Přejít na výpis diskuzí
„Ryse se nebude hrát sám“ zní z Cryteku
17.6.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
jj, to jsem si taky rikal, kolik jich nakonec vytahnou z rukavu (a nesestrelit ty panaky z ochozu, tak by mozna tahali doted) *6*
-
tjn... to já sem takhle jednou hrál Dark Souls když sem jednou rukou zachraňoval štěňata z hořícího domu a druhou rukou sem kojil dítě... *5*
-
taky nevim kde vzali tolik těch pilum... voják měl běžně pouze pilum. Dvě bych možná jesště uznal.. ale v tom videu to vypadá jako že maj sebou celou zbrojnici oštěpů...
-
no tak jako snad to nebude tak tragické.
Jako v podstatě takové vylodění by asi mělo nějaký divoký průběh pokud by se jednalo o střemhlavý nájezd na nějaké opevnění a z nějakého důvodu by byla zvolena taktika přímého vylodění (většinou se armáda v klídku vylodila kousek dál od cíle, kde si rozdělali tábor) ale i v Iliadě můžeme pozorovat, že Řekové byli napadeni hned po vylodění jednotkami, které tam byli poslány. A podle známého proroctví "první řek který sestoupil z lodi na pobřeží byl zabit". Ale i přes to je zde stále určitá pachuť toho MoH vylodění v Normandii.. Mohli to vylodění udělat trochu jinak i když podobné vylodění na takovém místě a za takových okolnostá by vypadalo podobně... Až na tu loď co tam tak zmateně zajela na pobřeží, to zavánělo takovou potřebou něco kolosálně zbořit. -
prave, ja uz chci konecne neco normalniho, ne fantasy
-
"Mystr" jsi už teď
-
Trochu mi to připomíná Warhammer space marine. Nebyla to špatná hra ze začátku dala docela i zabrat ale po několikerém dohrání jsem zjistil že stačí v podstatě používat jen speciální utoky na doplnění zdraví a dokud máte koho dorážet tak neumřete. jednou mě kamarád požádal abych mu pomohl s jedním levelem on to hrál jako střílečku a vždycky ho zabyli ja tam naběh dorážel jednoho nepřítele za druhym a proběh několik levelů zatímco jsem se bavil s okolo sedícíma lidma. Neřikám že je to špatná hra naopak moc mě bavilo drtit orkům lebky jen doufám že v ryse budu muset trénovat trochu déle než se ze mě stane neporazitelný mystr.
-
Alespoň, zde ten QTE je na zakončovací sek apod. I když QTE nesnáším tam vyloženě nejhorší to je, když se to aplikuje na běžné otevření dveří a pod. Prostě hráč měl pocit, že ty dveře jako opravdu otevře anebo vykopne. Tak 6x mačká čudlík jak tupec.
Konzole přináší samé skvělé novinky. *11* -
1. Jen hodinu a půl, ale mužes ji hrát dokola až do konce života.
2. Ne, hra pojede primárně na topinkovačech nové generace.
3. Ano bude, během hraní budeš muset být zavěšen hlavou dolů za koule, jinak se hra nespustí. -
Máš pravdu, z QTE je každej odvařenej.
-
Ten slowdown efekt tam být musí. V něm přece vidíš, jak meče krásně projíždějí skrze krky a zabodávají se do těl nepřátel. No a krev prodává.
-
porozmyslaj prečo. lebo to bola predvadzacka. keby tam 10 minut behal a neboli by tam "wow" momenty a akcne sceny tak by to zaujalo asi menej
-
Vyzerá to zaujímavo, no trápia ma tri veci:
1. Ako dlhá má by táto hra? Dúfam,že aspoň 20 hodín.
2. Bude to aj pre PC? Tuším že Crytek pred pár rokmi hovoril že PC je ich primárna platforma.
3. (Ne)Použité DRM? -
Ak Ti nevadí fantasy, tak skús Dark Messiah of Might and Magic.
-
když jsou dobře udělané, tak proč ne, třeba souboj Kratose s Poseidonem viděný Poseidonovýma očima byl nezapomenutelný :)
-
*4* *4*
Tak si pusť historickej dokument nebo nějakej film a máš to. -
Hlavny
-
Hlavni hrdina sa vola General Quickius Timius Eventius
-
Myslel jsem to tak,že snaha zalíbit se pokud možno všem zabije hru. Pak z obavy aby to nebylo moc hard tam narvou zpomalování času,nápovědu co a kdy máš přesně zmáčknout a nakonec z toho vyleze blbost,která se hraje sama.
-
No a co, ze je to tunel? Kazda hra s mecem nemusi mit otevrenej svet, rozhovory se stovkou moznosti odpovedi atd. Ja jsem rad za odlisnou hru od vsech tech Skyrimu a Zaklinacu. Ja bych celkem rad "CoD" z tyhle doby.