Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Koukal jsem na letsplay a vypadá to jako hodně dobrá hra. Škoda, že jen na xbox *9*
  • Jack1947
    Vypada to velkolepe a az moc dobre, to by mohlo byt spatne nebo naopak jeste predcit veskera ocekavani. Boju bude hodne a chaos tam celkem bude preji teto hry hodne uspechu pac se mi to libi a zamlouva uz odpocatku co byla poprve oznamena.
  • tvrdy.mar
    Souhlas, špatně zvolená hudba a ještě špatně namixovaná a sestříhaná.
  • Tak z té skladby se teda dalo vykřesat milionkrát víc, viz Mass Effect
  • tohle tady prece ješte nebylo a vypada to originalne (na rozdil od 150 kopie crysis jmenem killzone v podani plajstation)
  • Ani TSFH to nezachrání, i kdyby se nevím co *7*
  • tak každými sedí něco jinýho, to je jasný, jestli to někoho baví tak fajn.. já jsem spíš chtěl poukázat na nedostatek invence v AAA titulech, kde vidíš buď samý pokračování předtím úspěšných titulů nebo klasickou šablonu - myslim, že v tomhle duchu se vyjádřil i Dan Vávra, že studia nechtěj vrážet prachy do invence, ale do jistoty... o to víc cenim indie, kde je invence jak máku (Trine,Terraria,FTL atd..)
  • Shooter ne, Railstabber :)
  • Asharak
    Když to lidi baví tak proč jim takové hry nevyrábět že jo... Řím se učíš na základce, takže nevím proč by měli dělat simulátor Říma. *4* Přidat do všeho trochu nereálnosti je naopak úplně super, koho by bavilo být pravým assassínem? Asi moc lidí ne. *7*
    + si myslím že s tím cákáním krve a useknutými končetinami se ještě dost klidní *15*
  • No tak pokud z toho budou rejžovat ty masy... nauč se česky. *10*
  • slyšim Řím a fantasy a naskakuje mi vyrážka..to už je ten herní průmysl tak na dně, že nevymyslej nic jinýho/lepšího? tak hlavně, že se to bude blejskat/svítit, bude všade cákat krev a bude 1000000 způsobů jak useknout hlavu..hmmm invence vládne
  • MrSanta
    Taky se mi u některých her stává, že na normální obtížnost je to moc lehké. Akorát nevím, jestli to je tím, že jsou hry všeobecně lehčí, nebo jsem už prostě moc zkušenej. Nejspíš to bude kombinace obojího *1*.
    A některé hry zatopí i dneska.
  • MidnighT91
    http://www.youtube.com/watch?v=7LrVou1Jo7w
  • Co už, já jsem prostě staromódní a vyrůstal jsem v dobách, kdy dohrát některé hry bylo obtížné a když se to někomu podařilo, tak se mohl poplácat po rameni - a to prosím všechno byly mainstreamové hry jako Abbe's Oddysee / Exodus, Commanche 3, Commandos, Mafia. apod. Tím pádem mám nároky na hratelnost trochu vyšší a při hraní chci i nějakou výzvu bez toho, aniž bych musel hned přepínat na nejtěžší obtížnost.
  • co cekate je to na konzole pro masy aby rejzovaly... *7*
  • MrSanta
    Myslím, že dřív nebo pozdějí se port na PC objeví. Ovšem bude vyžadovat Windows 8. Nebo Windows 9, záleží jak dlouho se s tím budou crcat.
  • Když slyším o téhle hře vybaví se mi jen "promarněná šance". První trailer před lety dával naději, že by to mohla být rubačka bez QTE a se zajímavým prostředím římské arény. Ano, taková hra sice už vyšla, ale je to hodně dávno. Nakonec je z toho něco na způsob antického CoD...
  • MrSanta
    Tu hru nesleduju vlastně vůbec. Akorát jsem v posledním +/- týdnu shlédnul ty gameplay videa, co se na nás vyrojila. A z těch se mi nezdá, že by se to nějak výrazně lišilo od jiných rubacích her. Prostě v určitém pořadí a v určitém čase musím mačkat ty správné čudlíky. Navíc možnost ultimátních 'ukončováků', pro jejichž provedení je třeba zmáčnout čudl, který nám hra našeptává 'obarvením' nebožáka.
    Víc toho vlastně o hře nevím. Jestli tam bude nějaká adventurní část, jako v Darksiders nebo Castlevanii, vývoj postavy či výzbroje - nevím.
    Ty, jako první, jsi napsal něco proč by mohla být špatná - přílišná jednoduchost. Ostatní vesměs v komentech omílají pouze ty slavné QTE.
  • Asharak
    Achjo *9*
    Microsoft: "Na PC hráče jsme kašlali ale teď se to změní!" (nedávno)
    Crytek: "PC je pro nás důležitou platformou a tak to zůstane i do budoucna." (no i když to už je dost staré -_-)

FU Crytek, nebo spíš za to bude moct MS?... i dkyž, třeba se to po čase taky dočkáme. Osobně to chci zkusit alespoň k vůli grafické stránce, vypadá dost dobře.
  • Asharak
    Proto tam určitě bude spousta zpomalených záběrů *5* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit