Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "účet na Steamu pro aktivaci"
    Ak je to podmienka, tak nekupujem. Bud GoG a ked nie tak pirat. Do mindze aj so steamom...
  • presne to jsem mel na mysli vcera v bleskovkach... jen vylepsenej engine ze skyrimu, ale naroky vzrostly nasobne (protoze skyrim jsem hral na notebooku a ted mam proti tomu o dost lepsi comp, takovej median ze steam-hw-survey, jsem si rikal, jak to pofrci a ted abych se pomalu bal, jestli to zpustim, kdyz jsem na hrane minima ) *5*
  • snorgrind
    Neprestrelil si tak trochu ? Uvedomujes si ze v roce 2018 bude 780 uz vic jak 5 let stara karta *4*
  • OK, chlápka v obraze si pamatuju, dokonce i to město, ve kterém to bylo (nevím jak se jmenovalo). Z Oblivionu si ještě pamatuju ty pekelné brány, kterých člověk musel projít 10 a jedna byla k nerozeznání od druhé
  • Ta moje GTX560 je 2GB. Nutno říct, ze hraju na 720p monitoru, takže ta náročnost her je pro me o neco nizsi, ale všechno co potřebuju na tom hraju a bezi to pekne. BF4 na high dosahuje i těch 60fps v pohode, to samy GTA 5. Jasny, nejsou to uplny novinky, ale ty hry vypadaj skvěle a dost me překvapuje, ze něco takovýho s touhle kartou a dvoujadrovym procakem takhle pekne rozjedu :)
  • Drizzt, otazniky (a pozor..dokonce i vykricnik)jsou ve wowku..to si trosku pletes *1*
    jinak co se ukolu tyka..nebyli nejake svetoborne ale par zapamatovatelnych tam bylo (napr. chlapek v obrazu:))
  • A někdo je kretenn i kdyby mel 100k mesicne..vid? *7*
  • A mimochodem, někdo má 30k měsíčně - 10k karta a někdo hold 10k - 3k karta, ty Providente :-)
  • Lol no ty jsi ale dospělák, že :-) Prostě ta karta je nižčí mainstream, nic víc nic míň. Kolik máš na ni VRAM ?
  • A co čekáš od karty do 3k ? Ale určo ti to pojede, jak ? jest otázkou :-) Pokud hraješ FHD a chceš si vychutnat veškeré efekty, tak bohužel LOW :D
  • TES hry mají vyborne ukoly, clovek co tvrdi ze ne to bud poradne nehral nebo to nepochopil. Ja ty hry hral stovky hodin a proste vim svoje a nema smysl me presvedcovat o opaku, a kazdeho kdo tvrdi co ty mam za ignoranta který vi houby z octem. *3*
  • Jasně, že není. To jen tady fakani dělají chytráky a hatujou grafiky, které buďto sami nemají nebo dostali pod nos silnější od fotrů, co se kvůli tomu museli zadlužit u Providentu nebo na to padla výplata a měsíc celá rodina žrala suchý chleba. *1*
  • vypada to jako hra z roku 2008 ale naroky to ma 2018... bethesda stuff
  • žvásty tyhle požadavky, rozebírat detailně to ani nemá cenu, realita bude opět zcela jinde, prostě uvidíme až to vyjde
  • Právě proto potřebuje veliký výkon na jádro v čemž Intel exceluje. Na AMD to zase nepojede, ach jo.
  • LOW karta? :-D Co byste do těch krámů chtěli dát? Na ty kraviny, co distributoři vydávají je silnější grafiky škoda peněz a mnohem zábavnější starší kusy, jako Baldurs Gate, který strčí Zaklínače 3 do kapsy nebo Arcanum stačí i integrovka na notebooku.
  • ve skyrimu ani oblivionu nebyly na mape zadne otazniky
  • vidíš, ty si alespoň pamatuješ, že jsi zahraňoval Alotha před bandity (ve skutečnosti to ale nebyl Aloth, ale někdo jiný). Já si z Oblivionu ani Skyrimu nepamatuju quest vůbec žádný, protože mi pro svou nezajímavost ani neuvízly v paměti. Vím že jsem tam běhal od otazníku na mapě k otazníku na mapě, NCP řekly pár nezajímavých vět ve smyslu, dones tamto, zabij tamtoho atd. a tím to končilo. Bethesda umí udělat grafiku jako nikdo, jen by měla najmout někoho, kdo umí vymýšlet příběhy a umí psát dialogy. Skloubit Bethesdu s Pillars a byla by to dokonalá hra
  • kazdemu komu fungoval Skyrim, pobezi i tohle
  • Tvůj xicht vypadá jako hnůj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit