Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vy ste debili ja ju mam a je na pc! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • kecáš...dokaž to!!:)
  • to si dělaj pr*** Pc bylo dřív než nějaký po*** konzole a jsem na tom huř.
    Ti si to PCčkářu pěkne po**** (sorry že mluvím sprostě ale tohle mě totálně dostalo) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Jak dřív? Na čem se hrál pacman?
  • Jou jou, mě je to tak jedno já mam na xboxu Flash a pálim si hry doma takže pass :DDDD za 35 kč jedna hra .. a to platim jenom za DVD :))) za týden jich mám tak 10 nejnovějších:) *9*
  • už je to tak Rockstar přišli konečně nato že velký procento PCčkářů se jim vysere na kupování a radši si to stáhnou, mužete bejt rádi že konzolisti jim vidělávaj prachi jinak byste měli uplný hov** ani bych se nedivil kdyby GTA 5 byla taky jenom na konzole *1*
    • Moje řeč. GTA se stejně prodávalo hlavně na konzolích. Na PC si to každej nejdřív "vyzkouší" a pak už zapomene na to, že nezaplatil :D
      • tak u gta je naprosto logicke ze si hru lide radeji stahnou,pac singleplayer cast prevysuje jednoznacne mp tak naco si tu hru kupovat ze?,alespon ja hry kupuju jen tehdy pokud to ma k normalnimu SP i kvalitni mp\lan.... a pokud je ten mp samosebou na urovni,jinak si to logicky radeji stajhnu pokud jde jen o SP.a nebo pokud SP jednoznacne prevysuje MP.
        • no já bych teda právě řekl že u gta 5 to za koupi opravdu stojí kvůli onlinu
  • Co podpora XBOX her ve WINDOWS 8???
    Má někdo něco blyžšího? Třeba se jim nechce předělávat tak velká hra, když za rok to půjde na PC. Co si o t om myslíte??
    • bližšího s Y to se nevidí ani v americkým filmu
    • tvůj pravopis mi láme srdce *12*
  • ALIENVIK
    Do řitě *16*
  • PC verze nebude, protože byste ji ukradli. *4* Těm dvěma procentům čtenářů, kteří si skutečně hry kupují a jenom to nepředstírají, se omlouvám.
    • díky bohu, předělávek z těch topinkovačů mám celkem dost.Kecy o multiformátové grafice jsou jen opravdu kecy, vždy to musí jít spustit na té nejslabší mašince a to jsou konzole (páni programátoři jsou podle mě pěkně na nic,do dnešní doby nebyli schopni vytěžit s PS3 její výkonostní potenciál ani na 80%).Já osobně jsem si nekoupil PC cca před 3 měsíci za 60 klacků
      abych k němu připojiul gamepad, protože někdo byl línej to spárovat s myší.
    • Já se vám ted přiznám

Já sem si Red Dead pořídil na konzole pirátsky...co to znamená?

Že i na konzole se stahuje hodně přestanme přestírat že pirácení je jen na počitači. Tento argument už je starý a nemá žádný význam. Na Xboxu360 se daj najít hry které ještě nejsou v obchodech.

A ještě aby nebylo myšleno že jsem pirát který stahuje hry..tak vám rád vyjmenuju hry které jsem si koupil já sám na PC
      Portal 1, Portal 2, Team Fortress 2, Half-Life 2, Counter Strike Anthology, Homefront, Duke Nukem Forever, Duke Nukem 3D, Hitman Codename 47, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2,
      Mohl bych vyjmenovat ještě víc ale to je už je stráta času. Jak jste si všiml většina těchto her jsou od firmy Valve...proč? Protože Gabe Newell sam řekl tyhle slova kterými by se mělo řídit výce firem.
      Gabe Newell : 'Pro nás piránství moc velký problem není. Jestli chceme aby si hráč hru koupil tak musíme něco přidat. A to často děláme updaty/DLC zdarma které bez Steamu nedostanete'. (Konec Gabe Newellovi věty). Když se tvurci takhle o hru starájí..a dávájí ještě lidém kteří si hru koupily kampaně..věci zadarmo..tak si myslím že si to zaslouží koupi.
      • akorát je tu jeden problém, že nejlepší hry zatím vyrábí ubisoft takže nevím jestli Valve vyrábí o moc lepší hry než ubisoft :DDDD
        • si děláš pr*el?? Valve třeba vytvořilo L4D2 nejúznavanější COOP hru roku. A každý nemá Engini jako Ubisoft ale i Ubisoft na těch hrách nepracuje sám. A každeho baví něco jiného. A co Battlefield? To je snad od Ubisoftu? ne, je to od Electronic Arts. TAk neříkej že vydává nej hry. Spore je taky dobré a je to od EA stejně jako BF.
      • RakeW
        Ale jinak si ji nezaslouží?
        • Většina jiných autorů her dává ještě omezení těm kteří tu hru kopily a zažítek ze hry je vlastně lepší ve piratské verzi.

Navíc ve starých dobách si pořád něco dostavál jako bonus..mam tady Duke Nukem 3D cdčko kde ještě navíc byly 2 duke nukem hry a ještě trailery a demíčka screenshoty ze PRAYE.
    • Nechapu, proc se tu vzdycky ukaze nejakej pausalizujici trotl, ktery tu chce vyvolat akorat flame...
      PC hraci jsou proste mnohem narocnejsi publikum, obcas trochu nevdecny, ale neni se cemu divit. Ono to vsechno zjednodusovani je tu stejne kvuli konzolim, vyvojari nemohou za omezene funkce, vsechno se musi podrizovat tomu, co nejvic vydelava, s kvalitou to nema nic spolecneho...Tohle urcuje vydavatel.

Kdyby se misto toho vse delalo primarne na PC a pote portovalo na jednodussi konzole, vsichni by byli spokojeni, vcetne vydavatelu, protoze by se to zaplatilo z vyssich prodeju.

Ja jsem osobne prilezitostni hrac, ale nejsem slepy a vidim, kam ten vyvoj vseho speje... Pokrok je omezen a hry zredukovany na konzumni prehypovane zavedene serie, ktere jsou umele zkryplovatizovany, aby se daly hrat i na konzolich a mohl si je zahrat kazdy jouda. Drive hry byly umeni, dnes se daji prirovnat maximalne k Justinu Beebrovi....
      • No já teď tak přemýšlím, proč nás všichni dělí do dvou skupin. PC hráči a konzolisti? Ten, kdo se ohání grafikou na kompli, stejně nemá dost dobrou bednu na to, aby tu grafiku ze hry vytáh aspoň na konzolovou úroveň. A když jo, tak o co jde? Já mám obojí, jak PS3, tak dobrej kompl (teď už teda zas tak moc herní ne, zatím rozjede všechno, ale už občas musím snížit nároky. Ale před rokem byl), a nenadávám ani na jednu stranu. Pravda, držím se víc konzole, ta je taková kultovnější. Přeci jen, kompl má každej. Ale když jde o hry, mám to rozdělený. Sportovní a závodní hry 100% na PS3. Ani gamepad na PC vás nespasí, taky jsem ho měl. A co se týče akčních her, falloutu a popřípadě adventur, tak ty jednoznačně na PC. 1. S analogem nelze mířit tak rychle jako s myší. 2. Na komp jsou hry častěji s češtinou.
        No, co plyne z toho mého dlouhého povídání: Přestaňte si stát za svým strojem a pomlouvat ostatní. Na všech se dá hrát a ať se vám to líbí nebo ne, tak něco lépe na PC a něco na konzoli. Co se týče pirátství, tak to si myslím, že je rozšířenější na komply (přeci jen, nejsou s tím žádné složitosti. Což se o pálení her na konzole říct nedá). Ale jinak je to fuk. Vám, co držkujete radím, pořiďte si obojí a přestaňte brečet, že ta a ta hra vyšla jen na jednu platformu. Domluvil jsem, čekám odpovědi. Můj mail: vyskovak.cz@seznam.cz
      • RakeW
        Jasně, něco pravdy na tom je. Ale uvědom si, že sám paušalizuješ jak Mr. Paušál ;) ("mnohem náročnější publikum", "vývojáři nemohou"...).
      • minus ti v tomhle pripade muze dat opravdu jen zakomplexovanej konzolovej hrac:)
      • Walldstein
        kdyby to šlo dám ti celou náruč plusů, protože máš svatou pravdu...konzolista ti bude tvrdit že lžeš, ale chtěl bych ho vidět jak by se tvářil kdyby měl předvést své umění na některé starší hře která nebyla invalidizována...
    • Ty seš ale dobrej cvok, copak se na konzole hry neprolamujou? Kde žiješ ? :D
      • To sice jo, ale mnohonasobne mene. Piratstvi na konzolich je uplne v jinych radech nez na PC.
        • Spíš na konzolích je platících oveček mnohem víc než na PC . O to tu jde především .
          Dokud nebude PC s modchipem , asi se nic nezmění ;)
        • RakeW
          Nějaký zdroj pro podložení tohoto tvrzení?
          • tak k tomu nepotrbujes zadny zdroj k predlozeni, ono staci fakt ze tim ze si nechas precipovat xbox tak si tim automaticky zrusis zaruku coz si myslim ze je dost velky duvod proc ty hry radsi kupovat. ..
            • RakeW
              Já ti nevím, ale z fór mám pocit, že u nás těch konzolových pirátu rozhodně není "mnohonásobně méně", jak píše Mikek. Asi jich je míň, s tím souhlasím (do jaké míry na tom mám podíl ztráta záruky, nevím, já sám dostal xbox bez záruky a nenačipoval ho úplně z jiných důvodů), ale mnohonásobně?
  • Mne je to jedno, westernova tematika me nikdy nebrala, i kdyz jako hra to nemusi bejt zly.
    • A komu to cpes?
  • Zayl
    Je to škoda, RDR vypadalo jako skvělá hra. Rockstar by si měl možná uvědomit komu vděčí za první ze svých milionů. Konzole to nebyly. Trocha vděčnosti pánové :).
    • já myslím že se vám Rockstar odvděčil už dost, dívím se že pro tu sebranku zlodějkou Pcčkářskou ještě vůbec něco dělaj
    • Dobře to bereš *3* Bez nás by byli v p*deli
    • Dnes je vsechno o penezich, tudiz se neni prilis cemu divit.
  • Toho tady naděláte s jednou hrou. Konzolisti mají RDR, my (PCčkáři) spoustu jiných věcí, které zase nemají oni. Přece se neposereme z jedné hry, ne?

Dotaz na onlyPC hráče (sám jsem jeden z nich a navěky budu): vy už máte všechno odehráno? Opravdu už nemáte co hrát? Dotaz je mířen na ty, co si hry kupují, ne na ty, kteří týdně stahují z rapidu desítky gigabajtů kdejaké kraviny, instalují a za 5 minut mažou.
    • Tak tak ale rozum vždy ustoupí emocím *3*
    • Já jsem se po letech teďka vrátil k sérii Commandos. Zejména první a druhý díl připomínají doby, kdy hry byly pěkně tvrdým oříškem s hratelností stovek hodin.
    • smejki
      jj, čeká mě ještě dobrých 20 her *4*
    • Ty nejlepší kousky si nechávám na zlé časy BG, Planescape Torment. *14*
    • Ja mam ted malicko krizi... cekam az vyjde Renegade Ops a BF3 a porad nic :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit