Přejít na výpis diskuzí
Rusko by rádo ve hrách vidělo více patriotismu
9.10.2013 | Aleš Smutný
221 příspěvků
-
Mě neštve absolutně nic, rozhodně nic, co někdo napíše na internetu. *15*
-
Vidis, ztrati se 460 miliard a presto jim klesa verejny dluh :)
-
Tak to je argument jak pod na mne z boku, tam je to spatne, ale soused to dela taky blbe. Dospej ...
-
Stve te ze to co rika jsou jednoduse overitelna fakta? :)
-
Vono bolševismus a ruskej komunismus nikdy neměly mnoho společnýho s tim skutečnym komunismem a vždy se jednalo spíš o takovej státní kapitalismus. Ale to jsou v podstatě jen formy národního hospodářství a politiky, do jaký míry využívá stát represivních složek, to je věc jiná a popírat, že Rusko jich využívá i dnes nadměrně, to nejde.. Samozřejmě na tom není tak, jako za SSSR, ale využívá jich v kombinaci s úplně extrémní korupcí. Pokud si u nás někdo myslí, že ČR je prožraná korupcí jako ementál, tak Rusko je v tom případě už jen talíř pokrytej milimetrovou vrstvou drobků.
Čekám, že mě střev-o bude žalovat, nebo mě alespoň napráská Putinovi. -
He, he, jestli máš pocit, že současné Rusko má, něco společného s bolševismem, potažmo s komunisty, tak seš hodně mimo. Jestli by se daly dnešní poměry v Rusku s něčím srovnávat, tak spíše s kapitalismem první poloviny dvacátého století, propojeného se silným nacionalismem.
-
střev-o je normálně Putinův dvorní rozkuřovač..
-
zase Rusáci už mě začinaj vadit..proč třeba nikdo neuděla něco o Německu a patrionismu? proč jen Rusáci a Američani už to je fakt trapné
-
Keby sa niečo takéto stalo v Rusku. Teda ,že by sa novinár dostal na verejnom fóre k Putinovi/už to je sci-fi/ tak po takejto položenej otázke by mu Putin vynadal a novinár profesne skončil. Inak tí američania musia byť neskutočne neschopný. Za prvé ukradnúť pre seba niake tie miliardy lebo 2,9 biliona je proste len 2,9 miliardy dolárov rozhodne nieje problém v štátnych zakázkach, rozpočte načo by to kradli priamo?, a za druhé oni navyše aby to jednoducho ututlali tak spravia monštruóznu akciu ,ktorá sa rovná použitiu atomky na ľadového medveďa čo sa zatúlal do mesta.... Neskutočný hlupáci.
Tie videá len ukazujú na slobodu v USA , lebo na takom Slovensku by sa ten týpek s takými otázkami k Ficovi ani nedostal a pokial by sa o to pokúšal na niakej verejnej akcii tak by ho rovno zatkla polícia alebo by dostal od Kalouska rovno facku... -
Jaká to náhoda, že člověk, jehož tu nazýváte Bolševikem, opět obdřel Trestní Příkaz od bývalého komunistickího souce Judr. Michala Chmiela. Víš mladíku, někdo s komoušema bojoval ještě v době, kdy ty ses plavil tátovi v koulích :)
-
Co je konspiarce ty jelito? Jednání v US kongresu jsou konspirace Běž se umejt studenou vodou *15*
-
Já a Bolševik? Chlapci kolikrát za svůj život jste navštivili Ruskou Federaci a kolikrát Spojené Státy Americké? Budu hádat...ani jednou a informace o těchto dvou mocnostech máte z místních plátků nemám pravdu?
To víš, na to stejném nerostném bohaství chcou teď stavět i Američané, ale asi ti to uniklo... -
Dnešní Rusko ovládají oligrarchové? Chlapče...tady není co dodávat *15*
-
zkus si protestovat v rusku...
-
http://www.zvedavec.org/komentare/2004/07/909-chces-protestovat-klidne-ale-jen-ve-free-speech-zone.htm
-
Když si tady čtu ty názory, tak si nemohu odpustit dát sem odkaz na knihu "Vymývání mozků" od Marka Solonina, ruského historika a spisovatele zabývající se dějinami druhé světové války.
http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Vymyvani_mozku_Mark_Solonin.pdf -
Smutny, to tvoje tezkopadny a zmateny skrabani se neda cist. Pro Polacka plati to same.
-
Židi v lágru taky byli odsouzení na smrt a stejně se nebouřili. Vždycky v sobě člověk živí naději, že..jeho se to přece nemůže týkat, že umře.
-
rusové mají zas jen plnou hubu keců. To oni dokážou nejlíp. Vsadím se o cokoliv, že žádná hra, o který ten ochlasta žvaní, do deseti let nevyjde. Naopak cenzura ta bude, o tom žádná
-
střevo budíček i tobě. S usa se dá i soulasit, Ale rusko se nezměnilo dodnes. To se prober zas ty.