Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten film je jeden z nejzbytečnějších remaků co kdy vzniknul...
  • novy total recall je jeden z nejvetsich shittu co jsem kdy videl. puvodnimu filmu to nesaha ani po kotniky.... jestli chcete videt jak hluboko dnesni filmy klesly (vsim) , tak do toho jdete, ale ja vas varoval. 0/10.
    • Pánové, ale no tak... Až tak hrozný to přeci nebylo. Samozřejmě, Arnold je Arnold, ale aspoň to bylo trošku něco jiného namísto absolutního remaku (třeba žádný Mars) a bylo na tom vidět, že to stálo hodně peněz *15* Ovšem zásadní scény tam byly! Three-breasted woman jsme se dočkali a taktéž lehké variace na: "You are not you. You're me." "No sh*t!"

Ve výsledku to je ptákovina, o tom žádná. Pokaždé, když se Kate (jeho "ženuška") drsně xichtila, jsem se musel svíjet smíchy *14* *15*
    • Dlouho jsem se odhodlával, ale nakonec jsem se na to podíval a musim ti dát za pravdu takovou hovadinu už jsem dlouho neviděl ( jediný co se mi tam líbilo bil Blly Nighy což je muj velký oblíbenec a jsem ochoten mu lecos odpustit ). Největší sranda byla poslední scéna ala Počátek koukal jsem na to jako puk. Vůbec nevidim důvod si to kupovat na blucku zvlášť když jsem si minulý týden v Tescu koupil původní Total Recall na bluray za dve stovky.
    • God-of-War
      Přesně tak... novej Recall je naprostá sra*ka.

Jediný, co tam bylo dobrý... dva týdny:D
    • Taky "nechapu" proc recenzent, krome placene reklamy, pouzil pro tento film obrat :"je podle všeho mírně nadprůměrný".
      • Podle CSFD 64%, IMDB 63% = mirne nadprumerne
        • Ne, to nutne neznamena, ze pokud je hodnoceni 63%. ze se jedna o mirne nadprumerne. Ono zalezi totiz jake je prumerne hodnoceni vsech filmu v databazi - pokud je to napr. 70% pak se jedna o podprumerne hodnoceni
  • Tak já jsem se do bety dostal již teď a mohu říci jediné. Multiplayer je vcelku zábavný, ale pochybuju, že bude mít nějakou větší trvanlivost.Rozhodně je lepší ta aréna pro čtyři lidi, ale stejně GoW beru jen jako singleplayerovou hru.
    • Tak tak betz jsem dostal minulej tejden ale verze pro 8 me vubec nebavi.
  • Kde to muzu prosim vas koupit?
    • Taky jsem to hledal na PS Store nez mi docvaklo ze tuhle featurku tu (bohuzel!) nemame. Ale myslim si, ze tohle se tyka Bluray disku normalne v prodejnach, fyzicka kopie.
  • Chvilku mě to zaujalo, než jsem si uvědomil, že jde o remake.
  • Kde to muzu koupit tady u nas?

Jo aha, uz jsem to asi pochopil *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit