Přejít na výpis diskuzí
Rozšířený "Contact" trailer na Aliens: Colonial Marines
8.2.2013 | Adam Homola
38 příspěvků
-
Tak to je snad prvni povedeny trailer, kteremu se neda moc vytknout, skoda jen, ze tato hra nebude asi to prave orechove co jsem si predstavoval, alespon dle toho co jsem jiz videl.
-
Ke granátu:
Tys byl vždycky blbec, Gormane.
BUM
:)) -
-
Vasquezová už si tě někdy spletli s chlapem ? Ne a tebe ? :D
-
:-)) take jsem vzpominal
-
-
Ty vole... drzte uz vsichni zobaky, kdo ma ty hejty furt cist??? V recenzi to dostane devitku, vsichni si to koupi a budou pekne parit. Neserte ma a radsi cekejte na Utery.
-
-
To je alespoň názor chlapa *15*. Ale více méně s tebou musím souhlasit.
-
-
Asi budeme zklamaný, vypadá to, že to na nás budou valit po tunách. Kdo s8al strachy u starýho dobrýho AvP nikdy nezkousne tohle vetřelčí CoD...
-
Jak vydno s neohrbanosti a pomalosti alienů tak bude zase nejspíš konzoloidní ovládání ala poslední AvP. Přál bych si aby hratelnost aliena byla zase jako v původním Avp , sice trošku zmatek občas ale bylo to alienský , tady v tom traileru spadne alien ze stropu a s mariňákem se na sebe koukají snad vteřinu WTF?
-
skvely, neobvykly trailer. hodne dela skvele zvolena hudba
-
Za sebe říkám, že po dlouhé době trailer, kterej se líbil. Žádný moc akční s*ance, atmosféra a hudba, co fakt sedne! Kéž by o tom stejným byla i samotná hra... *12*
-
-
S názorem na trailer souhlasím. Každopádně nad čím jsem se pozastavil je absence krve - má to rating M a když tam mariňákovi projede lebku čelistma tak ani kapka krve a to samé když ho tam probodne královna. Snad to nebude bez krve i ve hře, celkem by to kazilo atmosféru *9*
-
-
No "nedá nic moc vytknout".. Každej kdo hrál jakoukoli hru s vetřelcema přece ví, že ani banda mariňáků si nestoupne doprostřed vetřelčí líhně. Nevim, jestli chtěli ukázat de*ilitu mariňáků, ale takový v týmu teda nechci *2*
-
-
Jezis vzdyt je to hra. V tom případě řikaš že v každý hře je de*ilita. např: jakej borec by se pouštěl sám do boje proti necromorphum v Dead Space 3 vzdyt ve skutecnosti sam by neprosel ani prvni misí.
-
-
Dovolil bych si upozornit autora, že jsme již v roce 2013 ne 2012 :D
-
Proboha, tady je zase každej přechytrej až na půdu, a to ještě hra ani nevyšla. Kdo to nechce hrát, tak at to nehraje. Je to tady samej expert na grafiku, hudbu, atd.... *10*
-
-
Bohuzel neofiko uz vysla :( (co se konzoli tyka)
-