Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    To bude pravděpodobně tím, že jsi veteránem, dost velká část obtížnosti Souls her spočívá v tom, že při prvním hraní nevíš jak fungují mechaniky a děláš špatné rozhodnutí(Např. strašně ti záleží na duších, používáš drake sword, apod.). A zrovna mág je v DS3 PvE dost dobrý, stačí hidden body+hush a proběhneš jakoukoliv lokaci, aniž bys musel proti komukoliv bojovat. A k tomu navíc přidej neskutečně velké HP, které ti dávají embery.
    Nejhorší to mají faith buildy, které hrály na útočné kouzla, a heavy buildy, které počítaly s nepromyšlenou poise jako v prvním DS.
  • Vogon
    15 hodin? To mi připadá trochu moc, osobně jsem to dal napoprvé za 6 hodin, i když má cenu to projíždět vícekrát, kvůli příběhové znovu hratelnosti. Vážně záleží na tom jak se vám bude dařit proti finálnímu bossovi, na prvním projetí jsem hrál s mým oblíbeným Black Knight Sword a dal jsem toho bosse na pár pokusů, na druhém jsem hrál za pyromancera a to prostě NE.

Dojmy po dvou dohrátích bez lore/příběhových spoilerů:
    DLC mi přišlo dost zajímavé level designem(nečekaně), na jednu stranu Souls pohled na open-world je dost zajímavý, na druhu stranu mi připadalo, že se žádný z gimmicků pro daný úsek mapy sice nijak neomrzel, ale ani neohřál. Všichni bossové mi připadali nic moc, ten z trailerů mi přišel dost nudný, prostě něco, co už jsme viděli tisíckrát s tisíckrát ohraným soundtrackem, a navíc zbytečně časově zdlouhavé než se dostanete k tomu pravému ořechovému. Sice má na první pohled zajímavý gimmick, ale na pohled druhý je strašně jednoduchý a zdlouhavý. A o tom dalším nevím co si mám myslet, protože se mi zdá, že nefunguje tak jak by měl.
    Lore to má zajímavé, ale zase, více mě zaujala vedlejší linka vojenských jednotek než linka hlavní. Samozřejmě nechybí klasicky výborný dabing. Na hlavní lince je největší problém špatně napsané postavy, co se jí daří je to, že přirozeně reaguje na hráčovy činy a dává hráči příslib do budoucna.
    Za pochvalu stojí umělá inteligence vlků, kteří se chovají jako vlci, např. když se k osamocenému vlkovi začnete přibližovat začne nejdříve štěkat a pokud se pomalu vzdálíte dají vám pokoj, samozřejmě nechybí Souls hrám navyklá mentální retardace, a když jsem stál u propasti tak vlci místo aby na mě útočili spáchali hromadnou sebevraždu. Něco podobného by se dalo říct taky o vojácích v DLC, u kterých se ale retardace neprojevuje tak nápadně.

Každopádně DLC dává do hry pěkné vikingské zbroje a jedny BDSM kalhoty, a za ty to prostě stojí.
  • Původní hra byla neskutečně lehka v porovnání s ostatnímy díly serie. Nikdy se mi nestalo, že bych dával bosse na jeden nebo dva pokusy tak jako se to dělo v DSIII a to i za mága. Zas se, ale člověk nemusel moc nervovat... To k te otázce, kolik smrtí - předpokládám tedy, že tak tři :D
  • je super s velkou radou nedodelku a dalo by se rict bugu
  • jenda84
    těžkej offtopic >>> budete mít vůbec recenzi na šestou civilizaci? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit