Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickTheMage
    Rubin je pakon, o tom ziadna. A to i napriek tomu, ze i mne osobne sa viac pacilo pribehove, skoro az "tarantinovske" over the top druheho dielu, ako mega ultra crazy over the top dielu tretieho. Na druhej strane - tak ci tak, som si treti Saints Row uzil naramne. Takze, zrejme keca blbosti, otazka je preco? Aby sa zapacil retardovanemu redaktorovi? Hmm, mozno. Problem je, ze to fakt nevyzera na "zapacenie sa" nejakemu zapsklemu moralistovi, ale skutocne to mysli vazne :( V podstate by sa dalo povedat, ze nevie co je dobre :)

P.S.: games.cz - neprehanate to s tou cenzurou nevinnych vyrazov? :)
  • no dufam ze uz dalsi taky paskvil nevydaju
  • N7N7
    Já jsem pro, aby vycházelo víc podobně ujetých her. Nesmí to být lacině odfláknuté jako třeba Postal III, ale pokud je hra dobře vytvořena, pak jsou ty úchylnosti a řádění velká zábava. Už by mohli udělat třeba i další Carmageddon, bonusy za přejíždění důchodců a děcek, chodci napíchnutí na ostnaté kouli, to bývala aspon legrace. *2* Soldier of Fortune - nádhera. Nic proti takovému šílenému řádění nemám, naopak - vždyt je to jen hra. Bohužel dnes je už všechno scenzurované kvůli americkým trotlům, kteří nedokáží odlišit hru od reality. *7*
  • Ať nechá -V- udělat další Freespace, nebo nechť táhne.
  • Co to je za hňupa, ten Rubin? Co se mu nelíbí na fialovém robertku? *1* SR3 je parádní ujetina na vypnutí po pracovním dni.
  • Trol.diskuzni
    Tak pokud jste tu informaci neuvedl v prvním či v posledním odstavci, tak se nemůžete divit, že to nikdo nečte... To bych se učetl k smrti, kdybych měl číst každý článek celý. *5*
  • Špatně!

Skyrim je jen jeden a nic se mu nevyrovná!
  • ales.smutny
    Ehm...vážně jste četl ten článek? Protože jaksi on se vyjadřuje právě pro ty nové originální nápady nových vývojářů...

Tituly jako RDR jsou uváděny v kontextu významu a úspěšnosti.
  • XorxoxTalarius
    Nikdo nenuti nikoho tu hru koupit, ze ano ;)
    Ja ji mam i se vsemy DLC a jsem spokojeny jako zelva.
  • SR3 je genialni hra uz se tesim na ctvrtej dil *1*
  • XorxoxTalarius
    No podle toho co rika to skoro vypada dalsi Svati uz nebudou ... jestli ma tohle v planu, tak je sam proti sobe, hra ma skvele prodeje prave proto ze je ujeta, oplzla a sexysticka. Navic po te co udelali kvalitni verzi pro PC a ne jen hloupy port by to bylo silene.
    Drzim lidem z Violation palce at maji stesti a neskonci v soukoli nejakeho blba ... jelikoz Saint's Row je prave tak silene jak ho sami autori chteli udelat. Tazke hodne stesti pani vyvojari.
  • Shaker
    Me to treba prijde vtipny, az Tarantinovskej humor...
  • Jasně, proč ne Skyrim či RDR. Kopírování dnes letí a když přijde někdo s novým nápadem, hned je nesnášen.
  • Saints Row the Third je pecka. U žádné jiné hry se tak dobře nepobavíte, když přijdete nasraní z práce. Dohrál jsem ji jedním vrzem a ještě dlouho s uspokojenám běhal po městě a plnil vedlejší úkoly. Zábava má mnoho podob a Saints Row the Third je bez debat jedna z nich. Prodeje mluví za vše. Rubin asi nikdy nemasturboval. Chudák.
  • mě přijde úchylně trapný se mlátit fialovím robertkem.. velmi se mi líbí názor pana Rubina..... uvidíme co udělá s THQ.... HOMEFRONT 2???
  • Trol.diskuzni
    Odpověď je jasná: Chlapci potřebují ještě trochu poexpit a posléze naboostovat "Infinite Bugmaster" a "Epic backwards movement" talenty na max. *5*
  • Saints Row 3 sem nehrál, ale viděl sem dost videí a myslím, že je to dobře ujetá hra, kterých rozhodně moc není (AAA hra) a můžeme být rádi, že hra vyšla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit