bych si aby hratelnost aliena byla zase jako v původním Avp , sice trošku zmatek občas ale bylo to alienský , tady v tom traileru spadne alien ze stropu a s mariňákem se na sebe koukají snad vteřinu WTF?
  • Ta hudba se k tomu vůbec, ale vůbec nehodí. Nelze aplikovat hudební estetiku z tak žánrového sci-fi, jako je Moon, na sci-fi jako celek. Prasárna jak sviňa.
    • sam ses prasarna
  • Ke granátu:

Tys byl vždycky blbec, Gormane.
    BUM

:))
    • Vasquezová už si tě někdy spletli s chlapem ? Ne a tebe ? :D
    • :-)) take jsem vzpominal
  • Trailer nic moc teda, je tam strašně moc lidí i alienů, spíš to působí jak nějaký multiplayer, ztráta času, kde je nějaký příběh, budování atmosféry... tohle mě nasere už to vidim.
    • Me nevadi, ze je tam hodne vojaku a alienu, tento tailer vicemene ani neberu jako upoutavku na hru, ale spise jsem si pri koukani vzpomnel na klasiku 2 dilu vetrelce, stare casy :-)
  • Sice warez nesledujem, ale dnes sa ku mne dostalo, ze konzolova verzia hry uz na wareze je. Conquest u nas a iny distributori vo svete uz kopie maju a v tychto dnoch hru rozosielaju nam redaktorom na recenzovanie, co je smutne, ze niekto z branze hodi hru na warez pre popularitu. Inak sa ma hru celkom tesim, hlavne na multak.
    • Tak já mám nainstalovaný Dead Space 3 už od 5.2.
      • tak já už ho mám od 6.2. smazanej
      • Tím se ještě chlub
  • Už se těším, ačkoliv to bude nejspíš stejný propadák jako AvP 3. Doufám v lepší ale. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit