Rusové sází na vlastní propagandistické patriotické hry. Za moc nestojí… zatím
-
Mám otázku na pána šéfredaktora:
1. Aký máte dôvod dávať politiku na hernú stránku?
2. Prečo riešite iba ruskú propagandu a nie americkú? (myslím, že v každej krajine je propaganda a snaží sa vykresliť v lepšom svetle)
3. Nevadí Vám, že v amerických hrách a filmoch je Amerika vykresľovaná ako tá jediná správna a Rusko ako zlé? (napr. Red Alert...) a pritom USA rozpútali toľko vojen v 20. storočí a zhodili až DVE atómové bomby.
4. Aby ste dokázali, že ste objektívny redaktor, napíšete niečo aj o americkej propagande v hrách ? Napr: ( https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Propaganda_video_games )
Píšem pre Vaše dobro, aby ste sa sám nestal propagandistom jednej jedinej pravdy a kopali iba do jednej krajiny. A prosím, riešte hry a nie politiku, lebo už tá jednostranná propaganda lezie krkom akože fest. A myslím, že to ocenia aj Vaši čitatelia a hráči, medzi ktorých už patrím dlhé roky.
Ďakujem.
-
-
Tak třeba z toho seznamu jsem hrál a patřilo to mezi mé oblíbené tituly Full Spectrum Warrior: Ten Hammers a nepřišlo mi to vyloženě jako propaganda. Prostě to byla fajn taktická hra, založená na opravdové taktice pouličního boje.
-
Například zde: https://games.tiscali.cz/komentar/six-days-in-fallujah-nebude-realisticka-hra-ale-obycejna-americka-propaganda-505266
Díky a zhasni za sebou. -
Whataboutismus, vlastenecká vlaječka v profilu, "jedna jediná pravda"... Z tebe to dezolátsví úplně čiší. Mám pro tebe jiný návrh - netahej své dezolátské kydy na herní servery, na to zase nejsem zvědav já. Díky.
-
Pre kristove rany, sklapni a zalez. Akoby nestacilo, ze slovensky premier na vsetky styri strany je aj so stukou po usi v ruskej riti, este aj tu rob ty hanbu.
-
Red Alert platila americká vláda?
-
A proto je Slovensko v takovy prdeli.
-
-
Bohužiaľ súhlasím. Takýchto pacientov tu máme 55%
-
-
Zrovna Alešovi tu psát něco o jednostranný propagandě je fakt úsměvný vzhledem k jeho článkům např. o Fallúdže, kde víceméně všechny tebou zmíněný body řeší ze strany USA.
Ale to ty, jako dlouhodobý čtenář, samozřejmě víš (:
-
-
Ta strategie z válčiště na Ukrajině je zrovna dobrá.
-
-
-
Já na tom nic špatného nevidím. Ostatně Call of Duty a jiné hry nás vždy učili, že USA jsou ty good guys a Rusko bad guys. Tak proč jednou nevyměnit strany a zahrát si konečně taky za opačnou stranu. Mě už třeba tohle unavuje, pořád ty stejný scénáře, v milionech hrách. Třeba do teď mi štve, že jsme nedostali třeba nějakou akční hru z pohledu Třetí říše. Pořád do nácků jen střílíme, většinou si za ně zahrajeme jen v MP, ale nemáme tady žádný příběh prostého vojína.
Co se týče Front Edge, viděl jsem na TARC jak to hrál Tomáš a ta hra vypadá velice dobře.
Já jako hráč, ocením cokoliv, co přispěje k proražení toho mainstreamu. A taky jako hráče mě hry vyloženě neuráží, pokud mají nějakou hlavu i patu a je to kvalitní titul, tak si zahraji za jakoukoliv stranu.