Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Historické nepřesnosti člověk vezme na vědomí , koneckonců i např. filmy Gladiátor nebo Trója je obsahují a vystihly ( sice zkratkovitě ) atmosféru výborně . A o tu jde , jako gamer očekávám od RYSE akci , krásnou grafiku , vše na pozadí období starého Říma . Přiznám se , že mi postačí kulisy bez historické přesnosti , Crytek je kvalitní studio , jde primárně o hru , nikoli učebnici dějepisu .
    • Jo. Mne se na tehle hre moc libi atmosfera kerou dokazi s jejich enginem vytvorit. ale to je asi tak vsechno.
    • Crytek, podle me, kvalitnim studiem neni. Aspon ted uz ne. Jedine co celkem umi je udelat engine, ale hry samotne uz pokulhavaji. Crysis 3 budiz toho dukazem, navic i predchozi dil stal za pendrek a o F2P failu jmenem Warface asi netreba mluvit (ten nema ani kvalitni grafiku).
    • dá se to udělat i dobře, viz třeba seriál Řím od HBO
    • Gladiátor áno, Trója je veľmi priemerný film a ako fanúšik Ilias a Odysea som bol sklamaný.
      • JJ Homéros nepredstavil Helenu ako bezmozgovú kurvičku, ale ako ženu pod tlakom.
  • Ajajaj. Tady nekomu dosly chlebicky schovane v redakcni lednicce z predchozich predvadecek, tak ted nenavidi svet...
    • stejně by byly okoralé, kvůli tomu není třeba být smutný *4*
  • Jsem zvědavý, jak se Crytek vytáhne s hratelností. Jinak docela mě zaujalo, že v traileru nejsou realtime odrazy na vodní hladině, přitom CryENGINE s tím nemá problém - že by to next-gen konzole neutáhly? *2*
  • On nejenže mu tu Segmentatu propíchne zepředu (to by šlo, zas tak tlustej plech to není), ale on ho propíchne NASKRZ a ten meč tím plechem projede jak papírem... WTF?!? Možná by se ti hošíci mohli podívat jak taková Segmentata vypadá, jak josu ty plechy tlustí a co to udělá když se do ní něčím píchne.

To že on v několikakilový zbroji dělá piruletky a mává scutem, který taky není peříčko, jak omluvenkou od doktora, to je druhá věc. Jednak takhle se se scutem nebojuje a druhak pokud je oficír, tak ti Scuto nenosili.
    • zdeeneek
      Oni to nekde prezentovali jako simulator? Vzdyt je to arkadova akcni rubanice ...
  • Boze miluji tyhle kecy. Kua o co jde. Proste dobra rez v pekne grafice. Takovi hovadiny co tu resi jakoze zbroj pri ataku mecem skrz nevydri. Nevydrzela nikdy a i bylo mozno prorazit platovou zbroj, ktera je mnohem tvrdsi a pevnejsi. Me to prijde, ze posledni dobu si kazdej tady bere do huby takovy hovadiny jen aby zkompromitoval normalni game. Proste to kua berte jako slusnou rez kde se na dialogy kasle a to co se u tehle hry vytyka to by se dalo vytknout i u jinych titulu, ktery jsou uspesny a lidi je radu hraji. Boze me uz se tento portal zacina tak hnusit, ze to uz na to nemam slov. Je to akcni game ze zajimave doby rima a poradne to jeste neni ani hodno ji hodnotit, protoze neni ani venku. Furt nejaky stupidni individualni prvni dojmy, ktery rozhodne nepovazuju za nejaky meritko a predcasne kazi renome hry. Proste to uz tady nedavam a neni to vec jenom tehle hry. Recenze zde vychazi horko tezko den ci dva po vydani hry kdy to recenzent neni schopen a to byt by byl dobry recenzent zhodnotit objektivne, protoze hru ani nedohral do konce na toz do pulky a na toz jeste venoval nemali cas testu na multiplayer. Ja s timhle podelanym amaterskym portalem koncim. A kalte mi na hlavu jak chcete. Cus bery
    • Jack1947
      Táááhni a uz se nevracej. Dííky dííky. *5* Mnohokráát.
    • ringmancz
      mohl bys s sebou vzít některé další diskutéry
  • Díky moc za střídmý komentář traileru, ztotožňuji se s názorem.

Ohledně zbroje - nejsem expertem přes starověkou výstroj, ale selský rozum mi napovídá, že ji vojáci nenosili jenom pro ozdobu. Tudíž i když věřím že zajisté šla prorazit (zejména bodnutím jakožto útokem, při kterém čepel vyvine maximální možný tlak na malou plochu), tak si opravu nemyslím, že by akt průniku ostří skrz zbroj (a následné vytahování čepele ven) vypadal, jako kdyby měl na sobě probodený voják oblečený jenom nějaký hadr.
  • ta hra nedopane dobre
  • Samozřejmě to, že Římani dobývají normanský hrad je hodně trapné, ta aréna, co jsme viděli v trailerech byla na Colosseum malá, leda bych nejaký trailer propásl :D, ale ok, Prince of Persia se taky neodehrává v reálné Persii :D V čem musím souhlasit je fakt, že v tom tlaileru je tolik trapných klišé, že se bojím, že slovo "trapné" bych musel říct ještě 10x... btw, snad ta pobitá rodina není jeho, protože kdyby zase další hrdina přišel o rodinu, tak, no, u Joviše!
    • podle mě chtěli původně konkurenci pro God of War, ale někomu přišlo trapné abys tam bojoval proti Marsovi, Jupiterovi, Plutovi atd. tak to stáhli do "reálnější" roviny *4*
      • jo, to zní dost pravděpodobně :D
  • Robotron3
    Proč bych bojoval za Řím? To teda nevim. To už je víc sympatický bojovat za Kratose a jeho pomstu, než za blbý římany *15*
    • Věděl li bys něco o římanech.
      • Robotron3
        O Římanech toho vim dost, protože se zajímám o starověký civilizace. Římská říše je mi nejmíň sympatická ze všech.
        • Vývojári asi majú istého Robotrona na jednom veľmi tmavom mieste *4*
    • lajk
  • "Ryse: Son of Rome chce, abyste bojovali za Řím ".. Ono se bude bojovat za Řím???! To jako fakt?! Vždyť se to jmenuje Son of Rome, tak jsem myslel, že se bude bojovat za Persii nebo Egypt. Tyjo Aleši, ještě že tě máme.. ale možná už bys mohl začít psát ty titulky méně retardované...
    • ales.smutny
      OK, vysvětlím to Cryteku, když pojmenoval trailer Fight for Rome...:)
      • Jo aha, ty musíš doslovně překládat titulky trailerů, to jsem nevěděl. Ale jasný, kdybys použil vlastní hlavu, třeba by to dopadlo ještě hůř :)
        • konstatoval...
        • Zalez.
      • A sakra, Crytek? To jsou ti co dělají ty technologická dema? Tak to mění situaci, honem to papouškovat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit