Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Velice originalni, jakozto i nazev. *4* Tohle nemuze skoncit jinak nez vyborne.
  • NumberFiveAlive
    vypada to suprove :)
  • Skvělý nápad
  • Nebud puritan! *6*
  • vlastik.plaminek
    A co je historie, když ne tupá a krvavá řežba?
  • Pro mě jedna z nejlepších her a pohádek. Dodneška si pamatuju, jak jsem dostal Hercula na VHS k vánocům a 25. prosince na to celý den koukal pořád dokola. A pak pořád chodil ke kamarádovi hrát hru na playstation. On chtěl hrát tekkena 3, já hercula a nemohli jsme se dohodnout. Pak mi to známý přinesl na pc a já byl v nebi. Budu jí zas muset oprášit.
  • noo..prvni pohled super, paradni napad a skvele prevedeni - pak jsem na to koukal dele a prislo mi najednou, ze to je trosku skoda, takhle "zneuzit" hitorii - a vzneseny krasny vytvarny styl jen pro tupou krvavou rezbu :-) , ale nejsem puritan....snad to bude hratelne :)
  • Tohle si pamatuje že jsme hráli v družině, měli jsme tam PS2 a vždycky jsme se u toho střídali, ještě jsme tam hráli Tarzana :D
  • Jak nejaka antická váza to vypada *15* Tohle chci!
  • kubi-wan
    Tyjo, vypadá to fakt nádherně. Tady je skvěle vidět, že hry vůbec nepotřebujou hypermoderní grafiku s nejvychytanějšíma efektama. Měly to tak starý hry a úplně to stačilo. A zas a znova nezávislí vývojáři dokazujou, že to prostě stačit bude vždycky.
  • MickeyMutant
    Já zas na tohle.

EDIT: měla být reakce na MidnighT91
  • Husta grafika! *8* Super napad...
  • Rule number 95, kid: concentrate.
  • Já :), a teď hurá na GOG, ať si to mohu koupit dohromady s Capsized. Jsem rád, že po roční odmlce míří do finiše .
  • MidnighT91
    Schválně, kdo si vzpoměl??? http://www.youtube.com/watch?v=RRq7lLawQB4 i hra na psx :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit