Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Původní hra byla neskutečně lehka v porovnání s ostatnímy díly serie. Nikdy se mi nestalo, že bych dával bosse na jeden nebo dva pokusy tak jako se to dělo v DSIII a to i za mága. Zas se, ale člověk nemusel moc nervovat... To k te otázce, kolik smrtí - předpokládám tedy, že tak tři :D
    • Vogon
      To bude pravděpodobně tím, že jsi veteránem, dost velká část obtížnosti Souls her spočívá v tom, že při prvním hraní nevíš jak fungují mechaniky a děláš špatné rozhodnutí(Např. strašně ti záleží na duších, používáš drake sword, apod.). A zrovna mág je v DS3 PvE dost dobrý, stačí hidden body+hush a proběhneš jakoukoliv lokaci, aniž bys musel proti komukoliv bojovat. A k tomu navíc přidej neskutečně velké HP, které ti dávají embery.
      Nejhorší to mají faith buildy, které hrály na útočné kouzla, a heavy buildy, které počítaly s nepromyšlenou poise jako v prvním DS.
      • To si úplně nemyslím, v Bloodborne jsem měl docela dost problemů viz ta pavoučnice v dungu či ten pes v dungu, ze začátku jsem nemohl dat ani Otce, bylo tam prostě více záseku a o DLC škoda mluvit, to byl masakr, Dark Souls 3 je proti tomu dost lehké.
      • Mezi DS3 a posledním DS co jsem hrál ubehlo hezkych par let (bylo to DS1 když vyšlo na PS3 a předtim jsem hral Demons Souls. DS2 jsem vynechal), takže jsem do toho šel po dlouhý době a stejně...
        • Vogon
          Ale i přesto jsi pravděpodobně znal základní pravidla Souls her. Typuji žes třeba alespoň přibližně co jaký stat dělá, nebo třeba to že je více rychlostí úhybu, nebo že nemáš pít estus když na tebe nepřítel útočí, apod. Taky jsi pravděpodobně znal jak se hra ovládá, což je důležité, protože Souls hry mají vcelku specifické ovládání. Když jsi dohrál dvě Souls hry, tak si jejich pravidla budeš pamatovat dost dlouho, i když třeba podvědomě. Záleží taky na stylu hraní, DS3 je obecně lehčí pro rychlý styl než pomalý. Taky je tu prostě možnost, že umíš dobře hrát hry.

Taky bych možná započítal to, jestli jsi duše utrácel za levely, protože já je vždycky utratil za brnění, abych měl správné fashion souls.

Taky mi to připadalo jednodušší, ale nevím, kolik z toho bylo veteránství a kolik to, že by hra byla jednodušší, každopádně je asi dobře, že ve hře nebylo nic tak obtížného jako lučištníci z Anor Londa.
  • jenda84
    těžkej offtopic >>> budete mít vůbec recenzi na šestou civilizaci? *7*
    • Internet už je jich plnej. Recenzentům se vesměs hodně líbí s výhradami k UI a AI (sakra, to je jak Aťka Janoušková!). Lidi v diskuzích klasicky remcají, ale zhruba 60% je nespokojenost s grafickou stylizací (hodně podobnou 4. dílu). Podobné to asi bude i tady na Games.
    • je super s velkou radou nedodelku a dalo by se rict bugu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit