Přejít na výpis diskuzí
Rubačka War of the Vikings je tento víkend zadarmo
6.12.2013 | Adam Homola
23 příspěvků
-
mno spatny to není,,,,war of roses hraju doted ale popravde me strasne vadi ta strohost prostředí/kdyby se tam stridal den-noc a počasí bylo by to fajn/,,,ale ten soubojovej systém je fakt něco-kvůli tomu to hraju dodnes-tomu se nic nevyrovna!!chce to chvilku cas a trénovat ale stoji to za to nic podobného sem este nezazil *1*
-
-
Tak to jsi ještě nehrál Mount and Blade Warband nejlepší z těhle her! Tam terpve zažiješ věci...:D
-
-
ale hral a dost dlouho a před tim klasickej MM a s modama,,,tusim 13.stoleti evropa,,,,ale tady je ten boj rozhodne nejlepší o tom zadna animace v MM oproti tomudle sou fakt smesny:c))nic ve zlym kamo ja jen ze todle sleduju a hraju pomerne dost dlouho,,,,, *1* ,,,uz od prvního MM,,,mrk:c))
-
-
nejsi jedinej kdo to hraje dlouho, Já hraju Warbanda už od bety teď už jen multiplayer do dnes téměř každý den. vyzkoušel jsem tyhle tři novinky Chivalry,War of the Roses a War of the Vikings.Graficky jsou na tom trošku jinak ale na Warbanda prostě nemaj toho může trumfnout pouze Bannerlord.
Warband má svoje kouzlo a každou chvíli si vněm člověk může užít ohromnej kopec srandy.
Také bych rozhodně zdůraznil že servery jsou dělané až pro 200 hráčů (DLC Napoleonic War) což o těhle třech her se říct nedá.
A navíc když jsem hrál ten War of the Vikings mapy byla opravdu miniaturní nevím jak je na tom teď a kolik novejch map do toho dali. -
-
mno tak jasny ze BANNERLORD by to rozsekl,,,,,,ma totiž hrozne ve war of roses chybi prave to cestovani po mape,utvareni svých jednotek atd....a prave proto sem psal ze to prostředí je takove strohe,,/bohate by podle me stacilo kdyby se tam v tech arénách menil den-noc a do toho se stridalo počasí/,ale ten soubojovej systém rozhodne stoji za to a podle me je lepsi jak v serii MM,,,,,a je taky pravda ze když vyjde MM2-Bannerlord tak tyhle hry budou stat nebo se rovnou krcet kdesi v koute,,,a popravde me taky zarazilo proc se hned vrhli na war of the wiking když na war of roses je este hodne práce,,,,a oni hned další hru,,,pfff,,,a taky si myslim ze diky tomu ze upinaj sily timto smerem se asi MM2 nikdy nedockame *9*
-
-
-
-
casem vyjde Gloria Vitis od polaku.. uz tam maji i lidi co delali na Zaklinacovi.. jen ten boj v alfe jeste neni dotazenej.. ale az bude tak to bude asi ultimatni :)
-
-
Zkusim, kdyz se to obevilo takhle na Steamu v knihovnicce Naposled jsem si proti vikingum zarubal v Asgard a tam to nestalo za moc. Navic celkova velikost 11gb nebo kolik ,mluvi za vse. *4*
-
Fatshark? Od nich je War of the Roses ze? To je ta hra kde na Vas nabehne chlapek v pyzamo se staffkou v ruce a umlati Vas?
Zustanu radeji u Mount and Blade. -
-
ano to bude ono,,,a v tom je ta vyzva-musis se umet ohánět s mecem/nebo jinou svou oblíbenou zbrani/,,,a jinak toto je ta hra kde jim rostou vousy:c)))
-
-
je to lepší, než Chivalry?
-
-
Podla mna je to lepsie ako chivalry, ludia sa tam snazia hrat teamovo, je tam treba aj dost skillu, celkovo mi to pride zabavnejsie.
-
-
tak to je o lidech a ne o hre.. :D
-
-
Podle me jo, hral sem to zatim jen chvili, ale presto, ze je to beta, zda se mi to lepsi.
-
-
A ted dalsi dotaz :D je to lepsi nez war of the roses?
-
-
tak asi takhle je to od tvurcu "War of the Roses" takze je to uplne stejne jen tam jsou vikingove... ale misto DLC udelali "novou" hru... tak asi tak.. ;)
-
-
aha, tak diky, cas venuju jinym hram :)
-
-
no trosku jsem se unahlil.. seka se tam trosku jinak.. ve War of the Roses se ten sek urcuje pohybem mysi ve Vikingach se to urcuje kurzorem.. takze je to takove statictejsi.. nemrdla clovek tolik obrazem.. to same pri kryti utoku.. jinak plati co jsem psal drive :) .. az na to ze ten combat asi budou podle roadplanu jeste menit..
-
-
mno ja sekam mysi ve war of roses i viking,,,samozrejme se to da nastvit jinak ale u obou to je mysi
-
-
-
-
Tak to vyzkoušej.
-
-
Chivalry mě nebavilo a to ho mám koupené, nevím jestli to bylo mnou nebo lidma, celkově jsem kolikrát nechápal jak jsem umřel. Tady jsem si říznul poslední album Moonsorrow a hrál snad dvě hodiny v kuse, fakt paráda a už dlouho jsem se takhle u hry nebavil.
-
-
Mně trvalo 2 dny nadávání a zoufalosti, než jsem pochopil jak "engine" funguje pro souboje. Na naučení jsou nejlepší duely (a hlavně tutorial). Je to jako s Counter Strikem, sice je to FPS, ale úplně jinak se hraje, než všechny ostatní.
-
-
Aha, takže nám dají demo. Jak úžasné! Neměli by tomu games.cz věnovat více prostoru? Dát k tomu speciál? Udělat rozhovor s autory o jejich skvělém nápadu? Samozřejmě ironie. Dříve byla dema naprosto běžná... dříve.. *7*
-
-
a popravde není to jedno-??,,,,,3 denní free vstup do hry nebo demo???ja v tom vidim porad to same kamo *1*
-