Přejít na výpis diskuzí
RPG série Might & Magic se po 11 letech vrací s novým dílem
21.3.2013 | Ladislav Loukota
126 příspěvků
-
Radostí jsem si ucvrk. *1*
-
-
a bude to po cesky? *1*
-
-
Ano, bude.
-
-
-
Ted jsem si vzpomnel na Arcomage a jak tu letim tak koukam ze uz to nekdo zminil :D
-
Jdu si nahrat Might and magic 7 a už po několikáté dohrát do konce :) .
-
Jojo, to jsou ti co mi ukradli prezdivku. Ja jsem Xeen od revoluce 1989 :(.
-
Proč to trvalo tak dlouho?
-
MM mam moc rad,doufam ze se to povede. Osobne nechapu proc s tim cekali tak dlouho , nadrzenejch lidi na tuhle serii jsou spousty. Bylo by fajn kdyby se tyhle hry vratily kde byli a probrali se lidi jako treba D.W.Bradley a zacli uz konecne delat poradny hry.Po vsech tech next gen ,new concept , cinematic experience Dragon Age,Mass Effect a jim podobnejch by uz bylo na case.
-
ooo mé mládí... *2*
-
Might and Magic je (hneď po Prince of Persia) moja najväčšia srdcovka. Prvý Level, čo som si kúpil, mal na obale Might and Magic VI a vnútri recenziu s maximálnym hodnotením, ktorú som čítal stále dookola. Ten časopis vtedy definitívne späčatil moju lásku k fantasy a keď som sa o rok na to aj sám konečne dostal k M&M (vtedy už VII), bol som schopný vstať aj o piatej ráno len nech pred školou pobijem pár duchov v Mohylovom údolí a so slovníkom v ruke prelúskam pár questov... hu, to boli časy *5*
Každopádne z tohto mám dosť veľké obavy. Vydať desiaty diel bolo imho pomerne náhle rozhodnutie podporené úspechom Grimrocku a Kickstarterových projektov a bojím sa, že to nebude tak epicky rozsiahla hra ako jej predchodkyne; skôr len taký ľavoboček. To preto, že UbiSoft sa len pred nejakým časom dušoval, že už Might and Magicky bez "cajchu" (Heroes, Crusaders, Dark Messiah...) vydávať nebude, potom Limbic s nimi začali pracovať až po podozrivom odchode Dark Hole od Heroes VI a hlavne je tam vidno až priveľa assetov zmixovaných z Heroes 5 a 6 (čo je celkom paradoxné, pretože obe hry majú iný grafický štýl). No dúfam, že sa mýlim a že sa im tá hra nakoniec naozaj podarí. -
-
K prvej casti chcem iba reagovat tym, ze ja som si zas kupil Level s CD MMVI a vtom case som nebol este RPG az tak nadseny resp. bol, ale skor ako dung to bolo BG a jemu podobne, potom ked uz nebolo co hrat tak som siahol po prave lvl cd a urobil som spravnu vec :D
-
-
Čtverčky a tahový boj - supéééér *1*
-
pokud to splní moje očekávání tak jsem ochoten za tu hru i zaplatit, ale pokud nebude mit děj tak se s úspěchem nesetká. MaM7 mě bavil nejvíc ze serie pro to jaký byl jako celek a nebyly tam jen tupe questy zabij 20 švábu a vrať se přes půl mapy pro odměnu která ti k ničemu není.