-
Vynikající, nápaditá a vtipná reklama!
-
Nebude split screen se rusi u vetsiny her aspon u x360 microsoftu se totiz nelibi ze hraje vice hracu a jen jeden zaplatil takze aspon u xboxu pekne za microsoft body online
-
Mám velkou chuť si tu hru koupit už jenom kvůli té reklamy :D Opravdu mooc povedené.
-
Video parádní,já věřím že mě ta hra vydrží tak 15 hodin,hry od Valve si vždycky vychutnávám :-)
-
jůůů
-
Tim, ze jednicka byla jen takovy technologicky pokus se ospravedlnila hraci doba okolo 2 hod... portal 2 je plnohodnotna hra, tudiz hraci doba singlu bude okolo tech 8 hod + tipuju, ze jeste tak 4 natahne Co-op
-
Samozrejme, ze bude - split screen
-
Díky Portalu si nikdo nemůže stěžovat na neoriginalitu současných her. Je takových málo, ale jsou. Oslava level-desingu...
-
Offline co-op na konzolích asi nebude, což?
-
Nezáviď :D
-
Pěkné... To první video se mi líbilo ještě krapet víc, ale jinak super.
-
No jo. Pan je anal-I-tik. Tak to potom jo. :)
-
Jakožto analitik soudím že Portal 2 bude mít něco o kolo 3-8 hodin hrací dobu *4*
-
Jediná hra ve ktere se da zaslechnout Hawkingova milenka :D
-
Názor Valve na reklamní společnosti zcela sdílím. Raději ušetřit na vývoj hry samotné než platit mnoho supých krků navíc, kteří o hru jako takovou nemají zájem a jde jim jen o (jistě nemalý) zisk. A tato reklama se povedla!! JENTAK DÁL!!
-
ono to bude kvuli coopu mnohem delší protože bude obsahovat jiné urovně.
-
Minecraft je také skvělá hříčka, ovšem něco úplně jiného... Portal byl originální (v mezích možností) a hlavně podmanivý mix akční FPS a logické hry- i ten lehký příběh co měl Vás (mě tedy ano) zaujal a s radostí jsem hledal náznaky Half-Life světa. Obě hry jsou špička, ale každá jinak.
-
Asi jako jedička... 3/4 hry tutoriál a pak nějaká omáčka kolem. \minecraft je zábavnější
-
Doufejme že nekonečná *1*
-
Nevíte jak má být dvojka dlouhá?