Přejít na výpis diskuzí
Rozšířený "Contact" trailer na Aliens: Colonial Marines
8.2.2013 | Adam Homola
38 příspěvků
-
To je alespoň názor chlapa *15*. Ale více méně s tebou musím souhlasit.
-
A jakou atmosferu ti to teda pripomina kdyz ne vetrelci :-)) A hudba je nahodou hodne dobra.
-
Ty vole... drzte uz vsichni zobaky, kdo ma ty hejty furt cist??? V recenzi to dostane devitku, vsichni si to koupi a budou pekne parit. Neserte ma a radsi cekejte na Utery.
-
Přijde mi, že to vůbec nemá vetřelčí atmosféru. Navíc ta hudbička je fakt strašná.
-
Tak já mám nainstalovaný Dead Space 3 už od 5.2.
-
Vasquezová už si tě někdy spletli s chlapem ? Ne a tebe ? :D
-
skvely, neobvykly trailer. hodne dela skvele zvolena hudba
-
sam ses prasarna
-
Jak vydno s neohrbanosti a pomalosti alienů tak bude zase nejspíš konzoloidní ovládání ala poslední AvP. Přál bych si aby hratelnost aliena byla zase jako v původním Avp , sice trošku zmatek občas ale bylo to alienský , tady v tom traileru spadne alien ze stropu a s mariňákem se na sebe koukají snad vteřinu WTF?
-
Ta hudba se k tomu vůbec, ale vůbec nehodí. Nelze aplikovat hudební estetiku z tak žánrového sci-fi, jako je Moon, na sci-fi jako celek. Prasárna jak sviňa.
-
:-)) take jsem vzpominal
-
Ke granátu:
Tys byl vždycky blbec, Gormane.
BUM
:)) -
Me nevadi, ze je tam hodne vojaku a alienu, tento tailer vicemene ani neberu jako upoutavku na hru, ale spise jsem si pri koukani vzpomnel na klasiku 2 dilu vetrelce, stare casy :-)
-
Trailer nic moc teda, je tam strašně moc lidí i alienů, spíš to působí jak nějaký multiplayer, ztráta času, kde je nějaký příběh, budování atmosféry... tohle mě nasere už to vidim.
-
Sice warez nesledujem, ale dnes sa ku mne dostalo, ze konzolova verzia hry uz na wareze je. Conquest u nas a iny distributori vo svete uz kopie maju a v tychto dnoch hru rozosielaju nam redaktorom na recenzovanie, co je smutne, ze niekto z branze hodi hru na warez pre popularitu. Inak sa ma hru celkom tesim, hlavne na multak.
-
Už se těším, ačkoliv to bude nejspíš stejný propadák jako AvP 3. Doufám v lepší ale. *4*
-
před rokem už to asi nevyjde, takže si opravte na 2013 ;)
-
Tak to je snad prvni povedeny trailer, kteremu se neda moc vytknout, skoda jen, ze tato hra nebude asi to prave orechove co jsem si predstavoval, alespon dle toho co jsem jiz videl.