Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No kdyby aspoň to první DLC beželo tak, jak by mělo a běželo všem, kdo si koupili hru od Skyrimu a nemuseli čekat. Ale hlavně, že víme, že možná bude jiné DLC. U nás to vidím, že jestli nějaké vyjde, tak ve světě bude druhé DLC a ve zbytku (u nás) vyjde teprve 1. DLC.

P.S: Komu se nechce čekat a je nasraný politikou Cenegy: http://tracker.cztorrent.net/torrent/tes-v-skyrim-dawnguard-dlc-2012/218625
    • ale co to vidim, pan moralista, ktery nikdy nic nestahl, sam siri odkazy na torrenty? to jsou veci *16*
      • Veskoslav
        Jaký pán moralista proboha? Já Skyrim mám koupený, ale jestliže musím čekat na něco, co jiné už smí hrát, tak bych se na ně mohl vykašlat. S někým si mě pleteš oledně stahování.
    • Já bych to tak černě neviděl, teď pařím Darksiders, pak přijde na řadu Sleeping Dogs no a pak už bude čas na Borderlands a pomalu i na Hitmna a nové AC, takže na DLC se sice těším, ale jelikož to vypadá na krásný herní podzim, tak mi to klidně stačí (Dawnguard) až na vánoce *1*
      • A to jsem ještě zapomněl na Dishonored.
  • Hlavně, že na Dawnguard si zatím sáhly pouze majitelé Xboxu :(. Docela jsem se těšil, že mounted combat, nové typy zbraní a talentové stromy pro vlkodlaka a vampíra by mne konečně donutili Skyrim zase zapnout a dohrát, když na podzim vyšlo Dark Souls, donutilo mne to přestat Skyrimit a jít spíš Dark Soulit :D ... potom než sem se stihl nabažit Dark Soulu vyšlo hned skvělé Dragons Dogma, ale tímhle tempem budu mít v rukou dřív Borderlands 2 a na Skyrim zas nebude čas :D :D
    • mezitím jsem vlastně také chvíli hrál Diablo 3, ale to je proti výše zmíněným hrám nudná grindovačka, dlouho mne bavit nevydrželo, mám jen barba 60 na infernu a demon huntera na 57 na hell.
  • tak ja tam stravil 4 dny ale celé 4 dny takže nejmeně 60 žadný normalní hrač to nedá pod tuhle hodnotu protože tady neexissuje ten speedrun takže já hraju asi 100 hodin a to jsem udelal teprve linie pro bratrstvo cech zlodeju magy a bojovníky nedelal jsem obcanskou valku a vedlejsich questu jsem udelal asi 5 a to hraju s cheaty takže ono je to nafouknuté vcelku dost ale furt ti to zabere dlouho dobu a když si do toho stáhneš mody tak ti vydrží aj 250 hodin
    • Please, don't breed.
      • krasne:D
      • heh stejně jsem je trollnul heh *15*
        • asi hlavne svojich rodicov
        • jj si king, cena ti prijde postou, jen napis adresu
    • zdeeneek
      V dnesni dobe, kdy je nastavena obtiznost aby mohli hrat i maly deti, pouzivat cheaty ?
    • blý blá blůp? tobě také bratře. Nejste vy dva s tím chlapíkem s avatarem Maxe Payna stejně defektní bratři? :)
    • Skyrim speed run 2 hod 47 min
  • "Rozšíří další datadisk Skyrim o nemrtve?" to neviem, ale o dalsiu kopu bugov urcite
  • Skyrim je jedine prave rpg, kde pomer bugy a obsah je asi nejmensi ze vsech her vubec, me zadna jina rpg nez od bethesdaku nebavi, pusobi totiz celkem smesne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit