Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=Dbq5LNYgMJM fakt giganticky rozdil mezi i5 a i7 lol kdyz si nataktuju i5 tak je rozdil velmi nizky vs i7 mam uz 6 let i5 750 nataktovanou na 3.6ghz a zatim hraju bez problemu
  • Jack1947
    Nejprve jsem se až zděsil, že si to nezapařím na vysoké detajly... ale nakonec to bude v pohodě což se od engínu F3 (4) dalo tak nějak čekat... takže se vlastně není čeho bát. Vlastně má ještě by mohli zkazit portaci. *7*
  • Tak tu čtu ty vaše HW specifikace a trošku nechápu, jak se svym PC mohu hrát všechny soudobé tituly na "High" - když bych dle vašich odpovědí měl být uplně v kopru.

Tak tedy, podržte se :-D
    Intel i3 ( nejsilnější verze ze série i3)
    16 GB DDR3 Corsair
    SSD HDD
    HD 7870 ( teď to snad přejmenovali na R9 270 a ten čip pořád prodávaji)

No, nebudete tomu asi věřit, ale GTA 5 jsem hrál v podstatě na plných detailech, to samé Zaklínač 3, War Thunder, Allien Isolation - to jsou asi jedině hry, které jsem za poslední 2 roky hrál - už nějak není chuť. Podotýkám - Antialiasing mívám většinou jen na 2x, to samé Anizotropní filtorvání - většinou 4x, stíny dávám na medium/high a vždy mám 1920 x 1080.....všechny ty hry běhají svižně, tak kluci - buď nemáte tak úplně pravdu, nebo i ta moje stará popelnice zvládá nové hry.
    PC zavirované nemám, nikdy nemám puštěné na pozadí zbytečné aplikace
    • Na PCtuning chodil borec co hral Starcraft 2 na fullhd na integrovane grafice. Proste jsou lidi co si vymysli a jsou taky lidi co si mysli ze 15 fps je plynule a nevidi to. *3*
      • víš co, ale to je ten problém - já ty hry hraji plynule. Ale chápu, dokud sem člověk nepostne video z konkrétní hry a konkrétní HW specifikace, tak se tu bude huronsky kříčet, že bez i5 a GTX 970 se prostě nedá hrát. Mnohokrát jsem viděl v HW specifikacích jako minimum i5 - vždycky jsem ty hry rozjel plynule na High rozlišení i se svojí i3. Subjektivně myslím, že tomu napomáhá ten SSD disk a 16 GB rychlých pamětí na vysoký frekvenci.

Víte - mě je měření si pindíka dle HW šrotu, kterej máš v Casu úplně volnej. Proto jsem si mohl dovolit koupit si za 1600kč - ano 1600kč Radeon 7870 - a bum GTA 5 na plný detaily a vše plynulé. Ale "HW profík" tady bude tvrdit, že to hraju max 720p na 20 pfs - hraji vše 1080p a nic není pod 40 fps - War Thunder stabilně v plných detailech má lock na 60 fps. Mám postnout to video? ať zas nemínuskujete jak o život - jen z principu, že někdo na slabšim PC než máte vy hraje stejné hry s podobnými detaily.

Něco jinýho je starej quad - core od AMD s GTX 650 - to je opravdu slabota
  • True Jejdasek: Kdyby jsi si tu cenu PS4 připlatil k tomu PC, tak to na takovém PC rozběhneš lépe než na tom PS4. Jinak se již velmi těším, snad se nebude konat zklamání.
  • Vypadá to jak hnůj a má to větší nároky než vědmák.

To se Bethesda zase zřejmě vytáhla s optimalizací.
    • Tvůj xicht vypadá jako hnůj
  • Koukam, ze PCckari bud knouraj, ze konzole brzdi vyvoj a ze by ty PC hry byly uplne jinde nebyt konzoli, nebo zas brecej, ze hry maji moc velke naroky. Tak se uz rozsmyslete...
    • homeles8
      Tak ono je to tím, že zrovna Fallout 4 není žádnej moc vývoj vpřed, ale nároky to větší má. A to je špatně. Klidně ať udělají hru, která půjde půjde spustit (zatím) jen pár procentům lidí, ale ať je to na té hře vidět.
      • a žrát budou co?
      • presne to jsem mel na mysli vcera v bleskovkach... jen vylepsenej engine ze skyrimu, ale naroky vzrostly nasobne (protoze skyrim jsem hral na notebooku a ted mam proti tomu o dost lepsi comp, takovej median ze steam-hw-survey, jsem si rikal, jak to pofrci a ted abych se pomalu bal, jestli to zpustim, kdyz jsem na hrane minima ) *5*
      • kazdemu komu fungoval Skyrim, pobezi i tohle
    • Kdo tu kňourá? 3 uživatelé Games.cz.prx.webanonymizer.org co si nemůžou dovlit dobrý komp = PCčkáři ? Refresh 10 sekund po příspěvku a +10, pokračuj, třeba to takto někam dotáhneš.
    • to snad záleží na každém PCčkářovi ne? Někteří mají low-end compy, tak mají strach, aby jim to běželo, jiní mají high-end, takže si chtějí užít co nejlepší grafiku.
      Obecně ale platí, že hry vždycky poháněly vývoj grafických karet. Zvlášť když vyjde očekávaná pecka, tak spousta lidí si kupuje nové karty. Ani bych se nedivil, kdyby třeba nVidia dávala autorům Zaklínače 3 nějaké peníze, protože se jim zvýšil prodej, navíc Z3 byl na nVidie optimalizovaný
  • podle mě bude Fallout 4 jeden z největších propadáků vůbec
    trailery ukazují nějakou z bioshockovanou(3) verzi call of duty
  • vypada to jako hra z roku 2008 ale naroky to ma 2018... bethesda stuff
    • snorgrind
      Neprestrelil si tak trochu ? Uvedomujes si ze v roce 2018 bude 780 uz vic jak 5 let stara karta *4*
      • me je to fuk, ja tu svoji 970 stejne za rok vymenim, ale proste ta hra nevypada na to, o co si rika, vzdyt to nevypada o nic lip, nez 7 let starej fallout 3
        • být tebou tak znovu nainstaluju F3 aby ses podíval, že přeci jenom je grafika podstatně jinde. navíc je to open world hra takže nemůžeš čekat grafiku z nějaké hry typu cod black ops 3, kde máš vytyčenou cestu levelem a jinak tam nemůžeš nic jinýho dělat. poslední věc je ta, že ty hw nároky sou úplně průměrný dnešním hrám, ba naopak podstatně menší než bych čekal u takhle rozsáhlé hry z roku 2015. doporučenou sestavu má dnes 90% lidí, kteří aspoň trochu něco hrají, já teda mám jenom i7 2600k, gtx 680 tf ale to sem taky kompl neupgradoval 3 roky a nemyslím si, že by mě to na max nejelo a jestli ne na max, tak s minimálníma úpravama
  • pujde mi to aspon na minimalni detaily na AMD 7660?
  • "účet na Steamu pro aktivaci"
    Ak je to podmienka, tak nekupujem. Bud GoG a ked nie tak pirat. Do mindze aj so steamom...
    • Tak aspoň že si to pirátění umíš sám před sebou ospravedlnit ;)
      • Ja si to napríklad kúpim a následne cracknem. Zaplatím rád, ale o "službu" ako steam nestojím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit