Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v panovi prstenu to byli goblini ne (skretove)?

a mensi citat "Tolkien's earliest Elvish dictionaries include the entry Ork (orq-) 'monster', 'ogre', 'demon', together with orqindi 'ogresse'. Tolkien sometimes used the plural form orqui in his early texts.[1]"

takze ork~ogre
  • To říkají všichni *2*
  • BoB.2
    tady na GANES.cz maj psaný že to ma vyjít v češtině.
  • Ono totiz mezi orky ve warcraftu a Warhammeru je sakra rozdil vis ?
  • Mám ho zelenýho!
  • Paulcz
    většina lidí jsou primitivové :)
  • Zajímal by mě psychologický bekgraund hráče, který se dobrovolně a s nadšením ztotožní s takovým hrdinou hromotlukem primitivem.
  • prudislav
    dělá to Spider software -Cyanide to jenom produkuje
  • Hairy_Ass
    BoB: Ork = skřet. Já si je teda představuju spíš jako ty chudáčky z Pána Prstenů než horu svalů, to už jsou spíš zlobrové. *15*
  • Kozy
    Je fakt, že ve Warcraftech mi přišli jako jediná hratelná rasa, warcrafty jsem znal dřív než universum Warhammeru ale po tom co jsem se k němu dostal tak si mě získal, dneska bych si Wary pustil jenom kvůli editoru, kterej byl supr.
  • Warhammery sem hrál všechny a musím říct že jsem orky nikdy neměl rád. Warcraft je dle mne vykreslil lépe.
  • Hmmm ... tohle video mě celkem dost zaujalo. Snad to bude dobré, rád bych si zahrál zas nějake dobré RPG.
  • Trol.internetovy
    Žádný pořádný ork se neobejde bez gramatické chyby nebo chichity přízvuku! *12*
  • MickeyMutant
    Orkové umí asi deset slov, do půl roku by určitě vyšla oficiální čeština jen asi s pěti chybama.
  • I kdyby vychazely, byly by bez cestiny. *3*
  • Pethulla
    BloodBowl je dost oblíbený, Pro Cycling Manager taktéž. Sice se o nich moc nepíše, ale to neznamená, že by to byl propadákl.
  • nevim, nač to mínus, je všeobecné známě, že svět warcraftu vychází (vykrádá) svět warhammeru. Na druhou stranu, příběhově / universem mám warcraft daleko raději a právě kampaň za orky z WarIII mi přišla nejlepší.
  • Vypadá to zajímavě, ale Cyanide Studio? Udělali vůbec někdy alespoň nadprůměrnou hru?
  • Kozy
    který Blizzardi sprostě ukradli
  • *12* nejhezčí???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit