Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honcka

mají výkon stejný nebo větší než switch a to, že se neprodávají předražené hry od capcomu dokazuje akorát to, že je nesmysl na mobilu prodávat rok starou hru za 60E když na pc už stojí 20E. 

• 0011

Osobně jsem náhodou moc zvědavý na Switch 2 a proč telefony? Myslím že nové Iphony jasně dokázaly, že pořádné hry bez mikrotransakcí na mobily nekupují ani lidi, kteří zjevně peníze neřeší... navíc Nintendo má dost úspěšných her na mobily právě s mt 

• frank.horigan

Co si mám představit pod pojmem "emulátor skončil"?

Skončil jeho vývoj, v době kdy na něm běží všechny zásadní hry Switche. Takže pokud ho nestáhnu přímo z ofic stránek emulátoru, ale jinde. Mám ho na věky offline - a funkční.  

• honcka

Nebo by se spíš nintendo mohlo vykvajznout na hw a prodávat to na všechny platformy včetně telefonů

• honcka

Jsem zvědavý, kdo se toho chytí a udělá fork, přece jenom je to opensource

• 0011

Proč ne, mít doma Arasaka Switch 2 by se mi docela líbilo, rozhodně to zní víc stylově 😀

• Myslím, že finanční ztráty způsobeny lidma, kteří hrajou switch hry na emulátorech budou úplně zanedbatelný. Ja třeba switch měl, prodal jsem ho a radši ty hry hraju na pc emulatoru, protože si to hodim do 1440p,zapnu antialiasing apod. , připojím si dualsense ovladač a mám z těch her o dost lepší zážitek než na switchi. Možná místo bojování s emulatorama by Nintendo mohlo konečně vydat výkonnější verzi konzole, aby to vypadalo a běželo aspoň tak jak to běží na pc emulatoru. Byl bych první kdo by si ho koupil... 

• Nintendo ať se rovnou přejmenuje na Arasaka

• Medard22

Switch 2 je za dveřmi, no a jelikož Switch a Switch 2 budou velmi podobné platformy jak po hardwarové tak softwarové stránce je jasné, že Ryujinx by zvládl poměrně rychle přidat podporu pro Switch 2. Myslím že tohle Nintendo nechtělo za žádnou cenu dovolit. 

Tentokrát jim byla jejich armáda právníků houby platná, protože gdkchan žije údajně v Brazílii a tam mají na copyright trochu jiný pohled než v USA, vyřešilo se to dohodou. Detaily dohody nejsou známy, ale myslím že Nintendo zachřestilo penězi, nabídlo finanční vyrovnání a tichou výhružku "vem peníze, nebo..." no a jejich problém se evidentně rychle vyřešil. Těžko to mít vývojáři za zlé, většina lidí by asi udělala to samé. 

Je to škoda. Spousta her ze Switche v emulátoru jely podstatně lépe, než na originálním hardwaru. Nedělám si iluze, že by se Nintendo v rámci zpětné kompatibility hrnulo do  vylepšování starších her na nové platformě jako to dělá Sony a Microsoft. 

No takových otřesů na scéně už tady bylo, nakonec se stejně najde někdo, kdo naváže tam, kde gdkchan a jeho tým skončili. A Nintendo se bude dívat a čekat na správný moment...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit