Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dostali*
  • Teď mě tak napadlo, proč vlastně tvůrci Stalkera nezkusili rozjet Kickstarter kampaň? Věřím, že by od fanouškovské základny dostaly peněz až až a mohl by to být zcela indie titul.
  • Veskoslav
    Já to nemyslel špíše tak, že pokud je to povětšinou postapokalyptická společnost, tak morálka nemá nějak moc místo.
  • Pobedograd se jmenuje to podzemní město, kde jsou schovaní přeživší lidé
  • Třeba to udělaj nepřímo. Nebudou ukazovat žádnou karmu jako ve Falloutech, prostě se budou měnit reakce lidí od neutrálního, až po maximální přátelství až po maximální opovržení a útok.
  • No hlavne ze my jsme vysoce moralni :o)
  • life28
    1C Company nie je vôbec malá firma. Zamestnáva stovky ľudí a vývojárov tak, ako napr. poľský CD Projekt, ich tituly vždy mali niečo do seba (Red Orchestra, Men of War)...ale nič prevratné v novej postapo hre nečakám, ale rád si to zahrám
  • co je to moralka?
  • So far, so good
  • Že by konečně zas nějaký titul, který nebude pod diktaturou EA a spol. a bude opravdu svobodný? *4* Hodně štěstí kluci... *3*
  • Veskoslav
    Jo jo. Morálka a ještě tam na Východě:) Nereálné:)
  • Cahir
    " Co byste taky v postapokalyptickém světě dělali s morálkou, že..." - Tak to já bych věděl... A nebál bych se říci, že postapokalyptickej svět je pro ni živná půda jako máloco.

Každopádně postapokalyptické RPG na východní způsob si nechám líbit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit