RPG Warhammer 40,000: Rogue Trader vyjde začátkem prosince
-
Většina loajalistů s nimi moc rádo nespolupracuje. A když už si vybrat, tak jedině Salamadry. A kdybych chtěl být mutan, tak následovníky Russa:)
-
Redemption příběhy jsou mojí guilty pleasure. Hrdinové, co to nějak zpackali, ale pak se dobrými skutky vykoupili z jejich hříchů. 😂
Jinak ve vesmíru Warhammer otázkou spíš je, kdo nikdy neznal někoho, kdo propadl Chaosu. Vždycky se najde nějaké skažené jablko.
-
Jo, vždycky jsem byl sucker pro redemption příběhy. Hrdiny, kteří to zpackali a pak se dobrými skutky vykoupili z jejich hříchů. 😂
-
Filthy heretic!!!! :D
-
Takže sis vybral zrádcovskou kapitulu, zloděje, podporovatele Chaosu, co se polepšili (než stihli polovinu ostatních kapitul zradit nebo aspoň okrást o významné relikvie?)
Zabijte ho, kacíře hnusného. Nechť mrtvola falešného Císaře shnije v pekle Warpu. -
Takže sis vybral kapitulu, co okradla ostatni a ještě k tomu dost často jejich bývalí členové tak hezky kopou za Chaos. No fuj.
-
Owlcats už mi jdou na nervy, ani po dvou letech od vydání Pathfinder:WotR mi domů ještě nedorazila sběratelská edice hry.
-
Jo, jestli se jim to aspoň trochu povede, tak to bude můj oblibený žrout času. Za císaře!
Jak říkají Blood Ravens: Through destruction of our enemies do we earn our salvation!
We are Emperor's Angels of Death, not his Angels of Mercy!
-
Na toto sa velmi tesim uz od oznamenia. Baldurs Gate 3 je pecka, ale ja radsej dark era of technology ako fantasy